Красивата синоптичка и тв водеща Натали Трифонова преживява буреносни емоции с партньора си в Dancing Stars, призна самата тя преди двамата да излязат на паркета, да го пометат с огнено пасо добле и да вземат максималните 40 точки на четвърт финала на шоуто.

"С Димитър преминахме през всичко. И сме се карали в залата, и сме се сърдили един на друг. Но и много сме се обичали и сме се подкрепяли. Мисля, че истинското приятелство и партньорство, истинската състезателна двойка, е това. Вече сме много силни, защото сме преминали през всички тези емоции", категорична е Натали.

Димитър, който е шампион на Dancing Stars в Австрия, описа синоптичката като "експлозивна личност". Според него Трифонова е израснала много в танцовото шоу и, след много съмнения, най-накрая напълно му се е доверила.

"Вече не се притеснявам, когато той ми каже: "Натали, тази седмица трябва да си надолу с главата, да се въртиш, да те хвърлям, да те хващам", обясни нежната блондинка, която разби публиката и журито с ефектно пасо добле.

Снимка: bTV

"Натали, ти си мистичност, сексапил и контролиран бяс!", възклинка Франциска Йорданова. "Танцът ви беше велик", присъедини се към суперлативите Илиана Раева.

Във вторник вечерта Натали, Димитър и останалите състезатели не само танцуваха по двойки, но загряваха за тежък маратон. Съдиите ги провокираха да сменят различни стилове в убийствен ритъм, за да отсеят най-добрите преди големия финал, до който остават само две седмици.