Юлиан Константинов: Не съм бил Кирил Христов, той ме псуваше

След като стана ясно, че бившият оперен певец и настояща звезда в шоуто "Аз обичам България" Юлиан Констатинов е ударил колегата от БНТ1 Кирил Христов, той сподели своята гледна точка по въпроса.

Обратно в новината

Коментари - Юлиан Константинов: Не съм бил Кирил Христов, той ме псуваше | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз живея близо до тази детска градина, и всеки ден минавам с бебешка количка по тротоара пред нея. Много често на ъгъла на кръстовището има спряла кола което прави минаването ми с количката пред тротоара невъзможно и трябва да се борим с колите по улиците за да минем!!! Наистина лично мен ме хваща много яд на спрелите на тротоара там независимо дали са за малко или не и независимо кой е спрял! Призовавам не спирайте по тротоарите, в противен случай ние майките ще тръгнем само по улиците и няма да се съобразяваме с шофьорите. А това че няма ред от общината само ще ви дам пример - след обаждане в община Лозенец за оплакване от спрял на тротоара автомобил, получаваме коментар от служителка там - Вие къде искате да спират, като няма места? !!!???? WTF

България днес!/Утре не се знае дали ще има/. Караш по-скъпа кола = правиш каквото си искаш, а правилата са за мизерниците /ония без скъпа кола/, изливаш яд от мизерното си съществуване, но нямаш късмет, виждат те и те ступват - олелия за бит, който въздавал справедливост. До деня, в който мизерника се окаже въоръжен (питайте Стойчо Стоилов - екс футболист на Литекс) или пък срещу скъпото возило не е дребен човечец с евтина кола, а псуващ шофьор на камион. После идват съжаленията - в стил Ставийски. Сблъсъци

За съжаление в България не може да се постави катаджия до всяка детска градина. А на тъпите селяндури от двата пола, които си мислят, че като са станали родители им е позволено да спират където си поискат трябва да им се отнемат точки. Аман от идиоти и идиотки, които задръстват 1, а понякога и 2 ленти докато "чакат" малките лигльовци да излязат. Защото видите ли децата им не могат да направят и 10 крачки, а трябва от входа директно да се качат в колата. Един ден тези деца ще са научили само едно - как да НЕ спазват правилата.

добре де и да си го бил кво толкоз.ама другия път внимавай-лицето може да е въоръжено и да не даваш интервюта....

Кирил Христов от БНТ1 трябва да знае само едно нещо. А то е презумпцията за невинност още от старото римско право и гласи: "Всеки е невинен до доказване на противното като тежестта на доказателството лежи върху обвинителя". Така че Кирил Христов да бъде така добър да докаже тези свои твърдения, а не само да ги приказва наляво и надясно. Тук не БНТ1. В противен случай, ако не докаже твърденията си, Кирил Христов може и трябва да бъде осъден за публична клевета.

Кирето е едно мръсно гадно долнопробно лекенце. Даже не става и за леке!

Това момченце Константинов явно се е самозабравило. Не му гледайте тъпото предаване или ставате поддръжници на чалгарския начин на живот. Като го махнат от предаването ще се върне в калта (там където му е мястото) и ще получи важен урок. Бъдете българи, а не булгаристанци !

Юлиянчооо айде мамин да ми обясниш как се къртят така чистачки, питам те щото се прехранвам да оправям колите на хората....Като си толкова ГРАЖДАНИН, що не спря колата на зоните за паркиране, ами се качи на тротоара бре умнико.....Що не изчака жена ти в колата на аварийни...Що се мислиш за голяма работа като и то като нас пикаеш :)))) Тъпан си и това. Кириле пожелавам ти успех, да му натриеш мутрата на тоя псевдо .....

Ами и аз мога да ти обясня, кифладжийо. Паркирам си в Лозенец на някаква уличка, на разрешено място. Като си свършвам работата отивам обратно към колата и я виждам с изкривени рамене на чистачките. Вероятно някой от блока си мисли, че си е платил мястото. Въпреки в разликата в случаите, сещай се за моята афектираност (и питай колко счупени прозореца на жилища са правили в Лозенец напоследък).

Това с вдигането на чистачките си е точно европейски начин да покажеш, че тъпира е спрял като селянин. Прави се из цяла Европа. Там са и по-крайно - чупят ги ! Който не вярва да ходи да спира като мутрак в някоя нормална страна и ще види. Аконе получи солена глоба, то поне едни чистачки ще плаща.

За вдигане на чистачки - ясно. Кажи сега за изкривяване на рамене на чистачки с голямо физическо усилие и злоба, повреждане на мотора им и т.н.

И двамата имат вина, но версията на този Юлиан издиша повече и е доста по простовата. В такива случай просто се вика паяк да му вдигне колата и това е.

Обяснението на г-н Константинов звучи като оправдание на третокласник пред зам.директор. Колкото и да е афектиран, поведението му отблъсква, защото не е нито Джони Деп, нито Ръсел Кроу, а елементарен, първосигнален смешник.

Абе сигурен съм, че Константинов е по правия.

Защо уважаемия г-н Христов не е отговорил на най-важния въпрос? А именно : " псувал ли е Константинов" ?

ТОЗИ ЮЛИАН Е ЕДИН ГОЛЯМ ХУЛИГАН . САМО ЗАРАДИ НЕГОВОТО УЧЕСТИЕ НЕ ГЛЕДАМ ТОВА ХУБАВО ПРЕДАВАНЕ "ЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИЯ" ТОВА КОЕТО Е НАПРАВИЛ НА ЧОВЕКА КОЙТО МУ Е НАПРАВИЛ ЗАБЕЛЕЖКА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН ОТ ВСЕКАКВИ ТЕЛЕВИЗИИ. СМЪРТ ЗА ТАКИВА МРЪСНИЦИ.

Замислих се ако гепя някой да ми бара колата какво ще стане. А относно как е спрял не се знае какво е било мястото, знаем как е. А Юлиян защо вече не пее.

Тъпако, ако случайно гепиш паяк(ообразни) да ти барат колата какво ще направиш бе говедо провинциално!! Само селяка е с манталитета на човек, който може да прави всичко каквото се пожелае, без да се съобразява с ближния. Това е продиктувано от начина на живот - на село не живеят в блокове и не ЗНАЯТ, а и не спазват елементарните човешки взаимоотношения. Селяните по ред причини НЕ СА ОБЩЕСТВЕНИ ЖИВОТНИ и трудно могат да бъдат приобщени към живота на гражданите. Има малки селища (Мелник, Копривщица и мн. други), но с население от ГРАДСКИ тип, за разлика от София. Кореняците ни прокудиха от центъра по крайните квартали и сега столицата е клоаката на България!! От безконтролното заселване на цигани от цял свят, до инвазията на безработни от всякакъв вид, тип, сой и работни със "специални" професии - обирачи на банки, чеинчбюра, златарски магазини, крадци на коли, наемни убийци и пр. престъпен контингент!!

Юлиане вместо да се правиш на европеец имай доблеста да кажеш, че си паркирал точно като мутра! Тук се крие разковничето! Айде марш, наглец такъв!!!

Ти си тъпа!

tezi dvamata may se opitvat da si go meryat, na koy e po gleam

Както някой написа по-долу - истината е някъде там... Аз съм от хората, които не гледат и не харесват предаванията и на единя и на другият. Малко расъждения, обаче. ВЪОБЩЕ НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ АКО СИ СПРЯЛ ПРЕДИЗВИКАЕЛНО И ОСОБЕНО АКО ПРЕЧИШ НА ПЕШЕХОДЦИ НЯМА ДА ТИ ПОВРЕДЯТ ВОЗИЛОТО В ЕВРОПА ! Вече пета година гледам, в Париж място (пешеходна пътека и част от тротоар), на което често се блазнят да спират разни местни "баровци" - случва се на две три седмици по един. Всеки втори пешеходец чупи или огъва страничното огледало, драска демонстративно вратите, дори някой чупят мигачи. Един единствен път видях, френски арабин да налита да се бие "за колата" срещу една пешеходка, при което буквално цялата улица връхлетя арабеската и след няколко минути той беше набутан в полицейска кола. Почти винаги това спиране водеше до глоба - до колкото подразбрах 500 евро, а местото се наблющдава от полицейска камера.

Явно бая боклук от изтока се е пренесъл там. Във Виена обаче, това няма да ти се случи, независимо кой минава

След като местото се наблюдава с полицейска камера как паркират на пешеходната пътека или само паркиращите незнаят за камерата.

Абе единият решил, че може да паркира където му падне, щото се мисли за недосегаем, другият решил, че може да му вдигне чистачките /защото и той мисли себе си като ербап справедливец/, после първият отново решава, че може да се разпищоли безнаказано... и т.н.

Kalin

Много ми е любопитно ако някои от тия които го плюят в момента види как на собствената им кола някой пука гумите или криви рамената на чистачките как ще реагира!!!Може би ще отиде да го почерпи с кафе?особено ако онзи с блага псувня му благодари за кафето;-))))

Ще ме извинявате ама на Юлиян версията издиша на места. Взел видиш ли "огромен камък", незнаел кога са му паднали очилата, но върха е с неработещите чистачки. Както и да ги е гънал Кирил шанса да прецака моторчето и те да спрат да работят е нищожен. На дали и той се е държал толкова възпитано както е описал в неговата статия и затова си го е отнесал.

Kalin

ако на теб ти срежат гумите или ти изкРивят рамената на чистачките а и за капак те напсуват как би реагирал и кое тогава ще издиша2

И двамата са простаци и нямат място пред телевизионните камери, Никога не бих гледал предаване с такива олигофрени!

Аз не съм роднина на Алеко.Мога ли да паркирам на тротоара ? Вярно чистачките са ми по евтини.

Никъде в ЕС не пипали чистачките, ох миличкия, в целия ЕС е паркирал неправилно и навсякъде само са му се кланяли. Ако другия келеш наистина има медицинско, тогава да е оправят пред съда, очевидно и двамата послъгват.

Съвсем очевидно е, че очилаткото се е държал предизвикателно и си го е търсел. На мястото на Юлиан нямаше да мина само с поблъскване, щях да извикам застрахователите на място при колата заедно с полиция. Една евтина чистачка е около 80 лв. за незапознатите, а при такава кола има сензори за дъжд и др. и цената скача доста. Аз съм с Юлиан, роднина на Алеко Константинов и световноизвестен бас, женен за умна и хубава жена, собственик на популярен уеб сайт за лайфстайл и мода.

Здравей приятелю Аз не съм бас и не съм роднина на Алеко Константинов.Аз мога ли да паркирам на тротоара ?

Kalin

Много ми е любопитно ако някои от тия които го плюят в момента види как на собствената им кола някой пука гумите или криви рамената на чистачките как ще реагира!!!Може би ще отиде да го почерпи с кафе?особено ако онзи с блага псувня му благодари за кафето;-))))

Burgman

Ей, "запознатия" фен, една евтина чистачка струва около 5 лева, а сензорът за дъжд няма нищо общо с чистачките, освен това, че ги управлява. Управлява чистачки за 5 лева и за 50 по един и същи начин, стига да не мацат. А версията, че едно вдигане на чистачките ги е повредило издиша не, ами чак пръцка!

Този Юлиян по-скоро е роднина на Бай Ганьо , а не на Алеко Константинов ! И как така решавате кой е виновен и кой невинен само защото ви е симпатичен и сте му фен ? А някой да прави разлика между вдигнати и изкривени чистачки......май не !!! И тука има хора за които вещите са по-ценни от хората .... добре е че не ги познавам ..... Аз не знам кой е прав и кой е крив , но явно всички други тука знаят...... дано не сте съдии или прокурори ..... или сте, и затова правораздавателната ни система е на това дередже ?!?!

Изобщо не става дума за вдигнати чистачки, а за изкривени рамене, това е метал, а не гума за 5 лв. и смяната извън сервиз изобщо не е препоръчителна. Не може да си агресивен и да предизвикаш такава повреда на чуждо имущество - и да имаш чиста съвест. Който е агресивен, получава си го - подобно на тъпанаря със счупените цайси. Разбира се, че виновен-невиновен е дума срещу дума и е съвсем очевидно на кого може да се 'вярва': на комплексаря или на уверения в себе си мъж.

Истината е някъде там!

Тъй като аз съм напълно неизвестна ако хвана в момента на посегателство към собствеността ми индивид ще го размажа на място, пък да видим дали ще пише по вестниците и с какво. С две думи трябваше да му начупи мръсните пръстета, а не очилцата

Да, много точно казвате това, което и аз мисля!...За съжаление - има, макар и не много, такива, които търсят скандал, и го предизвикват, след което обикновено лъжат безобразно и се правят те на засегнати...

Най мразех и мразя в българия като някой почне да изрисува паркомястото си или като не му изнася нещо да пука и реже гуми криви чистачки.......ако наистина въпросния жорналист е направил това с право си е отнесал и тупаниците и всичко друго.Има си закони в една държава неможе като не ти изнася нещо да режэеш гуми дереш коли с пирони или кривиш чистачки.

Тези пък кои бяха?! И какво си въобразяват!

Не зная защо, но му вярвам на Юлиян. Първо "пострадалият" е от държавна медия. Те имат чувството на недосегаеми велики интелектуалци. Второ - много е лесно да сгафиш и да използваш общественото си положение, в случая достъпът до медиите, за да се оправдаеш.

Ма то само като го погледнеш този очилатко ти става ясно какъв LOSER е. Като е толкова съвестен и отговорен, защо не го е направил по нормалния ред, съответстващ на "журналист" от телевизията-майка. Просто са го хванали по бели гащи и сега ми реве.

Огромен камък казваш ? И чистачките не работят защото някой ги е вдигнал ? Хайде сега, доста плитко скалъпено. Защо ли не му вярвам на този ?

към ръководството на Нова Тв - предложение да бъде свален от екран Ю Константинов - поне докато не се разреши този случай ! така правят в цивилизованите страна !

Браво ! най-накрая да прочетем нещо разумно, а не субективно. Наистина г-н Константинов нещо се самозабрави, поникнаха му крила и се взе за недостижим и велик. Я да го свалят от екран, да му олекнат джобовете и да видим тогава ще се мутрее ли повече. Аз ще си позволя да повторя молбата на Додо - Моля ръководството на Нова ТВ да свали този човек от екран до разрешаване на въпроса.

Е как да не му повярваш на Константинов ? И нито дума как е паркирал и колко е нагъл ( то си му личи ) . И има очи да говори за това как постъпвали европейците ! Е заради такива хора България е лошо място за живеене.

Юлиян Константинов се държи съвсем нормално - виждам го често на улицата, на която живея. Вярвам на неговата версия. Наистина чудя се как имат енергия някои хора да мразят и интригантстват...

Много хубаво е направил като ти е изкривил чистачките,омръзна ни да ви търпим с тия джипове си спирате където искате!

Мразя хленчещи човечета. На мен Юлиян ми е много симпатичен. Не съм съглласна да бъде наричан мутра, само защото някакво си "журналистче" е решило да ства известно, предизвиквайки сигнал. А това е по-вече от сигурно, защото човек с будна гражданска позиция не ходи по медиите, а търси съдействие на съд и полиция. После един журналист винаги има повече възможности да се защити или да окепази някой участник в развлекателно предаване.

TIREX

брата на волейболиста е подобие на мутра..и е Бивш певец и настоящ изрод!

Само 1 поглед ми е нужен, върху интелегентната физиономия на Юлиян за мога да го категоризирам, сори за фенките му, обаче ако беше толкова възпитан и смирен европеец да викне полиция застрахователи и тн.САМО КАТО МУ ГЛЕДАМ ИЗЯВИТЕ В ПРЕДАВАНЕТО МИ СТАВА ЯСНО КОЛКО Е АГРЕСИВЕН ТАКАЧЕ СИ Е НАПЪЛНО ВИНОВЕН.