Анорексията може да е аномалия на мозъка

Доброволният отказ от пълноценно хранене може да бъде вследствие на дефект в мозъка.

Обратно в новината

Коментари - Анорексията може да е аномалия на мозъка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анорексията придоби небивали размери заради хомосексуалистите в модната индустрия. Хомосексуалистите не харесват женствените жени, понеже се подтискат от тях. За това избират жени, които да приличат по-малко на жени. Нормален размер гърди за хомосексуалиста са отврат, женски оформени бедра са ужасно неприятно нещо. Оттам нататък започна модата на слабото, която беше подета от медиите и рекламата като топъл хляб... за аудиторията от тъпаци. А внушението на масата е силно нещо, води до отклонения в психиката, когато тя е слабото звено на субекта. Съвсем друг пример давам, но напълно сходен с този - пропагандата по времето на комунизма накара най-глупавите хора от обществото да повярват, че този строй се грижи за благоденствието им. Те така повярваха, че и днес след всички доказателства какъв престъпен строй е това, пак са електорат на комунистите. И веднага ще се появи някой, който да опонира с думите, че по тошово време било хубаво. Да, те и анорексичките на 25-30 килограма се гледат в огледалото и твърдят най-откровено, че са дебели. Заболяване на мозъка е.

Ха-ха-ха! Много готин коментар!

paбиpaм

Един от малкото смислени коментари, които могат да се прочетат тук, браво!

Епидемия, носена от американска мода: 1. Жените да са с торби вместо гърди. Тук се пропагандират и безумни задници и устни... Абе лекарският бизнес да върви и обратните мутри да им е добре. 2. Слабо тяло, неспособно да роди и кърми дете. Целта е пак "икономиката" - лекарите приветстват цезаровото, синтетичните млекца и прочие. 3. Измишльотини, които отдръпват хората от истинската храна - хамбургери, газирано, сол, бяла захар, бял хляб, мазно месо. Пробутват им мръсотии ала вегетарианство, фантазии за холестерол и кръвно мръсотии от рода на "фибри", кълнове, и т.н. Тия реклами драстично влияят особено на жените в следствие пълната им неграмотност по естествени науки, но пак са "икономически" - бизнесмените умират от кеф да пробутват отпадъци и то на добра цена!

НЕ,това е внушение от медии и мода,че на всяка цена момичетата трябва да са слаби,за да се харесват и много жени стават жертва на тези манипулации!