Как да надвием стреса

Ежедневно сме изложени на стресови ситуации, които в повечето случаи не можем да избегнем. Можем обаче да се научим как да им противодействаме.

Обратно в новината

Коментари - Как да надвием стреса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да жена съм , омъжена / не за богаташ / и с дете.Но за съжаление май ти не си много умен , щом не си схванал каква ми е мисълта.И тя определено не е златотърсаческа.

Браво, Ели!Много точно казано и жалко,че прекалено малко хора мислят като теб.

Аз за себе си открих, че единственият начин е да живееш за мига. Да се наслаждаваш на всички малки и гобеми удоволствия точно по времето, когато ти се случват-а на всеки се случват, няма начин. Няма полза от напразни амбиции за каквото и да е, защото живота си върви и никой не може да си определя съдбата.

Точно така, Ели!! Поздрави!

А ако приятелят ти,който си мислила за истинската си любов и беше прекрасен мъж след известен период на съвместно съжителство те зарязва и се оказва МАМИНОТО СИНЧЕ,а щяхме да се оженим до края на годината,как се преживява това вече съм на 39 през доста връзки съм преминала и вече вяра нямам...

Къде пак сте правили тази анкета , че жените се стресират на първо място от липсата на пари.НЕ.Мъжете се стресират на първо място от липсата на пари , жените с деца се стресират винаги на първо място ако детето им е болно , след това е работата.Жените без деца и мъже се стресират на първо място от липсата на богати мъже.

Заколи го докато спи ;) После ще му мислиш

и отиваш командировка в сливенския там е живота

на 1 во място; пари !!! кои ни реги парите и работата? лошата ,,политика,,. какво правим? влизаме в медитаця и си представяме един свят без ,,политици,,!!! които станаха чираци на банкерите!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А ако напрежението ни е в къщи, мъжа пие, мрънка, хърка и не носи пари, и любов не правим, щото няма и желание, кво правим, как да се освободим от стреса, май като го изхвърлим? Или аз да се изнеса? Или любовник да си намеря? Или на хапчета да мина? Некви други алтернативи?

направи си пластична операция

Правилно си се насочила - връщаш се на улицата и си караш както си знаеш, то ку...лъка е вроден и не се лекува.

МНОГО СИ ПРАВА!

намерете си льобовник и приемаите три пати на ден преди ядене наи ефикасния"антибиотик"ку.алгин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да ни си се женила/събирала с импотентен алкохолик. Много сте ми интересни, когато започвате да циврите, че мъжа ви пиел. Такъв сте си го избрали, уважаеми дами. Да сте гедали навреме, сега ще си сърбате попарата. Аз съм въздържател и не близвам. Също така, от доста време съм сам и никога не съм бил по-щастлив.

Дали пък няма да случиш на жена-любителка на алкохола?Човек никога не знае..............

Ами прав си! Въобще много тъп коментар, но явно жената иска да си излее мъката.

Само не разбрах, себе си за пример ли даваш, или какво? Жалкият ти и празен живот може да е ценен за теб, но едва ли има друга душа, която да потвърди, че струва нещо (освен майка ти).

ами по-добре си помисли дали не си геи!!!

E какви алтернативи искаш ти сама си си го казала. За какво ти е да живееш с такъв човек или си мзохист, защото друго оправдание няма.

xaxa

Разведи се

хахаха, господи, като чета такива работи, как ли да се престраша да се омъжа...

И аз точно това се чудя...Къде му е смисъла на жененето/омъжването?!?..

недостатъците дето си ги изредила се отнасят и за голяма част от жените .

Познавам едно семейство, в което мъжът търсел много по-млада от него, екстравагантна мадама с високо самочувствие и да не е домашна кокошка, а светска "лъвица", а тя си търсела богат и комплексиран, за да стане всичко за него и той да я издържа. Срещнали се в дискотека, събрали се, направиха набързо две деца, сега се чудят какво да правят със себе си, защото се оказа, че тя не може да готви, да гледа къщата и да се грижи за децата и за всичко това се плаща много на прислуга, а нейният "светски живот" и тоалетите струват много пари, които той изкарва с доста усилия, и като минаха няколко години вече му се ще жената да е умна, интелигентна и да го слуша, а не да му вдига скандали денонощно и децата да са нервозни и невъзпитани, а из къщата да се мотаят разни баби и лели, които слушат целия цирк и напускат, като им писне ... Иначе всеки получи точно това, което търсеше. Няма угодия!!!