Тази година конкурсът ни "Най-красивата абитуриентка" предизвика огромен интерес, като още през първите два дни се включиха 140 момичета от цялата страна.

Вижте първите участнички >>

Първите абитуриентки, които изпратиха снимки, са от София, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Добрич, Етрополе, Полски Тръмбеш, Павликени, Варна, Свищов, Габрово, Свиленград, Смядово, Шумен, Гоце Делчев, Казанлък, Сливен,Ямбол и много други.

Момичето, което търсим,завършва училище тази година и иска да сподели своите емоции от деня на бала си, както и запомнящите се мигове със съучениците си. Ако това е историята ти, има голям шанс да станеш победителка в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2021".

Първите 10 финалистки ще бъдат класирани според събраните тук лайкове. Редакционният екип на Dir.bg ще избере още 10 момичета, които да достигнат до големия финал. Както всяка година окончателният избор ще бъде предоставен на звездното жури, което този път е в състав от  Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова - победителката в конкурса "Най-красивата абитуриентка" 2019 година.

Виж как да се включиш тук >>

Спазвайки традицията си, Dir.bg предоставя страхотни награди, за  победителката и финалистките в конкурса.

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв, с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционата система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

Слеващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.