Тези дни се появи един неочакван "spice" ъпдейт - Spice Girls официално се обединяват заедно за турне. Има само една малка подробост. Виктория Бекъм (позната сред феновете като Пош Спайс) няма да се присъедини към турнето.

Вижте снимки на Spice Girls >>

Дали това се дължи на претрупания график на съпругата на Дейвид Бекъм? Оказа се, че Бейби, Скери, Спорти и Джинджър буквално са забравили да поканят красивата дизайнерка и нейната малка черна Gucci рокля на турнето през 2019 г.

По време на неотдавнашното си участие в шоуто на Джонатан Рос във Великобритания Spice Girls разкриха, че след отказа на Виктория Бекъм да се присъедини към групата преди време, вече не са сигурни дали всъщност са отправили официална покана към нея за тази година.

Мелани Си, която всички помним като "спортната спайска", споделя още по темата:

"Всъщност ситуацията е доста забавна. Наскоро видях Витория и всички знаете, че очевидно ние постоянно сме в контакт с нея и тя все още е много важна и неотлъчна част от Spice Girls. Но тогава тя сама повдигна темата, че така и не сме я поканили, понеже просто сме предположили, че тя не иска..."

View this post on Instagram

CARDIFF! We’re very excited to bring Spice World to you on 27th May. Tickets go on sale this Friday at 9.30am. #SpiceWorld2019 #SpiceUpYourLife

A post shared by Spice Girls (@spicegirls) on

Гери Халиуел, позната ни като Джинджър Спайс, разказва още:

"Говорих с нея два дни преди обявяването на турнето и... години наред Виктория казва, че тя просто не иска да го прави вече, защото е заета със своя моден бранд и продължи живота си една стъпка напред, но нашата обща философия се изразява в това, че ние се подкрепяме не само на сцената, а и в живота, без значение дали сме заедно на сцената или за момента. Така че всичко е добре".

Виктория Бекъм, Гери Хорнър, Мелани Браун, Ема Бънтън и Мелани Чизхолм последно се събраха на една сцена през 2012 г. на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон, анонсирайки своя "Viva Forever" мюзикъл през същата година

От The Sun разкриха на 5 ноември новината, че момичетата ще се съберат за 13-дневно турне в Обединеното кралство, което ще завърши с три нощи на стадион "Уембли" в Лондон, но Виктория Бекъм няма да участва.

Все пак, ние сме повече от щастливи, че всичко е наред в света на спайските! Момичетата ще тръгнат на турне през 2019 година. За тези от вас, които много добре помнят и още си припяват този добре познат текст: "If you wanna be my lover, you gotta get with my friends...", нека припомним и кои бяха хитовете им, които слушахме и с които израстнахме в края на 90-те години. Връщаме ви в дните, когато все още нямаше таблети, виждахме се много по-често и не през Instagram или Facebook, а Spice Girls бяха на гребена на вълната...

Ето и едни от най-популярните им парчета за периода:

•    Wannabe (1996)

•    Who Do You Think You Are (1996)

•    2 Become 1 (1996)

•    Say You'll Be There (1996)

•    Viva Forever (1997)

•    Spice Up Your Life (1997)

•    Stop (1997)

•    Too Much (1997)

•    Goodbye (2000)

•    Holler (2000)