Алисия пак се обясни в любов на Ники Михайлов

Чувствата на Алисия към Ники Михайлов избликнаха в социалната мрежа, малко след като стана ясно, че вратарят на „Твенте“ е решил да инвестира във фолкпроектите й.

Обратно в новината

Коментари - Алисия пак се обясни в любов на Ники Михайлов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ ЗНАМ ЗАЩО НА ХОРА БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ СЕ ОБРЪЩА ТАКОВА ВНИМАНИЕ И ГИ ПРИЧИСЛЯВАТ КЪМ ЕЛИТА НА НАЦИЯТА. ПРЕДИ ГОДИНИ ЕЛИТА БЯХА ПИСАТЕЛИ, ХУДОЖНИЦИ ТВОРЦИ И Т.Н. А СЕГА ЧАЛГАРКИ И РИТКОТОПКОВЦИ, ПЛЕЙМЕЙКИ И КОМПАНЬОНКИ.ДО ТАМ ЛИ ЗАТЪНАХМЕ БЕ ХОРА. НАВСЯКЪДЕ ДА СЕ ИГРАЯТ КЮЧЕЦИ И ЗА ЕХТИ ЧАЛГА МУЗИКА. ТАЯ АЛИСИЯ КОЛКО ПЛАЩА ДА СЕ ПОЯВЯВА В ДИР. НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА, ЧЕ Е ЛЕЛЯТА НА ГОЛОГЛАВИЯ И СЕ ЗАБЛУЖДАВА ЗА НЯКАКВА ЛЮБОВ ПЪЛНА ОТКАЧАЛКА.

Браво.За съжаление - такава ни държавата - такъв ни елита.Сега е модно да работиш плеймейтка и да имаш силикон.Нищо , че не можеш да сметнеш колко е 2 и 2 , нали чичко - паричко ще ти купи таблет.

....че кой го интересува!!!

Т'ва е новина за Валери и Николета, не е за нас бе хора, не се ядосвайте! Те чрез медиите си навират щастието един на друг. Като намерят друг начин да се хвалят един на друг колко са щастливи с бившите половинки на вражеският лагер, ще спрат и нас да ни занимават с бозите си.

Впила се като кърлеж в младото момче и ни облъчва отвсякъде с измислената си любов.Да си намери чичко подходящ на годинките и ,да е с парички,че тя има нужда от още пластични корекции,пък и нали се мисли за българската Виктория Бекъм.

Ако само се обяснявате, а не правите любОФ, просто не ми се фалете толкова. Аре.....

Както се казва: Вземи си кака, да те отрака :)))))

ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗИ ПОМИЯРИ ТЯ ЕДВАМ СИ Е СЪБУЛА ЦЪРВУЛИТЕ ИЗЖИВЯВА СЕ КАТО ВИКТОРИЯ БЕКЪМ ДА НАПРАВИ ТУПЕ ЗА НИКИ ЗАЩОТО И ТОЙ КАТО ТАТКО СИ Е ВЗЕЛ ДА ВДИГА БОТЕВСКО ЧЕЛО

откачалки

Комплекси и нищо по вече.

До една две години ще я смесни с друга чалгарка !

Пак ли ще ни занимавате с тези нищоправци, които за 5 стотинки не са дали труд за България. Абе, обърнете внимание на достойните българи, стига сте ни пудрили мозъците с подобни изпразнени от съдържание личности, които се натискат да си правят самореклама (сигурно добре платена). Покажете истински доказалите се и изявени в името на Родината ни хора.

Съгласна съм с Юнак; отвсякъде ни занимават с безценното си себе, то на човек да му втръсне и да се вгади вече от самореклама и чудо, на психоатако го избива това агресивно себепопуляризиране; кухи мозъци, които задават всеобщ тон на посредственост и фалшив варак.

АЛИСИЯ ВСЕ ПАК Е ДОБРЕ ДА СЕ ПОГЛЕЖДАШ В ОГЛЕДАЛОТО, НЕ ЧЕ НИКИ Е КРАСАВЕЦ НО ТИ СИ ДОСТА ПО СТАРА ОТ НЕГО И ТОВА ТИ ЛИЧИ И ОТ ДАЛЕЧЕ. НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ ВСИЧКИ МЪЖЕ СИ ПАДАТ ПО МЛАДИ МОМИЧЕТА . ТУКА НЯКОЛКО БЪЛГАРКИ ЮЛИЯНА, ГАЛА , ЖЕНИ И ТИ СЕ ЗАБЛУДИХТЕ ЯКО. ЩЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ И СТАРИ И ГРОЗНИ.

Алисия съвсем лудна откакто Николета роди.Време е да се поуспокои,погледне в огледалото и да освободи младото вратарче от задушаващите истерични изблици на измислени от болният и мозък чуства и любов?!!!

Обяснила му се в любов... Ами като свършат парите, какво правим бе лельо? Тогава сигурно ще идеш в леглото на баща му - голям красавец!!!

Е, баща му, та баща му. Голяма работа, важното е пари да има!

Ей добре, че има новина за тях, че наистина се бях притеснила какво се случва ту с Алисия, ту с Николета. Тоя е същия ръб като баща си, Хр.Стоичков го определи много правилно. А леля му Алисия и зад Сен Тропе ще е същата грозотия

нахална вакарелска просякиня

една от многото фолктъпачки, които непрекъснато ни се натрапват

Баба се обяснила на внуче... Таз кифла е 20 години по-дърта от момчето. Сутрин без грим сигурно изглежда страшно.

тя с грим и фотошоп е страшно грозна, а пък без....ужассс

АКО НЕ СА НИКОЛЕТА И ВАЛЕРИ , ЩЕ СА АЛИСИЯ И НИКИ.ТОЛКОВА ЛИ Е ВАЖНО ДА ЗАНИМАВАТ ХОРАТА СЪС СЕБЕ СИ . АКО СА НАПРАВИЛИ ДАРЕНИЕ ЗА БОЛНО ДЕТЕ ИЛИ СА ВЗЕЛИ ДЕТЕ ОТ ДОМ ДА ГЛАДАТ ДОБРЕ, АМА ВЕЕ ПИСНАХА НА ВСИЧКИ.

Алисия и преди ги дрънкаше едни, колко много се обичали. Кого баламосваше - другите ли, себе си ли. Видяхме я онази голяма любов, а тази ще я видим. Дрън дрън. Продължаваме с измислиците.

Демонстрация !И този ще си отиде и другия ще дойде, само пари да има...

Леле колко е стара без грим...А до него съвсем..Майка му..

Момиче, спри, вече става досадно!!! Толкова демонстративна любов... мирише на гнило. Живей си живота, гледай си сина, обичай си мъжа и остави народа да почива!

Златотърсачка...

Сакън, да не вземе да секне сериала.

Да му се додрайфа на човек и от двамата.....