Англичаните възмутени: Камила изглежда по-стара от Кралицата

Читатели на британските таблоиди не спират да изливат неодобрението си към съпругата на принц Чарлз - Камила Паркър.

Обратно в новината

Коментари - Англичаните възмутени: Камила изглежда по-стара от Кралицата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В сравнение с принцеса Даяна наистина прилича на грозна камила.Няма как да занаем дали е умна и интелигентна и какви други скрити качества има ,но факт,че развали едно семейство и това за мен е достатъчно да не я харесвам.

Много са ми смешни от Острова като почнат да пишат ей такава плоска пропаганда. Ясно е, че лъскат имидж на младите за трона, няма лошо, ама няма нужда да плескат Камила така. Понеже някъде по-долу казах, че Камила била без образование и т.н. - провете си източниците, защото Камила е изключително интелигентна и начетена жена. Има защо Чалз да е толкова години с нея въпреки медйната помия стил Алисия, която му изсипа навремето Даяна. А лейди Ди, Бог да прости, хубава жена беше, но истеричка. Толкова се беше вманиачила да накара Чарз да я заобича, но хората са казали - насила хубост не става!

от дирника добре са сложили статиите за камила и нашта лили - една до друга

На обичаните жени не им пука как изглеждат!Камила е обожавана и обичана от Чарлс и вероятно има защо!

Така или иначе трябва да разберат, че Камила, а е Даяна е любимата на сърцето на Чарлз. Той я обича не заради външния й вид, а сигурно заради други качества, които тя има... Искат или не, Камила ще бъде кралица, и то нелоша. Тя е съвестен човек и дисциплиниран, ще изпълнява задълженията си. А Чарлз самият е не по-красив от нея. АНгличаните не искат да признаят, че и той е грозен. Може би Чарлз я харесва, защото тя кой знае какви гнусотии му прави в секса - мъжете са си животни, нали знаете...

Нямам думи...къде им остана "английското възпитание"!? Защото наистина външността не зависи от нас, ама възпитанието- да.

Те пък англичаните едни красавци! Какво и е на жената? Това си е ген и не може да се избира. Е, може да се тунингова може би, но тя е решила да е естествена. А пък кралицата "вода морна не е пила" за да се състари.

Е вие какво очаквате от една Камила!!!

Какво искат от жената! Изглежда умна и симпатична.

И какво да направи жената?Всеки иска да е млад и хубав....

той пък Чарлз много убав...

Принцеса Даяна беше и умна и красива,но...............

втриса ме като я гледам тая зоология

Колкото и да се търси дори едно нещо, което да е в нейна полза, не е възможно да се открие. Излъчва злост, грозота - физическа и душевна, с крива усмивка и криви зъби. Не се е чуло да е проявила ум, дарба, да има образование. Колкото по високо стои човек, по - отдалече се вижда. И като се знае какво направи на прекрасната лейди Ди и на децата и - останалото е мълчание. Истина е, че Кралицата изглежда чудесно и не може да има сравнение между двете.

То пък Чарлс един красавец?!

от мен хари е подходащ и с чар като леиди ди .

ХАХАХАХА

Няма коментар - всичко ве е е казано и написано от собствените й сънародници.

Никой не си избира външността. Иначе жената си е много умна и образована. Краси с богатия си ум и интелект.

Да, също така тя е и много амбициозна, двулична и достатъчно подла.

И успя да стане любовница на Чарлз още когато Даяна беше жива. Но този плюс за нея дали е плюс за други хора?

Била му е любовница много преди лейди Ди да се появи в живота му и са били на крачка от брак, но Кралицата не е разрешила и ротвайлера се жени за капитан Паркър. Та на тяхната любов и преданост само може да се завиди независимо колко грозни са и двамата.