Рецепта за дълголетиe: до 3 часа зад бюро

Ако бъде намалено общото количество часове, което човек прекарва седнал зад бюрото в службата, и се сведе до по-малко от три часа на ден, продължителността на живота може да се увеличи с две години, твърдят британски учени в публикация в сп. British Medical Journal.

Обратно в новината

Коментари - Рецепта за дълголетиe: до 3 часа зад бюро | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Работодателите в България са най-дивите варвари спрямо работниците, но понеже такава ни е държавата затова стотиците държавни служители и разни инспектори си получават заплатите лесно, не могат да вкарат в закона стотици работодатели които ги нарушават. За това сме толкова изпаднали и винаги ще бъдем на последно място. Държавата гледа да си прибере данъците, но изобщо не поглежда към хората и същите тези хора един ден ще взимат минимални или никакви пенсии.

а какво ще кажете за 11 часа пред компютъра. Не спазва кодекс на труда, наредба за с работа с монитори, нама 1 час обедна почивка. Същински магарета, а те според булгаристанските "работодатели" трябва да се товарят до смърт. Платените отпуски във феодална българи дори не коментирам. Как пък новоизлюпените "собственици" веднъж не отвориха учебник, не отидоха на курс, на обучение за работа с човешките ресурси. Ма ние не сме хора, наемниците. И кво 22 години мълчим като п.....ки. И днес сме по-зле от робите. Те поне след дългия работен ден пееха и танцуваха. Нацията застарявала, изчезвала. Ми мангалите да ви раждат деца, тъпанари жалки.

+1

еми да напускаме работа тогава....