Всички сме ловци в този живот - на любов, на кариера, на пари, на емоции. Или пък на оферти.

Да намери изгодно нещо дълго чакано и мечтано, е несравнимо удоволствие за Ловеца на оферти. Тази гонка с цените и пазара ни кара да се чувстваме като шампиона в световното първенство по шопинг. Или като Леонардо ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт". Или като звездата Силвия Петкова, отдала се на любимото си хоби.

Защото да си Ловец на оферти ти дава свобода. Свободата да разполагаш с всички онези пари, които другите щяха да хвърлят залудо. А тези суми може да са сериозни, ако "разбираш играта" с умното пазаруване.

Ловецът на оферти има няколко важни оръжия в своя арсенал:

  • Аналитичност (Той никога не тръгва на "шопинг лов" неподготвен. Напротив - внимателно е сверил, записал и анализирал къде мечтаната от него "плячка" се предлага най-изгодно. И нещо много важно - прочел е малките букви, защото дяволът винаги се крие в детайлите!)
  • Търпение и хладнокръвие (След като си е набелязал стоки и продукти, ги добавя в Любими, "държи ги на мушка" дали и кога ще бъдат намалени и в подходящия момент ги "обстрелва" в кошницата си.)
  • Кредитна или шопинг карта (Защото понякога бързата реакция да грабнеш офертата е въпрос на оставащи броени минути)
  • Нови мечти (Списък какви бонус удоволствия да си достави с всички пари, които вече спести).

Ако сте начинаещ Ловец, шопинг офертите около коледно-новогодишните празници ви дават перфектния шанс да "уцелите десятката" с подаръците за всички любими хора. При добра слука, ще ви останат средства да зарадвате и себе си - напълно заслужено. А тя без съмнение ще бъде такава, ака имате под ръка "точното оръжие" като например безконтактната UniCredit Shopping Card за лесно и удобно разсрочване на покупки в търговски обекти и интернет. С нея всеки Ловец на оферти разполага с кредитен лимит от 500 до 10 000 лв., разсрочване на покупки на вноски, гратисен период до 45 дни за покупки на ПОС терминал, при това - без такса за първата година и преференциални такси за следващите, и още куп екстри, които можете да видите ТУК>>


Материалът е подготвен с подкрепата на УниКредит Булбанк.