В интервю Мехмет заяви: “В момента няма жена около мен, която да отговаря на изискванията ми. За мен най-важното е тази, която ще бъде с мен да е честна и естествена, защото във времето, в което живеем основния проблем е доверието. Когато го няма се налага да слагаме “маски”. Вярно е, че никой не е идеален, но човек трябва да е честен в интимната си връзка. Външността е важна, но това, че си красив, не те прави по специален от другите”.

Нищо чудно самотата да завари Мехмет по време на гастрола му в България и той да хукне да си търси гадже в София, коментира Слава.

У нас актьорът ще се шири в луксозен апаратамент с две спални, огромен хол и кухня с всички екстри. На негово разположения ще бъдат цели два етажа в столичния хотел Дедеман Принцес. Освен това програмата му предвижда посещение на денс клуб Син сити.

Една от големите любови на красивия модел и актьор е Мис Свят Азра Акин. През последните месеци той имаше връзка с 13 години по-възрастната от него Мелтем Джумбул. Приписват му се и много по-пикантни връзки - например с бразилския топ модел Адриана Лима, която наскоро стана майка на момиченце.

Вижте снимки на Адриана Лима по бански >>

Едно от изказванията на Къванч по повод любовта гласи: “Винаги съм бил моногамен. Предпочитам да бъда с една жена и да я обичам, отколкото всеки ден да съм с различна. Няма какво да доказвам.

Снимки на актьора >>