Приятелят й Александър Беседин – бивш манекен, а сега собственик на клуб, е на седмото небе от щастие. „Бебето беше планирано. Близо година работехме по въпроса. Като разбрах, че съм бременна, в продължение на пет минути не знаех къде се намирам от щастие. Сашо беше до мен и ме разцелува,” призна пред LOVE style Веси.

Влюбената двойка ще си има момченце и очаква то да се появи на бял свят през октомври. Бъдещата майка няма притеснения за отглеждането на бебето, тъй като вече е натрупала опит. Веселина е помагала на сестра си, която също има син, и без проблеми може да сменя памперси и да изпълнява майчинските си задължения.

Веси сподели, че кара лека бременност и пеенето не й пречи, даже се надява да се върне максимално скоро на сцена след раждането. Коремчето доста й личи, а и Попова призна, че вече е качила седем кила.

Макар че скоро ще става майка, Веси не спира да работи. Тя дори е снимала новия сезон на сериала “Столичани в повече” бременна в третия месец. Именно за това няма да се налага Лютови да си търсят нова секретарка в кметството на Извор.

Вижте снимки от промоция на Веси >>
Още снимки на Веси >>