Ливански специалитет: Фреке
0.500 кг. жито се запържва с една глава лук и един морков, след което се залива с 1.350л. бульон и се оставя да ври на слаб огън, докато поеме водата.
Обратно в новинатаКоментари - Ливански специалитет: Фреке | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
snejana (нерегистриран)
не може ли вместо жито да се ползва булгур?
а ааа (нерегистриран)
вместо врат може ли шия
Да (нерегистриран)
Това не е жито, а булгур.
НАЙ
Алек: Маги и Надежда са ми като другари от войната, в момента нямам чувства и към двете
Те умряха сити
Една история за йога, манипулации и многочасов секс
Филмът, който събра Ариана Гранде с новото й гадже, излиза на екран
Перничаните Михаела и Венци спечелиха “Един за друг” след невероятен обрат
Алек: Маги и Надежда са ми като другари от войната, в момента нямам чувства и към двете
Те умряха сити
Една история за йога, манипулации и многочасов секс
Diss траковете като национален спорт: Най-големите рап скандали в историята
Тейлър Суифт оглавява британската класация за албуми