Британка се жалва, че е устойчива на всякаква контрацепция

Не мога да спра да забременявам! Така се жалва 23-годишната Джема Потер от английския град Плимут, която обвинява лекарите, че не са взели сериозни мерки да й осигурят 100-процентова контрацепция, съобщава в. Дейли Мейл.

Обратно в новината

Коментари - Британка се жалва, че е устойчива на всякаква контрацепция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислех, че нямало изостанали хора в изостанала Англия- а там изненада плодовити грозни жени с мъж без спирачки !!

не искат кастрация и стерилизиране, а сигурност. какво толкова не може да се разбере, и защо трябва да се обижда нещастното момиче - на 23 години с 4 деца. медицината е виновна, ясно е.

Ох, либерало-комунистите са унищожили всякаква класа и аристокрация за това само циганьо, селеньо и нисши твари на това островче се множат като хлебарки за помощи... а тая крава е чула, че има и права та трябва да обвини някой доктор сега ако може. В Плимут явно не е чувала за презервативи и т.н, ама така е като е ходила на училище до 16г. Боже, Боже какъв сбъркан Свят!

Абе не съм доктор, ама тая като я гледам, ако беше по нашите земи и малко по-на юг, никога нямаше да забременее :) То там не се прифаща

Да не прави секс и няма да забременява. Както беше във вица: -Докторе как да се предпазя от забременяване? -Една зелена ябълка. -Ама докторе, преди или след секс? -... вместо.

обикновена измама за съдебна облага!!!!

Абе тая много не ми прилича на британка. Малко на иранка ми мяза! А и мъжът и ако е от там - таман! Те кефа не си спират!Еписи ичерде - дето викат британците от Анадола!

не съм лекар, но предлагам презервативи :)

да ходи на ветеринар да кастрира супруга си

Абе по-добре е да се кастрира ТЯ! А най-добре - ТИ ( val )!!!

Тези за вазектомия и хистеректомия не са ли чували?! След като не желаят да имат повече деца, това със сигурност ще им реши проблема със забременяванията в бъдеще! Само, трябва да решат, кой от двамата да се подложи на оперативна намеса.

явно всички българи разбират освен от политика и футбол и от медицина.... за хистеректомията-то е все едно да ти махнем главата, заради главобол. за по-долните постове- "връзване на тръби" не е като връзване на обувки и няма нищо общо с това. и там не е 100%. защо не - еми така, прочете някоя книга и ще разберете. или питаите гугъл, нали все там ровите за инфо. а за контрацепция има поне още 6 метода, за които никои не казва дума. толкова му е здравната култура на българина, явно и на англичанина. аиде успех, приятен ден...

Абе Лекар , ти за главни букви не си ли чувал. Ако лекуваш както пишеш .... бог да ни пази.

Тези неща ги обяснете на тези, които имат нужда от обяснения! Що се отнася до долните постове - не ми вписвайте репликите на мен, а пишете до тези, на които имате какво да кажете! Методите, които предложих са крайни, с което иронизирах невежеството на въпросната британка. Никъде в моя текст не е споменато, че това са единствените такива! Хайде със здраве, четете по-внимателно и отговаряйте на когото трябва!

Госпожата да не е от ромски произход??

Ами мъжа и не е ли чувал за прекъснат коитус, също и презерватив, а най-сигурното е да не правят секс или поне не и с изхвърляне на семенна течност във вагината иначе ...резултата е налице.Не мога да разбера тези мъжленца,дето не могат да се контролират по време на секс и не могат да си ограничат удоволствието.И на мене не ми е много приятно,ама и диети правя,и често гладувам, и постя.Айде стига глезотии от инфантилни възрастни хора.Ще положиш малко или много усилия, ще се ограничиш,ще се лишиш от нещо...не може само ядене, е...е и ср...е.

Не разбрах ти мъж ли си или жена? Що се отнася до презервативите... тва е като да го правиш с гумена кукла. Е..ти удоволствието.

Пич, ако с презерватив не усещаш нищо, значи имаш проблем с ерекцията. Потърси специалист. Сигурни ли сме, че въпросната г-жа е използвала средствата или само се опитва да измъкне нещо от държавата? Има хирургически процедури - кастрация, например, ако толкова не иска повече деца. Въздържанието и презервативите също вършат работа.

Толкова ли е сложно да отиде да й вържат тръбите...ама после лекарите са й виновни!

Ако толкова не иска да забременява, може и съпругът й да вземе простички мерки. На мен, обаче, ми намирисва на начин да се изкарат пари от докторите. Е, стига да успее да докаже, че е спазвала всички указания за ползване на контрацептивите.

да, но и тои да си спре кранчето

100 процента изнудване!. За пари са готови на всичко, но в този случай трудно ще докаже правотата си.

децата са станали няколко парите за тях си вървят и са решили да се пробват да осъдят някои.Пазарна икономика без морал=демокрация.

Някой да вземе да и каже че има презервативи а!

Ми явно мъжът и не иска да си разваля удоволствието с презервативи... Че да се ограничават малко... какво е туй - като зайците...

Може в Плимут още да не знаят, че има и презервативи. А за мъжа й няма какво да говорим. Да вземе да си направи операция. Така е най-сигурно.

Никак даже не е сигурно! Сигурно е само, ако ТЯ си прекъсне тръбите!!! Иначе какво като мъжът и си е направил операция? Ами ДРУГИТЕ мъже?