Жените вече се омъжват средно на 35

Семейният живот при по-голямата част от жените започва на 35 години, сочи ново проучване.

Обратно в новината

Коментари - Жените вече се омъжват средно на 35 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то затова християнският свят е на загиване, мюсюлманите и жълтите са в настъпление. Защото вече жените искат да са мъже, пък мъже с лупа да търсиш няма да намериш. Това е, светът се променя.

Кога човек ще създаде семейство е строго индивидуално, не могат да се слагат рамки и ограничения. Не одобрявам стремежа да родиш на всяка цена преди 30 от страх, че после няма да забременееш и да хванеш първото на пътя и да си провалиш живота. В днешно време семейството не се приема като ценност, познавам толкова самотни майки, чиито мъже са отишли при други жени, а в някои от случаите дори гледат чужди деца, а собствените са забравили. Така че, когато човек е интелигентен и качествен, той не създава семейство, защото е достигнал години, а защото е срещнал човека. Вярно е, че децата са най-хубавото нещо, но ако си с някого, който не те прави щастлив, не те обича и уважава, децата няма да помогнат, напротив те ще са по-нещастни и от теб. Няма значение на колко години ще родиш, може на 20, може на 30, след 30, ще родиш, когато срещнеш точния човек. За съжаление в днешно време трудно се срещат вече качествени мъже и жени. Затова може би е толкова трудно и създаването на семейство.

...за съжаление от почти всички коментари проличава, че българите не владеем изкуството да се живее. Човек трябва първо сам да се е изградил, да е преживял доста неща, да е пътувал /стига да има възможност, разбира се/, да е чел, да е срещал много хора и да има вълнуващи моменти,за да е в състояние да отгледа щастливи и спокойни деца, а и да бъде добър съпруг/а. Така, че - живейте вълнуващо и спрете да си слагате сами окови!

Ами аз си родих детето на 22 години,сега съм все още млада и имам голям син и страшно много време и за приятели и за пътувания и за всичко!Това е по-добрия вариант!

Преди сто години хората са се женили на по 15г., защото продължителността и качеството на живота са били ниски. Да не говорим, че за жената по онова време е било немислимо да забременее и да роди без да има съпруг до себе си. Сега нещата са коренно различни. А и имайте предвид, че жените, които се женят след 30г. обикновено живеят от години със своите партньори и вече имат деца.

Всяко нещо с времето си и така има време за всичко.Според мен е по-добре да се омъжват на 22-25 години и да раждат деца ,а не след 35 да се чудят как да забременеят и защо раждат деца със здравословни проблеми.А време за пътувания и приятели...винаги ще се намери...Най-важното нещо за една нормално мислеща жена е да роди и отгледа зрави и умни деца,защото това е смисълът на живота...другото е заблуда...

Вие чувате ли се какво говорите деца със здравословни проблеми? Има жени,които са родили след 35 здрави деца и изглеждат чудесно.А за възрастта кога да се омъжи една жена е строго индивидуално.Някои наистина бързат да се омъжат до 25,защото се страхуват,че няма да имат деца или да забременеят по-късно.Лично аз познавам такива момичета и изобщо не изглеждат добре на външен вид. В същото време познавам жени родили след 30 и имат много свежарски вид.Ти ако си имаш здравословни проблеми и на 20 ще ти е трудно забременяването. Ако родиш на 20 едно дете след 3,4 години още едно и до 30 животът ти минава,защото това е възрастта идеална за кариера.След това много трудно може да израстваш като личност.Много са малко жените,които съчетават кариера с отглеждане на деца.Хайде малко повече разум в главите. Животът не приключва на 25!Благодарение на йогата и веганството човек може да се съхрани и да бъде много щастлив,а не да прави сметки кога да се ожени и забременее.Още повече да е обсебен от тази мисъл.Защото и разводите по-рано идват и семейните скандали.Това не е състезание!

1. Не е вярно, че се раждат деца със здравословни проблеми, ако майката е над 35. 2. Всяко нещо с времето си - да, за това съм съгласна. Затова е по-добре човек да почака малко и да се ожени(омъжи) за когото трябва, а не за някой случаен човек само колкото да си изпълни дълга към роднините да го видят женен(омъжена). Така че това е индивидуално за всеки. Едни срещат своята половинка по-рано, други по-късно. Всичко с времето си!

Айде пак от малцинствата се обадиха... Не налагайте вашия модел само защото мъжа не е разбрал, че е свършил щото пак е бил препил хахаха

Айде сега ....И на Запад хората имат деца, но не са се посветили на 100% на тях, докато българите - без децата и внуците са за живи жалби - опърпани и беззъби, но живота си дават за децата и внуците, които няма да им дадат пари и за едно чене да си сложат, а само гледат да ги изнудят за пари.

Пълно е със стари моми навсякъде..всъщност, сигурно не са моми, а само стари

Ами, да така излиза май - като се огледам около себе си , повечето ергени и моми в зряла възраст се чудят къде да отидат и какво да посетят..., при липса на други грижи и кахъри ...

Че това лошо ли е? И аз бих искала да посетя много места, но като зависи човек от семейството, е малко по-сложно.

Проблемът произлиза от егоизма на мъжете, които бягат от отговорността да създадат семейство.

"Когато човек има желание намира начин, иначе си търси оправдание." - цитат от надпис в тролейбус.

"...други неща, на които можеш да се отдадеш работа, приятели, пътувания" - ебати простотията. Да се отдадеш на приятели или пътувания - и така 5-10 години.

Ти пътувал ли си някога? Имаш ли изобщо представа какво голямо удоволствие е туризма? Няма по-голяма простотия от това да не си видял нищо по-далече от носа си!

някои биха го правили и по-дълго. Факт е, че младото поколение съзрява по-късно, защото се отглежда в среда, която не ги подтиква към поемане на отговорности.