Нети отнесе критики за стила си

Изглежда Нети е забравила модните порядки след категоричното си оттегляне от подиума и навлизането си в актьорските среди.

Обратно в новината

Коментари - Нети отнесе критики за стила си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е една от най-красивите българки! На мен роклята й пък много ми харесва.

Хубава си е роклята и и стои хубаво. Кой си мисли, че търпи критика и за какво?

Като я гледам каква е фина, благородно й завиждам. Не виждам какво лошо има в тая рокля?

Не е типичната чалгазвездъ ниско трътлесто със силикон и изкуствени коси това е верно но тя е много стройна висока и красива това на чалга чалгутурата не се нрави

Друго си е модата на чалгарките - деколте до пъпа, чорапогащник и ботуши - класика! И към всичко това, две огромни бомби и джуки от силикон! А пък Нети - естествена, финна, с прекрасно тяло и визия. И много модерна рокля, която й стои прекрасно!

Нети е прекрасно талантливо момиче. Може да облече каквото си поиска и все ще изглежда перфектно! Хайде стига вече със злоба, завист и оплюване са се подхранвали разни коплексар(к)и.

Абе бомба си е жената, изглежда жизнена и естествена...Това ,че дълбоко-естетическите чувства и усещения на някакви охлюви, самообявили се за "модна полюция" са нарушени и накърнени по някакъв начин, си е само техен личностен или по- скоро психологично-психиатричен проблем...Жадуват за изява, безспорно, но е глупаво да е за сметка на тази млада, елегантна жена...А роклята, въпреки че напомня нещо от 19-век и стои добре....подозирам че и зеблен чувал да си наметне пак ще е супер....Всичко най-хубаво и на нея и на съпруга и!!!

Екстра си е роклята!

Отнесени от вихъра.Харесвам ги с Дони,но не мога да разбера, как чакаш едно дете 10-15 години и после, като се роди не ти се гледа. Ей това не го разбирам, Дони е доста добре материално и може и 10 гледачки да си наеме, ама Нети ? като майка ?

Ау-у-уу...!!! Как така !?!?? Мама Нети е стройна,елегатна,талантлива,просперираща и всичко останало красиво,великолепно и ефирно на света!!!

Нети е много готина, така че каквото и да си сложи е без значение.

След като Нети се чуства добре в този тоалет има ли значение мнението на съществото Денди или някой друг представител на измислената модна полиция?

Много добре казано.

Много си е добре даже!

На мен ми харесва - нищо й няма на стила! Поздравявам я, че не се е увлякла и самозабравила като другите фръцли манекенки, които изглеждат ужасно. Много е естествена. Роклята р красива, а вии от стига сте плюли!

Да не би да е взела тоалета назаем от съпруга си.Май го бях виждала по телевизията с нещо подобно.

Не преписвайте новините на долнопробните медии, те обикновено съдържат фактологични грешки и лош български. В статията има и двете. А ако я е писал PR трябва да бъде уволнен веднага и да бъде натирен в Афганистан.

Аман с тая тъпа Нети.......

Че какво и е на роклята?! На мен ми харесва. Пък и щом тя се чувства добре в нея, т.нар. модни критици да си затворят устите и да мълчат! Щото отдавна е известно, че човек и да съдере от усилия, пак не може да угоди на всички.

Не виждам проблем в стилно отношение. Този сезон на мода са дългите рокли + флоралните мотиви. Всичко това е спазено.

явно критичката е пълничка,не може да си позволе подобна рокля и затова не и харесва

Абе,какво и е на жената,бе!Изглежда си много добре!...Е,да -стила и е далеч от поп-фолкаджийския!