Бившата на Веселин Маринов: Не съм без пари след развода

Бившата съпруга на Веселин Маринов – Цветанка Господинова заяви в предаването „Горещо”, което ще се излъчи тази събота, че не е фалирала. Тя е категорична, че не дължи бизнеса си на естрадния певец.

Обратно в новината

Коментари - Бившата на Веселин Маринов: Не съм без пари след развода | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам много важна новина! Всяка вечер чувам комшията от горния етаж как пърди,споделям го с вас защото тук в тази иначе прекрасна държавица хората много се вълнуват от битовите тъпизми на съмнително известни анимационни герои като въпросната госпожа.

Ех,Алеко,Алекооо

Готино си е гаджето, той бате Ицо мамата си знае къде да наниже паламарката.

Весковата Цветанка и Юкселовата Бонка обичат да се показват като жертви на бившите си съпрузи.Няма ли кой да ги посъветва да се консултират с психиатър и лекуват манията си за популярност.

Ново жилище и нова кола?Тая жена какво работи?

Айде стига ни занимава със себе си и с развода си и с парите си. Не си интересна, даже ставаш смешна! Горката Цветанка показва се с името на Веско напред назад дано се хване някой балък пари.

ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТАЗИ И ВЕСЕЛИН ТОЛКОВА СА БЕЗЛИЧНИ И ДВАМАТА И НЕЗНАЯ ДАЛИ НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЯХ

горката, чака нов балък

Много приятна жена

Who cares?

а ти душко,на колко си годинки? и някои някога плащал ли е за да те има? питам само. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е срамно за една жена да я назовават "БИВШАТА..." на еди кой си. Ама тя тая кифла въобще не се усеща, че като кажат в нЕкоя медия Цветанка (какво красиво селско име наистина:-)) и на никой не му става ясно за какво говорим...

не е лесен живота за сама жена, стига сте злобяли

Някой може ли да ми каже коя беше тая КИФЛА, моля?!

Тази женичка не спря да обикаля различни медии и да се показва по ТЕЛЕВИЗОРА.За герой ли се мисли или търси поредния богат балък да и се върже?

Не съм от фенките на В.М., но си мисля, че г-жата се омъжи за него за да стане известна след развода. От декември все четем по вестници и гледаме по телевизии лицето и, а иначе щеше да си бъде световно неизвестна фльорца.

кифличка тя , има няма току се изкаже да не я забравяме. Тц.тц нова кола нова нам си кво , кой го е грижа ..............

Като позастарее още малко ( сега е на 42 г. ) и вече никой не иска да си плаща за да я има, а и имотите за продаване в Железница посвършат - тогава пак ще говорим ;)