Иван и Ирина: Няма да се женим!

ТВ продуцентът Иван Христов и любимата му – водещата Ирина Тенчева отрекоха слуховете, че ще се женят.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Ирина: Няма да се женим! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този пък муньо, да не се мине нещо значи! Така си прави генерални промени в живота, без да е наясно иска ли аждеба тази или онази жена за постоянно.

Не си права, на моята най-добра приятелка също родителите й се разделиха, когато беше малка и тя е едни от най-щастливите и лъчезарни хора, които познавам, има си приятел, с когото много се обичат, сега ще си правят и бебче. Съжалявам за теб, но всичко е много индивидуално и всеки има право да бъде щастлив, живеем един живот и аз лично искам да го живея в любов, а не с човек, който не ме прави щастлива.

Чета коментарите и подкрепям мненията за и против, не зная какъв е техният случай, но аз имах позната, голяма лисица, която беше решила, че е на години и хвана един младеж по-малък, неопитен и за 5-6 месеца забременя. Момчето не я обичаше, но от мъжка гордост и отговорност прие да бъдат семейство. Извинете ме, но това честно ли е??? Ето такива жени си заслужават с пълна сила ,това което после им се връща. И при тях не закъсня, минаха две години момчето срещна наистина любовта и я остави, детето си го обича и се грижи за него, но помисли и за себе си и за своето щастие. Сега е много щастлив и си имат бебче и с втората жена, за коята вече се и ожени. А з лично подкрепям тези случаи, когато единият се е възползвал от другия си го заслужава, но когато семейството и детето е създадено с любов, само защото през годините връзката се поизчерпва и тръпката отминава, наистина не е редно да оставиш семейството си, всеки иска отново да се влюби, да усети онази емоция и тръпка, но трябва да бъдем и отговорни хора!

Винаги са ме радвали влюбените хора. И аз съм обичала и съм била обичана. Истински ми харесват Иван и Ирина! Да са живи и здрави и да съхранят красивите си чувства - това им пожелавам от сърце!

А да ... и дали е предател.. Да предател е, разбира се. Предател става в момента, в който започва да върти извънбрачна връзка. Двоен предател - веднъж към жена си и вендъж към другата жена... Но за щастие съдбата винаги си знае работата и на такива хитреци никога не им се разминава реванша. Връща им се тъпкано!!!

Не няма да го обича. Тва за едно момиче да го остави баща му заради няакаква си фльора е голям удар под кръста за цял живот. Момичето няма да порасне нормално и няма да може да има норнална връзка с мъж... Тво го знам от опит и никой да не се осмелява да ме убеждава в противното. Така че този Иван (хич не го знам даже кой е и що е) е един егоист и убиец на щастието на детето си, не само сега но и после...

МНОГО СА СИ ГОТИНИ ИВАН И ИРИНА.СТИГА СТЕ ГИ ПЛЮЛИ.МНОГО ДОБРА ДОМАКИНЯ,А НЕ КАТО ТАЗИ ВИХРА ЕДНО ЯЙЦЕ НЕ МОЖЕЛА ДА СВАРИ.ИМА ДЕТЕ ТАКА ЛИ ЕДНА СУПИЧКА НЕ МУ Е НАПРАВИЛА ТАЗИ ЛИГЛА.МНОГО МИ ХАРЕСВАТ ИВАН И ИРИНА ,МНОГО СИ ПОДХОЖДАТ И ДАНО СЕ ОБИЧАТ ЗАВИНАГИ ,А ЗАВИСТЛИВЦИТЕ ДА СЕ ПУКАТ.КАКВО ЗНАЧИ ИЗОСТАВИЛ ЖЕНА,КОЯТО НЕ ОБИЧА ПО-ДОБРЕ ЛИ Е ДА ЖИВЕЕШ В ЛЪЖА,ДА ТИ Е ПРОТИВНО В ЕДИН ДОМ С ТАКАВА И ДА СИ СЪСИПВАШ ЖИВОТА.ВСИКИ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ЗА ЛЮБОВТА СИ.БРАВО ИВАНЕ.БРАВО ИРИНА!

само пропусна да кажеш колко е надута и как майсторски отмъква мъжете на така наречените си приятелки

Защо не коментирате как се чувства благоверният съпруг на Ирина , децата й , така е зомбирала Иван видимо за всички, че се е самозабравила .

не искат да създават български данъкоплатци. Но ще искат държавна пенсия.

А Пена и Вуте кога ,че се женат ??,оти немога повече да чекам !!!

Абе Иване,Голям късмет имаш.Изглежда си магнит на лиготии.Оттърва се от една лигла,та попадна на друга.Ама втората май е и голяма лисичка.Като я гледам в "черешката",то голямо превземане,голямо чудо.Внимавай мой човек да не те употребят.Не дай си боже да фалираш-ще фалира и "голямата"ти любов.Има една приказка:Каквото и да говорим става въпрос за пари.

Гледам Ирина в Черешката и се мъча да ми хареса. Уби ме с този октопод. Не ми харесва нищо в нея. А дома и няма никакъв уют.

Престанете да плюете против Иван.Какво от това ,че е оставил Вихра ,след като не може да живее с нея ,а и още повече е влюбен в друга.Той не е зарязал детето си ,а майка му.Толкова хора се разделят,Иван не първият.Мисля,че е напълно нормално когато двама не се понасят да се разделят.По скоро би било ненормално обратното.

Не, не е нормално да се разделят щом има дете. Нормално е да се опитат да решат конфликтите, да се нагодят един с труг, да отстъпят от егоизма и емоционалната си алчност... Щом са създали веднъж семейство да го градят и усавършенстват, Да положат усиле, да се държат като разумни хора, а не като първосигнални примати...Какво значи тва влюбили се били... Още много пъти може да се случи . И какво все ще зарязват семействата и децата си и ще си ходят да си угаждат на прищевката... Това е маймунщина и признак на мозъчна недостатъчност. Тва мисля аз..

това радостна или тъжна новина е?!?

Иванчо млад млад и набързо създаде семейство и ето ти резултата, това се отнася и за ,в,ихра, дете решаваш да имаш от мъж, който добре познаваш и знаеш какво можеш да очакваш от него, а не тепърва да разбираш какво може да не очакваш.

ИВАНЕ АКО БЕШЕ ОПЕРАТОР А НЕ ПОДОЦЕНТ ИРИНА НИКОГА НЯМАШЕ ДА ТЕ ЗАБЕЛЕЖИ ДОРИ - ТАКА ЧЕ ПРАВИ СИ ДОБРЕ СМЕТКАТА ТАЗИ ЖЕНА СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА А ТИ НЕ ХОДИ ДА СЕ ИЗЛАГАШ ДА ГОВОРИШ ПРОТИВ ЖЕНА СИ НИЩО ЧЕ Е БИВША ЗАЩОТО КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ И РАНО ИЛИ КЪСНО ПАК СТИГА ДО НАЧАЛОТО /ИЗПИТАНО/

Ивче, и ти не се излагай, научи се да пишеш.

като се опари от лисицата Ирина и ще започне да съжалява какво е загубил в лицето на Вихра.

Честно казано вече пи писна от тези двамата - ами обичайте си се бе хора, но не ни досаждайте вече с тази Ваша любов. В крайна сметка да не стане от трън, та на глог!!!!

Иване,само ти ще си прецаканият накрая - една майка никога няма да си остави децата,нито пък ти ще им станеш баща. А и Ава никога няма да ти прости- нека само да порасне още малко.Предателят винаги си остава предател - историята го е доказала.Няма как да прецакаш живота,ама това е за свестните хора!

Айде по-кротко с прогнозите...че не се знае и на тебе какво ти крои съдбата!

Chefo77

Не е предател този, който се разделя с половинката си, дори и да има деца. Предател е този, който поддържа паралелни връзки. И особен боклук е този, който зареже детето си заради друг партньор. Да не е бил закован за Вихра? Или веднъж женен, край с живота му. Пък тя е светица, нищо че си го е слагала с друг .... горката жертва тя...

Толкова те разсмива , че направо ще се разплачеш, само кифличките и шкембе чорбичката на Ирина ще ти оправят настроението.