Жените наблягат на кариерата, когато не се чувстват секси

Жените се впускат в кариера, когато не се чувстват достатъчно атрактивни, за да се сдобият с партньор и да изградят семейство. Колкото повече една дама се чувства безлична, толкова по-изкушена бива тя от успеха в службата.

Обратно в новината

Коментари - Жените наблягат на кариерата, когато не се чувстват секси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да го върнат ергенския данък. Особено за не сключилите брак двойки и тези с репродуктивни проблеми.

Тук, по нашите ширини, жените постигат две в едно - и кариера, и да са секси, защото мъжете в по-голямата си част са мързеливи и не искат (а тези, които искат, пък не могат) да набавят храна и други благини на семейството. Та по тази причина се налага хем да сме секси, хем да правим кариера, за да храним ние децата и главата на семейството! Трагедия - откъдето и да го погледнеш, а единственото положително е, че с кеф можем да мачкаме фасона на мъжа и лесно да го заменим с подобен ненужен паметник на културата...

Това някоя куха силиконова лейка ли го и измислила?Има хиляди красиви и стойностни жени,умни и чаровни -учителки,лекарки, архитектки и какви ли още не които са и добри майки и съпреги и отлични професионалистки. На бездарните и некадърните все нещо им пречи.

....."същевременно ги питали какво ще изберат - кариерата или семейството"..... Ами това да се фръцкаш в офиса, назначена с ходатайства и майка ти да ти пере гащите до пенсионни години, не е като да въртиш мъж и да гледащ деца. Хеле ако си хубавка и си въртиопаша и мъжете зяпльовци вършат глупости за да се представят за мъже кариерата и заплатата ти е в кърпа вързана. Офисите гъмжат от стари кукундели, "всезнающи" и "компетентни" по семейните работи. Върнете ни ергенския данък, той е тест за много неща.

Какво значи "започват да липсват мъже за женене". Да не би да измират като мухи след определена възраст? Не съм забелязала да има такава фатална липса на мъже. Много отдавна не е имало войни!!

Как ли пък не! Подобни идиотски изследвания абсолютно нищо не установяват, а само втълпяват още повече и без това изтърканите представи за това или онова. Жените, които се чувстват секси също могат да изберат кариерата и всичко, което е свързано с личностното им израстване. Животът на една жена изобщо не е необходимо да се определя от това дали я харестват мъжете или пеленачетата или бабите и дядовците и тем подобни кретенизми. Тя трябва да се приема и харества и тя трябва да взема решения за себе си без да се влияе от подобни врели-некипели. Ай сиктир!

Абе знаем ние на какво наблягат, ама нейсе.

е няма как хем кариерата да варви хем жената да е сехи. да си избират или едното или другото. кариеризма унищоява женствеността..ама те дамите си го знаят това. не са нужни ехперименти за да се види очевидното. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз пък откакто правя кариера се чувствам по-секси. финансово съм независима и мога да избирам-мъжете няма да се свършат, все пак наброяват половината от човечеството. и тъй като съм финансово независима мога да се държа естествено и да бъда себе си, не е нужно да се натискам. също мога да си купувам по-хубави рокли, да съм винаги с хубава прическа и маникюр.