Над 200 кандидатки вече са част от надпреварата за "Най-красива абитуриентка" на 2018 година — обичаният конкурс на Dir.bg, който се провежда за 12-а поредна година. Новите участнички отново са от цялата страна и освен визиите си за бала, споделят красиви гледки от родината. Сред претендентките за титлата е и София Рангелова от ансамбъла по художествена гимнастика за девойки от 2013 и 2014 година с треньор Камелия Дунавска. С него спечели сребърен медал на Младежките олимпийски игри в Нянджин.

Виж новите участнички >>

В журито на конкурса са Дария Симеонова, Ивайло Захариев, Калоян Минев и победителката от миналата година Мила Слепцова.

Включи се тук >>

Победителката в конкурса ще спечели СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Насладете се на пълен релакс в "Лъки Банско"

Снимка: Официален сайт

Победителката ще спечели и още една вълнуваща награда - разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Това не е всичко! Специално по повод конкурса "Най-красива абитуриентка" от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Изящното колие на Goto Jewellery and diamonds е ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 23:59:59 часа на 15 юни. Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Гласуването се провежда във фейсбук страницата на конкурса чрез натискане на бутона "Like" под съответната снимка. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури - Дария Симеонова, Ивайло Захариев, Калоян Минев и Мила Слепцова, ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". Победителката ще бъде обявена на 19 юни 2018 г.