Печена тиква с локум, плодове и стафиди
1 тиква цигулка, 1-2 ябълки, 100 гр. сушени кайсии, 50 гр. стафиди, 1 кутия локум, 4-5 суп. лъж. мед, 50 гр. орехи
Обратно в новинатаКоментари - Печена тиква с локум, плодове и стафиди | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
Търсете природната логика (нерегистриран)
Не съм чувал да има случай, в който медът да става канцерогенен. Няма как един от най-полезните дарове на прородата да се превръща във вреден за човека. Просто, дори и не високи температури, разрушават ценните му качества. Ако си спомняте до скоро обявяваха яйцата за много вредни, а напоследък нещата се промениха. Разбирате ли - няма логика нещо от което се ражда живот, да е вредно. И други разбирания скоро ще се променят. Майката природа не е направила нищо случайно.
eli (нерегистриран)
когато се слага мед трябва да е накрая а не да се пече сладкиш заедо с него защото медът не се загрява над 45 градуса тъй като става канцерогенен
НАЙ
Да бъдеш Мелания Тръмп. Всеки знае коя е, но никой не я познава
Джак Никълсън – самотникът, който копнее за една последна любов
Швеция се готви за "Евровизия" 50 години след победата на ABBA
Арестуваха известна руска метъл група по време на концерт заради нацистки символи (видео)
Как и защо съществува "шестото чувство"
Да бъдеш Мелания Тръмп. Всеки знае коя е, но никой не я познава
Арестуваха известна руска метъл група по време на концерт заради нацистки символи (видео)
Швеция се готви за "Евровизия" 50 години след победата на ABBA
Откриваме защо светът затихна с "Нито звук: Ден първи"