Крисия представи химна на ”Детската Евровизия”

Крисия Тодорова изпя официалния химн на "Детската Евровизия 2015", на която страната ни ще е домакин.

Обратно в новината

Коментари - Крисия представи химна на ”Детската Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителна е!!

Това дете има тембър като на жена в 30те си години. Отблъскващо е и няма нищо детско в него

Как пее Крисия, кога и кого е представила.... не в това е въпросът. Тук става дума, че скромността краси човека, а в това надменно дете не се вижда подобна красота. Надута, надменна, ряазлигавена малка пикла, която смята, че с едно пеене светът се завъртя около нея. Има ли, няма ли успехи и как ги има тези успехи също не в това е въпросът. А в това, че трябва да слезе отново на земята, защото ще си създаде много повече неприятни мигове, ако чете всички коментари на хората, които искат да видят и чуят не само хубаво пеене, а и едно мило, скромно и не високомерно момиче срещу публиката. Поведението й създава антипатия. И то дълготрайна антипатия. Това, което е Крисия в момента е дразнещо и свръх неприятно не защото не пее добре / казвам "добре", защото има деца, които пеят много по-хубаво от нея, но са нямали шанс/, а защото се държи така, сякаш е незаменима.

Не е и толкова талантливо. Бутат го с пари и реклама напред. След пет години ще е развалина.

Песента е една скучна боза - и най-великият изпълнител не може да направи от тази досада хит. Иначе детето е дало максималното от себе си, за разлика от авторите на музиката.

Имаме избран представител за Детска Евровизия 2015, но вместо това фокусът отново е върху Крисия, все едно пак тя ще ни представя. Жалко за другото момиченце, но явно щом не е фаворитка на Славето - никакво внимание няма да й се обърне!

Свръх изкуствена и надменна ми е тази. Звездоманията яко я тресе. Всичко е до време, скоро на хората ще им омръзне и ще я забравят. Тогава ще боли, като паднеш от високо боли най-много.

Вие звучите надменно, сякаш след казаното от вас, друг вариант за развитие на това дете няма. Защо не гледате по-ведро на живота. Крисия може да залезе, но може и да стане наистина стойностен изпълнител. Всичко е измамно, и славата и забравата. Не се правете на пророк, защото вашето падане също може да бъде болезнено, ако се случи точно обратното. Не злобейте толкова, гледайте, радвайте се на тези деца, които полагат усилия и следват мечтите си. Да, може и да не и се получи на Крисия, но вие голям(а) победител(ка) ли ще се чувствате, предсказвайки провал?! Странни хора се навъдиха напоследък. Особен гъдел да предречеш провал на някой, който докато ти злобееш се труди.

Медиите направиха Крисия най популярния БГ изпълнител. Кога ще издава албум?

Даааа,българския материал е отвратителен!Как пък за едно нещо не може да сме заедно,а постоянно някакви тъпи хейтърчета ще отровят направеното с толкова мъка,работа,безсънни нощи.Нооо,всичко се връща...помнете!

Милото талантливо дете,колко много радост ни донесе ! Продължавай да пееш,цяла България се гордее с теб и не обръщай внимание на злобарите! Има много лоши хора,както у нас ,така и по целия свят,но добрите за радост са повече,затова света върви напред!

Да, малката Крисия пее добре, но някои хора не одобряват и са отрицателно настроени.Истината в прав текст-просто детето изглежда хиричко , надменно и рано яхнало славата и се разлигавило.Тук чета, че хората злобеели.За какво може да злобееш към едно 10 годишно момиченце.Ами най-вече заради самата нея и Слави.В щоуо той едва ли не не припада, само и само да покаже угодничество.Хайде холан, а какво да кажат и други родители с талантливи деца.Просто Крисия попадна в точното време и.тн.И колко е известна по света и с какво-пеене.Пеят милиони деца, но да заслужиш почит и уважение трабва сам да си си го направил/Не напразно написах Бандар Сери Багаван-столицата на Бруней.Не далеч има едно пристанище на остров Борнео.Казва се мири.Преди повече ит 10 години попаднах там.Дойде един чернокож и симпатичен млад човек-сървейор на кораба.Започнахме обмерването и в процеса на работата ме попита от къде съм.Отвърнах , че съм от България.Последва едно Оооооооооо, Стойкоооов-Стоичков.Зяпнах-на този остов знаеха името на един човек сам извоювал си го в много битки и със страшно много характер.когато малкат постигне поне стотна от успеха на нтози човек, тогава може да се величае.А сега просто трябва да е третира като едно талантливо дете,което не бива да се главозамайва и фаворизира излишно, защото има и много други талантливи деца, но не са попаднали навреме на точното място.

На конкурса Крисия сама си изпя песента, а хора от други държави я оцениха и поставиха на второто място и вероятно поне някои от тях с нея ще запомнят България! И благодарение на нея, на нейното изключително представяне, както и на близнаците, конкурсът тази година ще е у нас, а като следствие - хората по света ще имат възможност да видят и България, и че България има и още много талантливи деца. Не разбирам какво още искате от това толкова талантливо и лъчезарно малко момиченце, недоумявам - как е възможно някой свой, вместо да дава криле, опора и сигурност на децата ни, да се опитва да ги подреже и скърши, за да не летели високо? Не била само тя, имало и други таланти - но да, само че на конкурс може да се яви само един. И, миналата година беше тя, представи се достойно и "вдигна летвата" много високо, а тази година ще е друго дете - чух го, вярвам и от сърце му желая отново успех!! ... Ох, какво ли му е на Маестрото, каква отговорност - новата песен да е различна, и отново завладяваща, и с възможност за изява на гласови данни ... Но и той е гениален:-))

И още нещо - о, не, не ми изглежда нито хитричко, нито разлигавено, а напротив - лъчезарно, слънчево и отговорно дете. А това, че някои били настроени - поначало зли и завистливи хора е имало винаги, но сега, в НЕТ-а, анонимно и под много различни никове могат безнаказано да си вихрят фантазията и да си пръскат злъчта. като прибавим и инфантилите с изкривена представа за героизъм, към тях и някои неуравновесени, както и неудовлетворени, а с болни амбиции и т.н.

Ами направете си вие собствено шоу и си показвайте в него тихи и скромни дечица. Като не ви харесва щоуто на Слави и Крисия, просто не го гледайте. Направо ми писна от критикари. Що било надменно детето/какво ти разбира едно 11годишно дете от пари и стойност на пари, че чак да е надменно/, тресяла го звездоманията, било надуто и пр..., другото момиче, което избраха да ни представя за Евровизия пък било грозно и зъбато и т.н. Направо се учудвам как могат да се пишат такива работи за деца?! Ненормална нация, самоунищожаваща се от злоба. Нека имат децата самочувствие на сцената, това не ги прави надменни.

Всеки оглежда себе си в другия. Когато в едно красиво и талантливо дете някои хора успяват да видят САМО надменност, превзетост, звездомания и изкуственост, всичко това говори само по себе си. Това сте вие хора, вие. Замислете се, дали пък всичко това го разпознавате само защото очите ви са слепи за другото, а душите ви съвсем, ама съвсем празни. Това е дете, като вашите деца, обичано и мило на своите родители. Утре, дай Боже вашите деца да постигнат успехи, наред с доброжелателите все ще се намери някой, който да изсипе помията си от комплекси върху него. Ще ви заболи. Нека пазим децата си чисти от злобата на неуспелия, комплексиран човек.

Бозаджията на Кончи и тази песен е един и същи. Хабава е бе бива. Като за Криса става.

... "и тази песен е един и същи" и т.н. :-(. Полуграмотен, но със самочувствие и с мнение за талантите на България:-((. Я сядай и залягай над правописа - не само да не се излагаш сега, а и някой ден и по него ще те преценяват!!

Бозаджията на Кончи и тази песен е един и същи. Написано е кратко и ясно, без нито една правописна грешка. Една пропусната запетайка на втория ред, ама ти и толкова не разбираш. И какво му се обяснявам въобще на един глух петел. Ай чупка.

Браво Криси! В България има толкова много завист , но ти не им обръщай внимание, продължавай в същия дух ! Бъди жива и здрава!

Децата не трябва да бъда вкарвани в голямата музика толкова рано, защото още не са оформени и в повечето случаи пеят фалшиво. Крисия не прави изключение. Необходими са талант, много труд и подготовка.

Ами това най-добре го напиши на създателите и организаторите на Детската Евровизия, тъй като ти явно знаеш и разбираш повече и от тях. Можеш да уведомиш и холанците, които бяха очаровани от нея, а и от другите страни/ нали, все пак, за да е втора/, че те нищо не разбират, а тя пее фалшиво. И си лягай с чувство за добре свършена "работа" и уталожена отрова.

Крисия, Евровизия Малта 2014.

Браво ,Криси!!! Чудесно изпълнение!

какво ни занимавате с това хлапе постоянно сякаш GRAMMY е спечелило

Викаш по-добре постоянно да пишат за Мика , Николетка или някоя друга "голЕма Вип персона" а не да ни занимават с "някакво недоносче" ..............Смешен/на сте.

Ами това хлапе представя България и децата на България / т.е. включително и теб/ на света и то в положителна светлина и по блестящ начин!! А ти не завиждай, радвай й се, радвай се, че чрез нея и авторитета на България расте, както и гордостта на българите по света. Елементарно е, но за да се чудиш, явно още не си дорасъл, за да го рабираш.

Не ме представя по никакъв начин драги/а ми. Този конкурс е супер непрестижна измишльотина

Едни от най- великите музиканти в света никога не са номинирани дори за Грами. Вместо тях Грамита имат Джъстин Бийбър,Lorde,Daft Punk... Истинските таланти не винаги се оценяват и награждават правилно. Това е така, защото и самото награждаване е вид бизнес и пробутване напред на някой продукт със съмнителни качества. Грамитата и Оскарите не винаги означават качество и зависи от наклона, който дават гласуващите за тях.

В петък на концерт с Трифонов, в събота пяла пред Александър Невски ... по някое време през лятото пак ще пишете, че Дрисия завършила с пълно шест, ама кога успява да си пише домашните и да си научи уроците ...

Талантливото Дете редовно си учи уроците и си пише домашните. Показно. В ефир. Ти да му мислиш, отичнико. И "пълно шест" да имаш, няма да я стигнеш. Да е живо и здраво детето! А ти, зубър, отивай да си учиш уроците.

Аз отдавна завърших училище и работя. Е, не съм известен като Дрисия сред недокл... домакини от беге мама, но съм горд с родителите си, че не са ме направили подлога на някой като учиндолския селяндур.

На авторите на посредствената песен - 3 с два минуса, от мен да мине да не е чисто 2

Прекрасно дете!Да е здраво !

Да е жива и здрава малката Крисия . Песента ми хареса , но все си мисля , че неизживяното и детство в последствие ще е негатив в живота и .

Браво на Крисия! Това дете е явление.

Знам още няколко деца, които пеят не по-зле от нея, само че широката публика не е чувала за тях. Защо ли? Защото родителите им са умни хора и искат един ден и децата им да станат такива. Пуснеш ли детето си в конкурс за таланти, винаги се намира някой като Трифонов, който да печели на негов гръб. Един ден публиката си губи интереса и детето остава без покровител ... и без образование.

Не говоря само за пеене, а и за харизма, присъствие и цялостно поведение. Аз лично не съм виждала друго дете, което да съчетава тези качества така, както Крисия. Надявам се да не сте права за евентуалното ѝ бъдеще.

Харесвам я, но .... много я натрапвате вече и почва да втръсва... Оставете я да си изживее детството, че усещам това ще Крисия ще е българската версия на Маколи Кълкин!

Тоя Кълкин помня че стана наркоман. Да не говорим, че беше звезда около 2-3-4 години и след "Сам вкъщи" нищо смислено или поне гледаемо няма с него. Вече над 20 години - тотален упадък!

Браво Крисия! Браво слънчице! Обичам те!Ти си нашата гордост!България ще я бъде с таланти като теб,а те са много не само в областта на музиката .Поздравявам всички талантливи деца на България!

е Amira Willighagen - Холандия. Надявам се името да е правилно написано.

браво! хареса ми!