Деси Зидарова отглежда 3 деца, мечтае за четвърто

Деси Зидарова и съпругът й - бизнесменът Михаил Младжов са щастливи заедно и отглеждат трите си деца – второкласникът Виктор и Ванеса на пет години, които са от предишата връзка на Деси и малкият Михаил, който е от бившия брак на Младжов.

Обратно в новината

Коментари - Деси Зидарова отглежда 3 деца, мечтае за четвърто | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете с тази показност,аз също съм майка на три деца ,и ги отглеждам сама при това....не смея да си помисля за лукс и разкош,единственото нещо за което мисля е-ще има ли какво да им сложа на масата и как ще ги изуча?!Аз също искам 4-то....така както тя отглежда децата си,бих отгледала и 5...

В спалнята кожа от зебра! Лампа и мебели от крокодилска кожа! Жалко, че за някои това е нормално.

Дека са природозащитниците?К'ви са тез кожи от зебри и крокодили бре?На к'во си учат децата-да унищожават животните ,за да си вдигат самочуствието на звездни хора?!

страшна селяния и показност това нормален човек не може да му хареса.

някой има ли идея коя е засуканата кака на четвъртата снимка - втората от дясно на ляво, с щръкналото дупе? не за друго, ама да знам все пак името й преди да съм си праснал една на сметката й! :D)

Вместо всички тук да плюят и злобеят, отворете западните светски списания и погледнете популярните хора как също показват домовете си. Фотосесията е стилна и много весела! Попътен вятър на семейството:)

показват се безмозъчните по този начин

селения до шия

СТРАХОТНИ СА ,ЕДНО ГОЛЯМО СЕМЕЙСТВО

Ако няма глава на лъв и бивни на слон в спалнята не знам избощо как спи там. Без тях как може да се говори за истински неекологичен кич...ще прекарам остатъка от деня да търся какъв точно Аскеер е получила тази красива дама.

Десислава Зидарова е популярна за тези, които ходят на театър - носител е на 'Аскеер,' за тези, които гледат телевизия - сериала 'Хотел България' (2004 - 250 серии, Аня Пенчева и др.), за тези, които гледат кино - Hitman, 2007 и т.н.

Но за тези ,които гледат само корейско е абсолютно непозната!

Извинявам се за непросветеността ( все пак си фен ), но кога точно тази госпожа е играла на театрална сцена и за коя точно постановка е получила Аскеер ?!?!?!?!? То бива да е "талантлива", бива....ама чак пък толкова...????? Предварително благодаря за инфото , но странно защо и Google мълчи за големият и актьорски талант.......И за последно, на мен ли ми се струва или и тя е от категорията : Известни, просто защото са известни ?!?!?!

Всичко от крокодилска кожа?!? А тоалетната чиния да не би да е с диаманти обсипана? Простащина и снобария на хора, които Бог знае как са натрупали тези огромни пари...

... мойте и твойте бият наще !

А какъв е бизнесът на този бизнесмен ?

Ами в нета има достатъчно инфо, можеш да прочетеш, ако действително се интересуваш. Обаче и без него , само като му погледнеш визията, става ясно: просперираща млада мутра...

Дори не знам кой са тези и какви са.Имената им нищо не ми говорят.

По- снобско не може да бъде! Единственото ясно нещо е, че са фенове на крокодилите!

....остава им, да прибавят към колекцията си от крокодилски трофеи и ...Антония Петрова-Бередин!

стилно е да слагаш части от убити животни из целия апартамент (кожи, глави, ...) .... абсолютен кич и простотия!!!

това да ти е проблема. :))

Кожа от зебра? Вас това ли ви прави щастливи? Че едно диво и свободно животно е било убито, за да си красите апартамента? Нямам думи!

викаш- убиването на питомни и затворени животни е напълно нормално и не трябва да ни притеснява?