Венета от "Ергенът": Не получих роза заради Александра

Участничката разкри защо е напуснала предаването според нея

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най секси цепеняче беше курвето Блага и сигурно е отнесла ергенския напън…

Егати селската пръчка си ти. Кръчмарска мебел без оноски. Седи си на село и се фокусирай върху производството на чушки и чесън. И да стигнеш до големия град, най добрия вариянт за тебе е люлински квартален тарикат, сръбска музика, домашна ракия, туршия и кютек два пъти в месеца, ей така да ти държи мокро.

Тази е урод.

90 процента от участничките имаха гаджета ,защо ги пускат в подобно предаване. Защо пускат застаряващи жени с огромни претенции.

Не си получила, роза не заради Александра,....а заради лекото си поведение

"Трябва да има съвкупност от отношение, манталитет, ПАРИ, обноски и да бъде най-добрият ти приятел." A тя явно само трябва да си бъде принцеса, дошла на този свят да й се радва цялото човечество и заслужаваща нищо друго освен идеалния мъж, както си вярват голяма част от жените.

Може ли някой да ми обясни, това устата да стърчи напред модерно ли е? гледам, че всички правени джуки приличат малко на чофката на Доналд дък. Сигурно така трябва, ако може няой да обясни.

Модерно и вървежно е, но само при жените с комплекси, които са неуверени и имат ниска самооценка. Разбира се, не са особено интелигентни, а по-скоро посредствени. Но има много прости мъже, които харесват тази визия. За всеки влак си има пътници.

Я се погледни Венето , що за проста жена си,пияница и жалка посредствена нищожност и евтина лекомислена до глупост човек! За любовница за 1 нощ , си проституираш постоянно и е видимо за всички зрители за тоя турски харем на живо!

Вярно са я изгонили заради Александра защото пияндурката Венета се е изпишкала в леглото и.Така поне мълви клюката.Иначе представянето и беше отвратително,няма по-грозна гледка от пияна жена.

Накрая да не се окаже ергена да е гей.

Хич не ти завиждам, ако според теб някоя от тези "дами" става за избор за каквото и да е.

Без грим повечето са страшни. Гримът върши чудеса с грозните жени. За акъла и поведението няма да коментирам.

Няма грозни жени, има малко алкохол. Не може всички да са красиви, а и хубавите жени не обръщат внимание на кой да е мъж. Така че водката идва на помощ.....

Венета , пък и който и да е, наистина ли си мисли, че Ергенът решава кой да бъде изгонен? Пък и дали решава и определя каквото и да е в това тъпо шоу. Всичко е сценарий

Тези всичките са с правени гърди, носове, джуки, скули и коси. Като са се направили на порно актриси, що поне не ги е.. по телевизията. Какво си раздавате рози и подобни глупости. Яко манданга по бтв и ще видите какво се казва рейтинг. Тая Венета, вместо да я мъчите да сглобява изречения, направо и подавате буя и гледайте шоу! Аз ли да ви уча на рейтингово ТВ.

Оооо ама това била Къркаляшка! Незлобливо е момичето. Поне няма лошо пиянство. Кърка си от сабалянта май, ама не е сякаш заядлива и злобна, леко простовата е, ама на фона на останалите е като Нобелов лауреат.

Днес по БТВ двете тетки, които все търсят някого, бяха намерили Виктор. Такъв ажиотаж му извъртяха, че очаквам някой да го включи в политиката - може министър на културата, на спорта.

Това шоу би трябвало да се казва не Ергена а Харема, едно жиголо и 22 уруспий, които се натискат да му се одупят и да го поемат. Щеше да е много по интересно да показваха секса, отколкото тъпите коментари на шуврантиите-професионалистки. Руски нята е най опитна и го ебе редовно и професионално, от нашите най секси е миньончето Блага

Виждал ли си я без грим Блага - лице като питка и грубо. Отделно е с ромски произход.

Според мен Венета се изложи доста в това предаване. Защото беше непрекъснато пияна и говореше като пияна жена. Това не е забавно, а просто другите ти се присмиват. Точно за това и я отпратиха, не е било заради някоя от другите жени. Сега вече да ни приказват глупости не върви.

ако бях аз вътре, да и го подам на напомпаните джуки, щеше да се представи в най-добрата си светлина. ама нейсе

Има 3-4 дразнителки и това са рускинята, туркинята, циганката и психопатката. Иначе този шемет е безобиден. Като цяло е похвално, че завършила фармация, работи си като търговски представител, шета си по дискотеките, на никого не пречи. Забавна е много. Вярно е, че шма проблел с алкохола, но и детските й травми са много и чрез алкохола се отпуска. Другите смоци са в пъти по-гнусни, нищо, че не пият.

Всъщност - не е завършила фармация в МУ, а в техникум (вече професионална гимназия) в Дупница.

В кой точно техникум се учи фармация?

За търговски представител но фарма продукти навсякъде се изисква висше медицинско образование. За хуманните лекарства и добавки - фармация, а за ВМП - ветеринарна медицина. Момичето си бачка здраво, за да си позволи стандарта, който има, а в този бизнес има много пари. Ама много!

Не е вярно, че ,,бачка здраво,, просто това не е работа, в която някой се е умрорил. Но е вярно, че там има много пари от циничнататърговия със здравето на хората ....без милост , без морал и човечност.

Оооо, ела да видиш какво е борбата за клиенти и "ухажването" за изключителна дистрибуция. Че е безчовечен тоя бизнес - такъв е, но се бачка много.

Интернет имаш, нали? В Професионалната гимназия по хранително-вкусови и химични технологии - Дупница има специалност "Технология на фармацевтични и парфюмерийни козметични продукти". Учениците в 11 и 12 клас работят в завода и получават заплата. Завършват с професия "химик - технолог". Венета не е учила в МУ, а е завършила въпросния техникум. За другите градове не знам, но за Дупница - заводът има договор с училището и не е проблем да си търговски представител със средно образование.

Тая е Транс Вижте колко малка пишка има

те всички имат малки пишки /ако познаваш добре анатомията на жената/. Та, по тазя логика всички са транс...

Ама тази простотия още ли върви? Резил пълен! Надменни, инфантилни кифли, довчера били държанки на някой чичко-паричко, сега се пъчат колко кадърни били и как сами се справяли. Почти вскичките са кръгли нули, заслугаващи презрение и нищо повече. Това предаване е просто бизнес проект и порадифтова, че има гледаемост, ще се окаже успешен проект

Три момичета се били познавали преди предаването. Човек да се зачуди, продуцентите да не са влезли напосоки в първия бардак или да са отворили каталога на някоя чалготека и да са издърпали поризволно първите три заработващи момичета, барабар с Ергенът.

Карикатурен пиян парцал;)))Всички й се радвали, всички ти се подиграват,бе цървул грозен,мухаххаха

Според мен този формат е унизителен за момичетата и за Ергенът!

Унизителен е защото го правят Тупарев,Тушев и са взели за режисьор приятеля на всички леки жени у държавата жълтия мисир Антон Стефанов.Тук и подбора на участничките е по техен маниер/долнопробен/и режисираните скандали и отвратителния грим и прически които им правят,роклите от Мечо Омуртаг.В добавка и БТВ които много обичат точно такива предавания където жената е унижавана.Също като Ваня от последния сезон на "Фермата''.Всичките тези неща ги няма в чуждестранните формати.

Бий с лопатата

Грозно и тъпо да си в днешно време. Важното е да си повярваш, че си ниАщо и да имаш самочувствие до небето.

и грозотиите, освен това имат излъчване на циганки

Повечето хора били за тая пияндурница, това ако е вярно може да се обясни само ако повечето хора са същите пропаднали типове. А, то не е далеч от истината, когато говорим за бг паплачта.

Ако тези "жени" са представителна извадка на българската жена - тежко и горко на мъжете. По-лошото е и че точно подобни индивиди се вайкат във фейс и инстаграм как нямало мъже.

Споко, не са такива българските жени, а само много малка част от тях. И не е случайно, че на 30 - 36 години не са семейни. Качествените жени се омъжват до 30 години.

Пияница мръсна ! Показа се пред цяла България да те видим каква си алкохоличка. Стой и обяснявай после за трудния си живот... Късмет да дойде някой нормален да имате нормални отношения после, застаряваща пияница такава.

Тази е урод.