Според Христов Константинов му е нанесъл удар, след като той му вдигнал чистачките, заради това, че джипът на Юлиан е бил паркирал неправилно. Това според Кирил докарало да ярост брата на Пламен Константинов и той го ударил силно с юмрук в лицето. От тупаника очилата му полетяли към улицата.

Самият Юлиан има по-различна версия по въпроса. В изявление публикувано в сайта на "Аз обичам България", Константинов пише: "Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук! Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше: „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!” Стана ясно още, че има някакви забележки относно паркирането ми.
Казах му, че въобще не ме интересува кой е „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърде вулгарни, за да бъдат написани. Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ. Това е единственият начин на действие. Оставям настрана въпроса дали каруцарският стил на псуване е допустим.

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.

„Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов.

Защото един Кирил Христов не е България и Слава Богу.
"

Версията на Кирил Христов
Вижте снимки на двамата водещи >>

В отговор Кирил Христов публикува нов постинг на блога си: 

"Юлиан Константинов се самозакопа, без чужда помощ. Днес разбрах, че срещу мен има пусната жалба за… счупени чистачки.

От неговото изявление мога да разбера следното:
1. Той никога не е паркирал неправилно
2. Аз съм го чакал до колата с вдигнати чистачки, който тайно съм счупил. Макар че ако исках да чупя, щях да къртя, не да вдигам.
3. Аз нямам никакви права да му пипам собствеността, но той има право да прави каквото си иска. Ако имам проблем да викам КАТ.
4. Причакал съм го псувайки с камък в ръка, провокирайки го, въпреки че е по-голям и силен (на външен вид) от мен. Първите ми думи са били “Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм”.
5. Не съм бил удрян.
6. Аз съм леке и за щастие по-голямата част от българите не са такива като мен.
7. Да караш черен джип и да се държиш като мутра не те прави мутра. Факт. Прави те само wannabe мутра.
8. Само аз твърдя, че съм обикновен гражданин, той мисли че съм нещо друго.
9. Иска да му платя чистачките.

Ти сериозно ли?

Аз мисля, че ние, които не сме съгласни с арогантното поведение на недосегаемите водим с 2:0. Ако ще да е победа и за един ден. Засега само мърдаме, представете си какво ще стане, ако започнем да хапем. Медиите си свършиха работата. Днес сме и по вестниците. Гугъл пази историята.

А, можеше да кажеш просто едно “Извинявай, сгреших”.