Конкурсът за "Най-красивата абитуриентка" продължава с пълна сила, като момичета от цялата страна пращат своите най-хубави снимки, за да се включат.

Вижте новините участнички >>

Освен класическите бални рокли във вечно модерното черно и червено, очарователните млади дами залагат и на приятни свежи тоалети в светли тонове, които са чудесен избор за празничната нощ. Тази години много от участничките в надпреварата ни са избрали да бъдат с дантелени сини рокли. За да допълнят визията си, те са заложили и на красиви празнични бижута.

Отново имаме момичета, които са избрали да се завърнат към корените си и са облекли народни носии.

Всяка дама, която завършва тази години, може да се включи в конкурса "Най- красивата абитуриентка" до 23 юни.

Включи се тук >>

Както всяка година, така и тази, Dir.bg ще раздава много награди, като те ще бъдат: 

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.