Остават два дни до крайния срок за участие в големия конкурс "Най-красивата абитуриентка". Можете да изпращате свои снимки до 14:00 часа на 23 юни. Включете се тук!

Стотици момичета от цяла България, които завършват училище тази година, вече го сториха, включавайки се в надпреварата със своята естествена красота.

Вижте участничките >>

В следващите дни ще бъдат обявени 20 финалистки - 10, определени от харесванията на снимките във фейсбук страницата и 10 - от редакционния екип на Dir.bg. Звездното жури, което тази година е в състав от ТВ водещата и модел Никол Станкулова, златното ни момиче Невяна Владинова, актьорът Иво Аръков и победителката от 13-ото издание на конкурса Нена Върбанова, ще изберат "Най-красивата абитуриентка" за 2021 г.

Наградите, които Dir.bg ще даде са:

Снимка: trendo.bg

Носителката на титлата за 2021 г. ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това тя ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.