Ето, че вече мина почти половината от първото по рода си предаване за България, а именно "Ергенът". 22 момичета, 22 рози и само 1 ерген.

Разбира се, на този етап от предаването, дамите са вече много по-малко, а днес пред нас застава една от тях, която миналата седмица остана без цвете - Венета Костова. Тя е на 31 години, от Дупница, а може би защото Господ е дупничанин, както сподели самата тя, влизайки в предаването, беше определена от всички момичета в имението за кралицата на риалити формата.

Вижте снимки на Венета>>

Въпреки че отпадна от надпреварата, смело можем да заявим, че тя ще остане сред най-запомнящите се участнички. За разлика от повечето претендентки в шоуто, за нея почти нямаше негативни коментари. Напротив, дори доста от хората не одобриха постъпката на Виктор. И ето, че днес тя е при нас, за да разкаже пред Life.dir.bg малко повече за приключението, наречено "Ергенът", и защо според нея си тръгна от него.

Като за начало не мога да не те попитам как се чувстваш на свобода, извън предаването?

Чувствам се перфектно и смея да твърдя, че никога не съм се чувствала по-добре. Оцених свободата си много. (смее се)

Каква беше причината да се запишеш за кастинг в риалити формата?

Да търся истинската любов, каквато е и концепцията на самото предаване. Също така исках да преживея емоционални моменти. Причината беше съвкупност от много неща, но най-силна бе тази, която вече споменах.

С каква нагласа влезе в "Ергенът" и смяташ ли, че в такова предаване можеш да срещнеш истинската любов?

Преди да вляза си мислих, че е възможно, но след като бях вътре съм със смесени чувства.

Какво те накара да мислиш така?

Аз съм малко консервативна, въпреки че не изглеждам по този начин. Не съм съгласна още 20 момичета да се целуват с бъдещия ми мъжа.

Когато влезе за първи път, определено не остана незабелязана, както от момичетата, така и от Виктор. Какво обаче почувства, когато застана до него?

Истината е, че ми стана много смешно в първия момент.

Снимка: bTV

Още в първия епизод на предаването категорично заяви, че Виктор е твоят мъж. На какво отдаваш факта, че не получи роза?

На една от участничките, но и друго важно е, че с Виктор не може да сме мъж и жена, защото сме много различни като характери. Аз имам едно разбиране за живота, а той - съвсем различно.

Значи в последствие си разбрала, че не е той мъжът за теб?

Както казах, още в началото имах смесени чувства относно това, но не желаех да си тръгна от шоуто, защото исках да си изживея емоцията. Да вземеш участие в такова предаване се случва веднъж в живота. Успях да си извадя доста поуки и да си направя равносметка.

Много пъти, дори и пред самия ерген, сподели, че искаш да те покани на индивидуална среща. Каква според теб е причината това да не се случи?

Защото предпочете да ме изгони по-бързо. Аз си тръгнах заради една от участничките, с която имах скандал. Говоря за Александра.

Снимка: bTV

Пред камерите те видяхме като човек, който има страхотно чувство за хумор, дори и доза самоирония. Такава ли си в реалния живот?

Там се притеснявах от камерите и смятам, че малко се изложих заради тях.

Спомням си, че в един от епизодите смело заяви: "Един мъж трябва да носи жена си на ръце, иначе не ми го хвали". Освен вече споменатото, какво друго е необходимо да стори един мъж, за да те впечатли достатъчно, че да спечели сърцето ти?

Трябва да има съвкупност от отношение, манталитет, пари, обноски и да бъде най-добрият ти приятел. Смятам, че в една връзка трябва да имаме сходни интереси.

Просто няма как да не те попитам и за едно твое признание, изречено в рамките на шоуто, когато сподели за тежкото детство, което си имала. Към този момент гледаш ли на нещо като на грешка, предвид, че го каза пред толкова много зрители?

Не, не съжалявам, че съм го споделила. Всички хора, които са около мен, го знаят и аз имам подкрепата на моите близки приятели. Определено не се притеснявам от това.

Снимка: bTV

Друг ключов момент в приключението, в което взе участие, бе задачата да танцувате бели денс. Тогава обясни, че виждаш голяма конкуренция в останалите момичета. Как ти се отрази надпреварата като цяло, беше ли полезна за теб? Все пак казват, че съревнованието калява волята и характера на човек.

Аз мога да танцувам, но го правих по-смешно и исках да бъде забавно.

Какво е усещането да делиш имение с още 21 момичета, прекарвайки по-голямата част от времето си пред камера?

Чувстовото е страхотно.С момичета като Дениз, Габи и Вики Капитонова беше много забавно. Бях доста изморена, но наистина изживяването беше много хубаво.

Интересно ми е да разбера, има ли някоя дама от "Ергенът", с която стана наистина близка?

С много от момичетата. Хората, на които мога да разчитам, са Теодора, Габриела, Дениз, Виктория Капитонова и Благовеста.

Снимка: bTV

Наскоро излезе информацията, че три от участничките във формата - Дениз Хайрула, Гергана и Вероника, се познават още преди да влязат в шоуто. Докато беше там усети ли, подобна връзка между тях?

Не мога да давам такава информация. Не съм наясно и не знам да има такова нещо.

Преди да напуснеш предаването ти каза, че ако беше получила ти розата от Виктор, а не Людмила, си щяла да я дадеш на нея, наистина ли щеше да го направиш?

Да, разбира се.

А тя дали би върна този жест към теб?

Не знам, но когато правя нещо, го правя от сърце. Не чакам да ми се върне услуга или жест

Ти беше обявена като кралицата на риалитито и беше изпратена със сълзи на очи от всички момичета вътре. Чувстваш ли се като такава?

Разбира се, че се чувствам така (смее се). Момичетата ме обичат много, както и аз тях.

Снимка: bTV

Сега ще си поговорим малко за живота ти извън предаването. В каква насока се промени той?

Чувствам се добре. Излизам навън с приятели, а и често хората ме разпознават, дори понякога ме прегръщат и целуват.

Продължаваш ли да търсиш любовта?

Без съмнение!

Снимка: bTV