Печена тиква с локум, плодове и стафиди

1 тиква цигулка, 1-2 ябълки, 100 гр. сушени кайсии, 50 гр. стафиди, 1 кутия локум, 4-5 суп. лъж. мед, 50 гр. орехи

Обратно в новината

Коментари - Печена тиква с локум, плодове и стафиди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм чувал да има случай, в който медът да става канцерогенен. Няма как един от най-полезните дарове на прородата да се превръща във вреден за човека. Просто, дори и не високи температури, разрушават ценните му качества. Ако си спомняте до скоро обявяваха яйцата за много вредни, а напоследък нещата се промениха. Разбирате ли - няма логика нещо от което се ражда живот, да е вредно. И други разбирания скоро ще се променят. Майката природа не е направила нищо случайно.

когато се слага мед трябва да е накрая а не да се пече сладкиш заедо с него защото медът не се загрява над 45 градуса тъй като става канцерогенен