Собственикът на Фейсбук и жена му смайват с пестеливост

След като новината за сватбата на основателя на Фейсбук Марк Зукърбърг и дългогодишната му приятелка Присила Чан обиколи земното кълбо излезе и новината за сватбената рокля. Тя е струвала само 3700 евро.

Обратно в новината

Коментари - Собственикът на Фейсбук и жена му смайват с пестеливост | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам две обяснения, без да знам кое е вярното, защото не познавам въпросните двама млади. Първо че са стиснати. Струва ми се малко вероятно. Второто е, че са много бързо забогатяли. Тогава разбираш че и много бързо можеш да обеднееш и имаш страх. Или че те са израснали в нормални бедни семейства, не знаят какво е да имаш пари и да ги прахосваш както ти скимне. И още много вероятно, просто са млади и искат да живеят живота си, не да се огълпиш в примката на парите.

тои наистина може да си позволи да остави ч0 вместо з2. няма право да е стиснат, тези пари не ги е изкарал спот на челото. ако мисли за доброто на хората като тяхната соцялизация нпр. трябва да е доста по-shtедър!!!

Смайващо прозрение на безкрайно ограниченото ти мислене! Човека си живее както иска, а не както ТИ мислиш, че трябва!

пак ли ти даскала

Ами на вътре съм да. Достатъчно е да почетеш малко ма вие децата днес не можете да четете затова може просто да идеш на кино и да гледаш филма :)

Само парвенютата парадират с парите си.

Ami choveka ne si e vzel za zena folk pevica...ha...ha

Аз снощи пазарувах в супермаркета за 12.80 лв. Пита се дали: а/ съм стисната б/ нямам пари в/ не ми е трябвало друго А, сега, де?!

Отлетели за Рим с ЧАСТЕН самолет, и отседнале в хотел за 800 евро... много скромно ха ха ха

нощувката започна от 800 евро, къде видяха пестеливост, че чак останаха смаяни... Просто са огладнели и се отбили в първото заведение, какво толкова. Пълна глупост е заглавието.

Абсолютно.Чак да се смаяш колко евтинка сватбена рокличка , то без пари.И частното самолетче и хотелчето също.Пък и явно за обяд трябва да изядеш слон , 1 кило черен хайвер с трюфели или шоколад в златна обвивка , за да не те сметнат за пестелив

тука е обратно. пример - кара ми X5-ца , ма й сложил газова и мнооого други примери има...

На гости ми дойде приятел - милионер от малък град в САЩ. Обличаше се с оръфани дънки и небрежни ризи. Попитах го, защо така се облича, той се усмихна и каза "Тук никой не ме познава!". Следващото лято аз гостувах при него. Той пак с оръфаните дънки. Пак питам за дрехите, а той казва "Е, тук всички ме познават!" :)

ех, село селооооо, той добре ти е отговорил човекът, ами ти от какъв зор му задаваш тъпи въпроси; защото си свикнала да гледаш просташките парвенюта с вталините сатенини ризки ли

Може да напише на стената си във фейса евтините спирки за удоволствие в Рим,та и ние бедните да се възползваме!:)

Не знам дали сте забелязали , но хората с възможности са много пестеливи. От друга страна, не е полезно да се демонстрира състояние, а от трета,тези двама може би просто искат да се чувстват като останалите хора.

Вместо да си вземат поука драгите ми съграждани българи, те се присмиват на човека и го критикуват!!! Е неможе всички да са просташко показни като вас......ем голи, ем золи

Не е евреин, а е американец! Възпитаван е по еврейски тертип до 11-годишна възраст. Наскоро обаче публично заяви, че е атеист. Добре е човек първо да се информира, преди да изтърси някоя глупост (като тази, че е евреин)

Ти явно не правиш разлика м/у еврейн и юдаист. Еврейн е етническа пренадлежност като : араб, славянин и т.н. Та той си е американски еврейн атеист

Не ставай смешен, изявлението ти никак не е на място. Евреите са горди, че са евреи, и то не само с религията си, ако я оставим настрана, те са горди с произхода си на евреи. И наистина генетично им е вродено да успяват в търговските си начинания и също така са доста пестеливи, до степен на скръндзавост. Ти явно не си имал досег с евреи? Бил американец, евреин си е отвсякъде, да не би като кажеш на циганина българин се променя нещо от "културната му самобитност"?:)

4ovekut nyama na kogo da se dokazva, a i tova se nari4a cennostna sistema - ponyatie nepoznato na pove4eto hora ...

Napulno sum suglasna s teb

Моята сватбена рокля струва колкото половината му нощувка :(

:) интересно, къде ли в Рим може двама души да хапнете за тези пари?!

Еврейският квартал е Трастевере и с по чаша наливно вино е възможно да се вечеря за 32 евро двамата. Всъщност там почти винаги може да срещнете и български туристи -това е най-популярното място за хапване и има невероятна атмосфера.

Хммм ... все пак той е евреин, а този етнос се отличава с ... пестеливостта си.

не е необходимо да показва богатството с пари.Явно има достатъчно акъл, за да бъде скромен, а не празноглав богаташ,каквито са сега нашите

защо, когато някои не искат да отидат да напълят гушата на снобар-собственик, веднага казват били стиснати?

Чисто и просто са отишли на тихо и приятно място, където да не им светят разни досадни келнери. А в Рим именно тези малки семейни заведения са много по-приятни. И естествено по-евтини. Ама пък никой не споменава дали не е оставл голям бакшиш :)

smirn0ff

е за какво пък трябва да пилеят???

затова пък наште нямат такива проблеми, открадват некоя хилядарка и само яко 7 звезди ....

Еййй! Много интересна новина! Браво.

Частен самолет, хотелска стая за над 800 долара на вечер - СКРЪНДЗА?!?!?!

Normalno e...kakvo uchudva horata, stranno!?Normalnite hora stanaha za publikacia, tova e pokazatelno!

да бе 3800 долара за рокля - пестеливост ?

Горките "мизерници"!

Извинете за правописните грешки - бързам.

С чужда пита помен прави. Много трудно се изкарват, когато откраднеш чужда идея и получиш начален капитал, който не искаш да връщаш ....

absolutno vqrno, toq e nagul kradec

Не е точно така, идеята си е идея и до някаква степен идеи бол. Ама хайде да се развие идеята и да стане бизнес... Иначе що да харчи, като казак. Хората си живеят, както им е удобно.

Що за тъп коментар - това не е Азис-да показва колко е богат. Човекът просто е интелигентен.Не парадира с богатство - ходи където му е преятно, не да се показва.

Мда частен самолет и 800 евро на вечер скромно горките такава мизерия никога не е било ...

Luna0102

"където нощувката започва от 800 евро нагоре." И аз съм смаяна от тази пестеливост.