Няма спор, че откакто започна риалитито "Ергенът", то е най-коментираното предаване в българския ефир. В социалните мрежи има стотици хиляди зрители, които обсъжат както участничките, така и самия ерген и чакат всеки един нов епизод на това премиерно за България шоу, в което всяка седмица си тръгва по едно момиче, докато Виктор не остави последната жена, която е заела най-голямо място в сърцето му. 

Разбира се, преди това да се случи ще има още много изпитания, които жените, борещи се за сърцето на Виктор, ще трябва да преминат. Съвсем наскоро отпадна една от най-запомнящите се участнички, която остана без роза, но за сметка на това тя реши, че няма да постъпи като Виктор и ще му подари такава, макар и жълта - символ на раздялата.

Вижте снимки на Зорница>>

Тя е на 32 г. От Велико Търново. Работи като предприемач и инвеститор. Има собствен моден бранд, като се занимава с бизнес от 17-годишна. Говори 5 езика и влиза във формата, за да срещне голямата любов. Тя е Зорница Господинова. Ето какво сподели пред Life за преживяването наречено "Ергенът":

Като за начало, върна ли се след "Ергенът" към професионалните си ангажименти или продължаваш да търсиш любовта?

В момента имам много проекти, по които работя, а колкото до любовта, тя все още не се е появила и засега остава на заден план, но знам, че в точното време тя ще ме открие и ще заема първо място в живота ми.

Какво те провокира да се запишеш за участие?

Видях реклама във Фейсбук и си казах щом в днешно време човек може да си купи къща или кола онлайн, то защо да не може и да срещне любовта. Все пак, ако искаме да имаме нещо, което не сме притежавали, то трябва да направим нещо, което досега не сме правили. Не бях участвала в реалити предаване до този моменти и смятам, че човек наистина може да срещне любовта там. Самият факт, че предаването е международно и в САЩ вече има 26 излъчени сезона, а от тях има 10 двойки, които са заедно до ден днешен, това ми беше достатъчно да мисля, че е възможно.

Влизайки в риалитито, направи един много необичаен подарък на Виктор. Защо реши да му дадеш точно дипломата си за инвестиции в криптовалути?

Исках да му покажа, че имам много сериозни намерения. Когато човек стартира семейство, той съставя един семеен бюджет, прави се един изцяло нов финансов план и с този жест исках да му демонстрирам сериозните си намерения за бъдещето, както и да му дам сигнал, че мисля за това.

Снимка: bTV

Във визитката си ти сподели, че заради предаването не си заминала за Америка. Съжаляваш ли за този си твой избор?

Със сигурност все още мисля за живот зад граница, тъй като чужбина ми дава много големи възможности за реализация в професионален план. Там нещата се случват много по-динамично, отколкото тук в България и човек учи много по-бързо, а и е в крак с всички иновации и технологии.

Впускайки се в това приключение каза, че искаш да проведеш важен разговор с Виктор за семейството и децата, тъй като ти самата си на този етап. Състоя ли се и той и какви впечатления остави у теб?

Не успяхме да проведем този разговор, тъй като трябваше да се осъществи на романтична среща, но той не ме покани и нямахме възможност да обсъдим тези важни теми.

Не те ли беше страх да скочиш на сляпо в подобно изпитание, без да знаеш дали ще се получи нещо или не?

Обичам експрериментите и предизвикателствата. Със сигурност към момента на кандидатстване не съм си давала сметка какво точно ме очаква, но това е един много интересен и необичаен опит, който човек може да получи само и единствено в такова предаване.

Снимка: Официална Instagram страница на "Ергенът"

Знам, че си силно вярваща и за теб семейството е много важно, как обаче се обърна към църквата още в гимназията и имаше ли човек, който те насочи към нея?

За мен християнството и християнските празници са изключително важни. Дори на семейни събирания аз съм инициатора да се прочете молитва преди да се започне вечерята. За мен вярата е нещо, което ни помага да вървим напред и смятам, че трябва да се обръщаме към църквата не само когато имаме проблем, но и когато искаме просто да благодарим. Това е нещо, което поддържа нашия вътрешен мир и ни прави по-добри хора.

Значи това идва от твоето семейство и те са били хората, които са те насочили?

Разбира се. Моето семейство винаги е било пример за мен.

В епизодите на формата стана ясно, че имаш сертификати за най-различни неща. Кажи ми обаче защо реши да бъдеш и капитан на кораб, това сякаш е съвсем различно начинание от всичко, което си правила досега?

Аз имам много хобита, които са свързани с моретата и океаните, именно фридайвинг и скуба дайвинг. Обичам живота под водата и разбира се, това доведе до много пътешествия. До Малдивите, Доминиканска република и още много други. Красотата, която видях на Малдивите, докато карахме моторните лодки, ме заплени и реших, че и аз искам да управлявям плавателни съдове. Затова си изкарах курса за капитан и сега мога да управлявам плавателни съдове до 40 бруто тона.

Видяхме, че ти всъщност беше една от малкото дами в предаването, която не се замесваше в скандали, такава ли си и в живота?

В истинския живот съм по абсолютно същия начин. Когато има скандал, се опитвам да изгладя нещата, тъй като искам хората да се разбират и да намерят компромисен вариант. Моята философия е, че всички ние сме свързани и сме едно много голямо общество, което трябва да се обича и подкрепя, защото така израстваме заедно.

Снимка: Официална Instagram страница на "Ергенът"

Чувстваше ли като конкуренция някои от жените там?

Аз лично не усетих конкуренция в нито едно от момичетата, тъй като всяка една от нас е много различна. Смятам, че всички си имахме нашите положителни качества като красота, ум, интелект и всяка една от нас имаше с какво да впечатли Виктор.

Няколко пъти сподели пред камерите, че си влюбена във Виктор. Нистина ли човек може да изпита такива чувства към някого за толкова кратък период от време и то когато всичко се случва пред погледа на зрителите?

Ние се намираме в затворена среда, където сме без интернет, телефони и имаме комукация само с момичетата в къщата и Виктор. Затова когато е насочено вниманието към едн мъж и има много хора, които се борят за него, психологически това е възможно.

Би ли казала, че ще продължиш да поддържаш контакт с някои от участничките?

Смея да твърдя, че сме в добри отношения и гледаме да си помагаме на ежедневна база с каквото можем. Аз се разбирам с всички момичета и не съм се карала с нито една от тях.

На раздяла подари жълта роза на Виктор, но според теб защо ти не получи такава?

Наистина нямам представа защо не получих роза. За мен това беше неочаквано, тъй като нашите взаимоотношения се развиваха добре и точно предния ден той ми сподели, че съм неговата принцеса, а аз смятам това като признание за любов.

Снимка: Официална Instagram страница на "Ергенът"

След началото на предаването много от участничките се изправиха пред сериозна вълна на критика. Как се отрази това на теб?

Може би само след първия епизод имаше доста негативни коментари, но аз напълно разбирам, че човек не може да бъде харесван от всички. Хората не могат да си изградят мнение само на база това, което виждат в предаването. За мен тези критики към нас бяха прибързани и не са реални, защото зрителите не познават участничките в живота. Бих казала, че бях напълно изненадана от коментарите по мой адрес, тъй като аз се движа в среди с бизнесмени, инвеститори, а там тези неща отсъстват. Но приемам, че хората са различни и всеки има право да изкаже мението си.

Оттук нататък накъде продължава животът ти? Какво следва за теб?

Следват нови проекти, пътешествия и запознанства, а и надявам се идването на голямата ми любов.