Христо Мутафчиев: Ходете редовно на преглед

"Настръхна ми козината, когато чух броя на болните и починалите от рак на гърдата жени. Лошото е, че ние не сме свикнали да гледаме сериозно на статистиката", каза председателят на Съюза на българските артисти Христо Мутафчиев по време на старта на кампанията за ранна диагностика на рак на гърдата.

Обратно в новината

Коментари - Христо Мутафчиев: Ходете редовно на преглед | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми читатели, преди два месеца чух диагнозата - рак на гърдата. И започнаха деветте кръга на ада. Искам да ви кажа само едно - от сутрин до вечер се молете да не се разболявате, от каквото и да е. А ако е нещо сериозно, то нека бог да е с вас.

Точно този ли човечец трябва да дава съвети на другите?

Браво,Христо!Желая ти много здраве!

Хубаво нещо са тези акции.Но защо когато имаш проблем и отидеш на лекар , няма никаква отзивчивост ? Поне при мене се случи така. Аз трябваше да убеждавам , че имам проблем и след като ми казаха , че съм в префектно здраве, на своя глава, чрез заплащане на всички изследвания се доказа и започна съответно лечение .Слава богу , не беше карцином, но действително имаше сериозен здравословен проблем, вече 1 г. провеждам редовно лечение и наблюдение срещу заплащане. Хубаво е да ни призовават чрез медийте за профилактика , но нека бъдат по-отговорни когато сме при тях! Мили жени , борете се докрай , ако имате дори най-малките съмнения и оплаквания , отидете поне при двама специалисти ! Животът е един !Понякога разбираме, че може да няма утре! Бъдете смели и разумни ! Не се отказвайте !Нека не е реклама , но съм безкрайно благодарна на д- Бучков и останалия персонал на болница Вита !Изключително отзивчиво , човешко отношение , висок професионализъм!

Много точно казано! Напълно съм съгласна,че дори да отидеш на лекар много-много не ти обръщат внимание. Мойте уважения към Христо Мутафчиев, но Бойко Борисов не праща за всеки правителствения самолет при спешна медицинска помощ. Когато си обикновен и безпаричен човек, прав си умираш. Така че популярните ни личности да не се тюхкат и вайкат, че много работели и пишели за тях в жълтата преса. Това е лошата страна на известността, но ако не бяха известни тези привилегии нямаше да съществуват за тях. Дано нещата в здравеопазването започнат да се подобряват!

Гледай какъв е ухилен. Само така! Радва :)