Разходката ни днес е особено вълнуваща, защото ще отскочим до едни от най-вкусните места в София, които ще ни поглезят с истински кулинарни шедьоври. Този път взимам със себе си и един невероятен помощник, който е готов да се превърне във верен приятел на всеки градски откривател с приключенски намерения - новия Huawei nova 5T!

Започвам с това, че с този модел HUAWEI прати смартфон дизайна право в космоса, благодарение на невероятното съотношение между екрана и корпуса на телефона. Ослепителните цветове на HUAWEI nova 5T, невероятните текстури и огледалният ефект създават приятно усещане за безгранично пространство, а дизайнът, както сами можете да се уверите от видеото, е повече от изкушаващ. 

А сега ми позволете да ви разкажа и за камерите, които са цели 5 на брой! Четери основни камери с изкуствен интелект, които ще ви позволят да се развихрите както с безкрайни пейзажи, така и със спиращи дъха близки планове. Камерите създават видеоклипове с изключително качество на заснемане.

Снимка: dir.bg

Мощните фото и видео алгоритми ви помагат да получавате богати на цветове изображения и видеоклипове с висока разделителна способност навсякъде и по всяко време. Super Macro обективът позволява да правите снимки от разстояние едва 4 см., така че малките чудеса пред очите ви да бъдат красиво запаметени. А огромната, 32-мегапикселова селфи камера с изкуствен интелект изискано ще подчертаете вашата красота и индивидуалност. 

Снимка: dir.bg

И след като се подсигурихме с прекрасна компания, е време да започнем с градската ни обиколка. За целта отиваме на гости на най-добрите шеф готвачи в града. А HUAWEI nova 5T идва с мен, за да изпробваме и останалите му магически способности. А първата ни дестинация е едно добре познато и любимо място - Cactus. Говоря за интригуваща комбинация от вълшебен вкус, безупречно обслужване и отлична атмосфера, която просто не е честно да пропуснете. Кулинарните предложения на шеф Иван Манчев са винаги готови да задоволят дори и най-претенциозния вкус, при това с огромна лекота.

Снимка: dir.bg

Cactus е едно от най-подходящите заведения както за бизнес обяд, така и за уикенд брънч с приятели. Кухнята е сезонна, разбира се - авторска, a продуктите са винаги пресни и специално подбрани. Заведението се намира на изключително удобна локация, в отличната компания на красиви столични забележителности. Уютната атмосфера ще направи преживяването ви незабравимо, а това ви гарантира още много усмихнати разходки до това чудесно място. Особено, когато имате смартфон под ръка, който да запамети кулинарните ви приключения. За мой голям късмет, днес аз съм в компанията на телефон, чиито камери с изкуствен интелект с лекота разпознават сцените, които искам да снимам. Само една секунда е необходима на Huawei nova 5T да разбере, че ще снимам вкусната храна пред себе си, а това гарантира най-добрите снимки!

Снимка: Huawei nova 5T за dir.bg

Финес, скромност, внимателно и специално отношение - все думи, които подсказват къде ще приключи разходката ни днес. За финал ще си похапнем в едно изключително заведение, което гарантирано няма да забравите - Chef's Live. Сърцето на София е приютило един от най-приятните ресторанти в града, а тук кухнята на шеф Виктор Ангелов съвсем не е от Ада, точно обратното. Менюто е разнообразно и съобразено с различните годишни настроения.

Снимка: dir.bg

Продуктите са с най-високо качество, а цените по нищо не подсказват, че сте попаднали в кулинарния елит. Обстановката е едновременно изискана и изключително уютна, така че човек да се почувства у дома, но обгрижен от категорични професионалисти. Безупречното усещане на шеф Ангелов за фини вкусове, балансирани комбинации от различни аромати и специално внимание към най-дребния детайл, с лекота ще превърне Chef's в любомото ви място за вкусни преживявания.

Снимка: Huawei nova 5T за dir.bg

И така, аз категорично не мога да се оплача от днешната обиколка, а вие гарантирано няма да съжалявате ако я повторите. Имахме чудесна възможност да се насладим на най-красивите и вкусни чинии в София, а новият Huawei nova 5T бе повече отлична компания. Грабвайте го и вие и се забавлявайте, докато запечатвате вълнуващите си преживявания. Добър апетит и до нови срещи!