Страничните ефекти на ваксината срещу HPV

Поради големия интерес към негативните последствия, които биха могли да се получат след използването на ваксината против рак на маточната шийка, ви предлагаме информация за страничните ефекти на препарата.

Обратно в новината

Коментари - Страничните ефекти на ваксината срещу HPV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пишете глупости, дори и да ви дават много пари за това! Единствената безопасна ваксина е тази, която не е поставена! За другите няколко компании в света прибират своите милиарди и хич не им пука дали вие или детето ви ще е с парализа, аутизъм или друго заболяване след поставянето на скапаната ваксина!

А кой ви излъга, че ракът на маточната шийка се причинява от папилома вируса?!

А тебе кой те излъга, че не е така?

Истината е, че тази ваксина (и не само) е една откровена отрова. ... То поне да предпазваше от нещо. Когато измислят ваксина, която пази на 100 % ще се замисля отново. ... иначе все попадам в тези 20 % незащитени :) ... или ако случайно болестта не ме тръшне то, хм .. ваксината ме е спасила.

Проблемът не е в страничните ефекти, а във факта, че се подвеждат хората. Поставяйки си ваксината, те смятат че са защитени от HPV и рак на шийката на матката и по този начин биха пренебрегнали останалите предпазни мерки /прегледи, цитонамазки, полова култура/.

Тези материали не трябва ли да си ги отбелязвате като платени съобщения - всяка седмица средно по едно все пак?

Реклами на химични медикаменти, ваксини, вредни хр. продукти и др., застрашаващи здравето, се игнорират.

И продължавате с платените рекламни публикации. Коментирайте и ефективността на ваксината - това, че дава защита само срещу два или четири типа HPV, вярно, високорискови, но какво прави с останалите 5-6 типа високорискови, още толкова среднорискови и 4-5 /вероятно и повече/ нискорискови??? Ефективността на тази ваксина в никакъв случай не оправдава високата й цена. С безплатното ваксиниране на момичета производителите пак ще си получат парите, но вече ги плащат данъкоплатците, а също така получават голям брой БЕЗПЛАТНИ доброволци за тестване на ваксината. Добре са го измислили, няма спор. Целта им е реализиране на големи печалби в кратки срокове, защото когато някоя ваксинирана жена заболее от рак на шийката на матката, причинен от вирус, различен от 16-ти и 18-ти тип истината ще излезе наяве!

Ваксината е ефективна срещу двата типа, които най-често причиняват рак на маточната шийка тоест в 80% от случаите. Освен това тя има и т.нар. кръстосан имунитет срещу някои от останалите силно канцерогенни типове. Тоест, да се ваксинираш означава да намалиш 4 пъти възможността да развиеш рак. Вие не бихте ли приели тази полза пред риска да се разболеете? В останалите европейски страни този спор се е водил точно преди 5 години, когато е въведена ваксината. Сега се води дискусия за имунизирането на момчетата.

Съветвам ви по-внимателно да боравите с проценти и статистически данни /по повод на това как се манипулират данни от научни изследвания и клинични изпитания препоръчвам да прочетете "Псевдонауката"-дори и малък процент от написаното да е истина, ще има над какво да се замислите/. И още: Дженер е гений, а тези, които продават HPV-ваксината и взимат пари за да я превъзнасят са ТЪРГАШИ.

Я ДА ХОДИШ ДА СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ, КАТО Е ТОЛКОВА ДОБРА ВАКСИНАТА , СИ Я СЛОЖИ , НА ТЕБ , НА ДЪЩЕРЯ ТИ, НА СИНА ТИ, НА БАБА ТИ ,НЯ ДЯДО ТИ !!! зА ГУБЕНЯК !! тИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МНОГО ДЕЦА И ХОРА ЗА ПОЧИНАЛИ ОТ ВАКСИНИ!! ЗА ТОВА ПРА БАБА МИ Е ОЩЕ ЖИВА ,ЗАЩОТОТО НИКОГА НЕ Е ВАКСИНИРАНА !! и МОЛЯ ВИ,ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ПЛАТЕНИ СТАТИИ,СТАВАТЕ ДОСАДНИ.ВИЕ ХОРАТА ЗА МАЙМУНИ ЛИ ГИ ИМАТЕ ИЛИ ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА ???