Идеалният мъж трябва да притежава 30 качества

Какъв според жените трябва да бъде идеалният мъж? Данните от проучване, направено във Великобритания, разкриват 30 качества, с които представителите на силния пол могат да спечелят сърцето на всяка дама, пише в. "Дейли стар".

Обратно в новината

Коментари - Идеалният мъж трябва да притежава 30 качества | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да ви кажа само, вие сте луди!!! Идеалният мъж?Няма идеални хора на този свят, всеки си има косури :)

да кара голф

Поредната американска тъпня!

Жена ми каза, че покривам показателите. Довечера ще се позабавляваме... :)

Luna0102

Най-много се впечатлих от номерата: 15. Да гледа сапунени сериали.- Защото ще си ги гледа сам, а аз само ще го запасявам с носни кърпички, че да не се бърше в ръкавите на V образните ризи и пуловери. 18. Да гледа футбол.- Ами ако футбола го дават по същото време като сапунените сериали, кво праим тогава?! 19. Да кара Ауди.- Ако е с ролс ройс го връщаме на секундата. 30. Редовно да се обажда на майка си.- За да не и се налага да ни посещава :))

:д:д:д:д:д:д:д:д:д Момиче ти ме разби!

Да, голяма гупост! Явно жените по света нямат вкус. Изумена съм! Никъде в тази класация, не пиша какво искат жените да получават като отношение, всичко е изразено в материално изражение.

Портфейла, портфейла-ааааа......

И според Буров идеалният мъж трябва да притежава 30 качества, но те са: 1. Да има много пари. 2. Да има много пари. 3. Да има много пари. ... 29. Да има много пари. 30. Да има много пари.

Британските учени,баце! Кога и да ги утрепеш, се е късно!

Не се заблуждавайте, по-скоро не 30, ами 130 са. И това обяснява защо мъжете и жените търсят до края на живота си и все не намират!

е и ние искаме топ моделка до себе си,която да не харчи като луда и да не говори много и да готви вкусно и да е супер домакиня .....ама няма*

По-голяма глупост не бях чела!

I az ! P.S. Perfektni sme samo v ochite na tezi koito ni obichat, zaradi tova koeto sme positive & negative ... Ostanalite..., kvo beshe tam za goreshtata supa ! :o)

Ама е вярно! Нищо, че ти се струва глупост! И разбира се к*а в леглото!