Голям интерес предизвика тази година конкурсът ни "Най-красива абитуриентка", като още през първите дни се включиха 50 момичета от цялата страна.

Виж първите участнички >>

Те са от София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Пазарджик, Копривщица, Панагюрище, Смолян, Етрополе, Котел и много други. Имаме и участничка от САЩ, която е учила в Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков", Пловдив, но завърши гимназия в Los Angeles High School of The Arts.

Момичето, което търсим, завършва училище тази година и иска да сподели своите красиви емоции от бала и приказните мигове, прекарани със съучениците на празника. Ако това е твоята история, имаш огромен шанс да станеш победителка в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2018"! Първите 10 финалистки ще са участничките, събрали най-много лайкове тук. Редакцията на Dir.bg ще класира още 10 момичета. На финала звездното жури - в състав Дария Симеонова, Ивайло Захариев, Калоян Минев и Мила Слепцова, ще определи победителката.

Виж как да се включиш в конкурса >>

Наградата е СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в "Най-красива абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт