Мария Илиева: Властна съм, все пак съм принцеса

„Властна съм, все пак съм принцеса”, категорична е Мария Илиева в интервю си за GRAZIA.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева: Властна съм, все пак съм принцеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако Марийчето е искало с това матрялче да се пошуми около името й - да, успяла е. Но нищо повече.

НЕ ЗНАМ ЗА КАКВА ПРИНЦЕСА СЕ МИСЛИ,НО ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПЕЕ Е ФАКТ

тая па циганка каква принцеса е

тя все повече с възрастта ми заприличва на стар кон..кранта..мачкан лак..

Принцеса? Мооже - но циганска - даа

И каква принцеса си ма???

Тая още жива ли е?

Ква принцеса бе... :))) В тая държавица всички изкукаха щом тази грозотия понесена от чеповете на бг-мутрите, изкарала няколко скромни песнички, стана "кадифения глас", а сега се самопровъзгласи за принцеса. Тя тая нали беше и в кампанията на Босфора ТВ за кражба на интелектуална собственост - една подробност: потърсете в някой торент песните й - няма нищооо, толкова е вървежна!

Този начин на бръщолевене работи срещу тебе. Малко скромност не е излишна. С такива изказвания работиш срещу себе си. ако са те насърчавали да се изказваш така значи или някой не е в час или ти гледат сеира. Умът не само царува....... още няколко годинки ще почнат, мъж, дете и т.н. така ще е краят. Поне едно дете да отгледаш иначе си аут. не гледайте баба ви Лили тя е продукт на друго време и още ползва инерцията. Сега времената са други. Приземи се.

Някога я приемах не казвам че я харусвах но падението й в Х фактор беше огромно с лесбийските й изпълнения...отврат и с лансирането на онова недоразумение Стела...а сега пък била принцеса?????!!! Тази жена си е за психиатър

Имам един колега, който й е братовчед - много свестен тип! Момчето не си крие произхода и казва че е циганин, не знам тя защо се мисли на нещо повече.

Глупак, въобще не е циганка, освен това няма братовчеди. Това отделно от изцепката за принцеса!

Е що пък да няма? Или "кралските особи" нямат роднини? За да е вярно това, което казваш, трябва всички поколения в семейството й да са от брат и сестра, които да се женят помежду си :) ама пък тогава щеше да е албинос и нямаше да има съмнения за ромското й потекло :)

Циганка от Факултето :))))

Добре че има Фотошоп, който превръща грозни жаби в принцеси ;) В тоя случай обаче, дори той не е могъл да се справи добре... кофти мат'риал...

Я, почитателите на селските пръчки си изсипали помията тук! Мария Илиева е невероятна! Наистина е принцеса. Никоя от вашите чалгарки няма нейното аристократично и изискано излъчване и поведение.

един сой парвеню си с нея. селска пръчка.

Голям комплимент й правиш като я сравняваш с чалгарките, усещаш ли се?

Аз бих си запушил ушите, и бих предпочел да гледам некоя чалгарка отколкото тая самонадеяно лесбийка.

Да си на 35 години и да твърдиш, че си принцеса, означава да имаш нещо сбъркано и самооценката ти да се разминава с действителността.

Аз си мислех, че само мъжете са комплексари.

gorodjan

По принцип, не отговарям на провокации, но само да вметна, че във форума не "приказвам", а пиша. Ти обаче си го закъсал с правописа. Лека!

gorodjan

Ей, много хейтър и комплексар в тая държава, тц, тц, тц. Вижте първо себе си и тогава плюйте бе, лузърчета. Да сте живи и здрави и лека нощ!

Така е - само надути пуйки и хейтъри останахме.

Мароооо маро, ква принцеса кви пет лева. След Х фактор си персона нон грата. Последните много години кви песни имаш. Ама лигавата ти целувка няма да забравим.

Не съм в час, но тя има ли мъж край себе си. А деца? Какви глупости дрънка. Принцески от приказките я гонят. Инфантилизъм. Марийчето ако трябва да носи отговорност за някого, май недей я търсИ.

Мъж едва ли, но спонсор - да. Вече знам и с какво го държи - играят си на Строга Леля Мара.

Най-забавното в случая е,че 99% от коментиралите тук няма с какви лични успехи да се похвалят. Хубаво е човек да си даде реална оценка за себе си, и тогава да подмята злобни коментари. А това дали тя е принцеса или не си е нейно виждане,всеки има право да си е краля на кралството. Първо обаче трябва да създаде такова. Дали ви харесва стила й е въпрос на ваш вкус. Факт е, че тя е една от най-добрите поп изпълнителки в България. И това няма как да стане, ако хората не харесват песните й. Няма как някой да наложи на масата ккво да харесва и какво не,може да се опита,но мисля,че тук не става дума за това. Някой ще каже имала любовници, ами вие певица монахиня виждали ли сте? Плюс това какво се случва в кралските й покои не е наша работа. Трябв да се научим да поощряваме хората,които искат да се развиват и да търсим нашите собствени потенциали,за да ги разгърнем максимално. Лесно е да се мрази, да си жертва на държава и тн. Трябва да се действа, и това започва отвътре навън, прочистете съзнанието си от злоба и клиширани разбирания и се запитайте: " а аз какво направих в този живот до сега" Казвам всичко с усмивка и с надежда поне един да се замисли и да направи живота си по-красив:)

Мен ако нямаш, значи нямаш нищо! Нищооооооооо!

да не си кашпировски? ти ако нямаш лични успехи, говори за себе си. цървулкоооо!

Че нямаш лични успехи говори написаното от теб като съдържание, а неграмотността ти направо крещи. Та вземи се позагледай в себе си, а?

тъй като сме страната от приказката "Новите дрехи на царя", единственото радващо нещо е, че 99 % казват, че "Царят е гол". Всичко останало е пълна трагедия. Много хубави неща сте написали за прочистването на съзнанието и т.н., но заобикалящата ни действителност е такава потресаваща мръсотия, че е цяло чудо, че още не сме загубили душите си.

В случая не става въпрос за моите лични успехи, в крайна сметка те са си за мен. Както и правописа, ако за неграмотност се счита няколко изпуснати от бързина думи. Нямам желание и да се заяждам. Основната идея е, че когато се мятат злобни забележки към някой, то първо погледни себе си. Но без вечните оправдания защо не си успял да постигнеш това което искаш, и в крайна сметка си се превърнал в циничен мърморко. Под "ти" визирам всички цинични мърморковци. Трябва да сме по-отворени към красивото около нас, защото то е навсякъде. Създавайте, а не разрушавайте създаденото от друг.

красива и талантлива!?!?

Колко много ненавист и скрита агресия! Потресаващо е, че се разминаваме с хората, писали тук, без дори да подозираме. Общуваме с тях неволно или по необходимост. Децата ни са сред тях и агресията им, попиват я, растат в нея... Да я подминеш означава тихо да я насърчиш, ако й противодействаш ще се обърне и срещу теб. А кому е нужна?! И кой е казал, че в приказките, с които сме заспивали като малки, всички принцеси са били красиви, стройни и по наш вкус? Степента на оскотяване на обществото е общ, но най-вече и личен проблем на неговите агресоносители. Хайде, стреляйте! На мушка е всеки, който има килограм повече и е дръзнал да сподели, че е щастлив.

Aма и какви снимки са прикачили .... няма ли стилисти или огледала за такива "принцеси", като гледам маи и самотна принцеса ще си остане щом се има за нещо интересно, а облекло, мозък и поведение като чалгарка!

повече приличаш на вампир

готин нос

Cега видях че е на корицата на сп.Grazia, да знам да не го купувам. сигурно си е платила, за да е там...иначе текста на песента за "нищото" е велик, както и самото изпълнение. браво на този които ни припомни тази уникална глупост.

кажете ми моля кои пополярни булгарски звезди ви харесват кои са принцеси и кои са принцове невена коканова и неините колеги са принцеси и принцове за мен коканова е жена с голямо ж а за вас кои ? така ще разберат нашия вкус и няма всеки да си преписва аз сам звезда принцеса като тази мадам скромноста е звезда и принцеса в миналия си живот всички сме принцове и принцеси сега са плеибек и искуствени гарди

X- factor, не че е важно.

obleklo.eu - Най добрите български онлайн магазини за дрехи и аксесоари на едно място!

Маро ,Маро кой ти каза че си принцеса - майка ти ли?Отврат си ми миличка , не се показвай моля те, ще намразя жените

добре че го има принца да налива пари в твоите начинания че инча щеше да принцесваш на село, докато ядеш филия принцеса *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каква е???жалко,и тази изкука,а ме кефеше...

"Красивата, талантлива и вдъхновяваща поп-дива" ? ........ или не мога да чета, и грешно съм прочела(съответно COPY&PASTE) а и не мога да разбера дали само аз дотук, не мога да свържа нито едно от горните определения на горния цитат със съответното доказателство или пример. Тоест не виждам случаи ,когато дамата е д(п)оказала ,че е такава.

Dрага Mария, каква принцеса си когато не знаеш думата принцеса на англииски?? ха, ха,, смешна си фукня такава.

Принцесите не са властни, напротив: благородни, милостиви, готови да прощават... Властни са обикновено глупавите хора - за тях няма друга гледна точка и се чувстват непогрешими...

По-скромно, како.

Kalin

Смешно ако го е казала наистина.Хем грозна и с отвратителни крака и тяло,хем некадърна не може да пее,хем явно и страда от мания за величие;-)))Диагноза-звездовъртеж;-)))

Нека другите да я нарекат ,,принцеса".Човек не бива да залита по този начин, получава се тъпо.

Чак принцеса...........Добре,че е фотошопа.

Много на сериозно се взима, милата, достойна за съжаление, не й се сърдете, така се е родила, горката

Деси ( нерегистриран ) 04.02.2013 15:23 Малка изрусена п.чка, търсеше с години чичко, да я доведе в града и да стане тя звезда. Николета се зовеше, с всекиго се тя е.еше, но за да стигне до елита, попреспа със 100 бандита. На конкурс след туй яви се, но съдбата я ориса още няколко години да си ляга с гадини. После нещо и потръгна и на шопинг смело тръгна пооправи си косата тунингова телесата. И след туй отде се пръкна наш Валерчо, та отмъкна го Николтека от дома му и размъти тя ума му. Двамата се пое.аха, на хотели поживяха, а синът му и жената, да си вдигат чукалата. И когато се прочу, Никито корем наду и роди принцеска съща, Валко ся не ще да кръшне. Заживяха те щастливи посетиха и Кариби, е детето го забравиха, но нали пък снимки правиха. Всички са безкрай щастливи, Валко рита топка криво, Ники снима се без нужда, а Никол я гледат хора чужди. Ний пък хейтъри сме злобни, завистливци безподобни, пишем гадни кометари, но таквиз сме - комплексари. Ти, прощавай, Николето, ти, тийнейджърска просвето, но те молим с твойта излагация, не посрамвай наш'та нация.

то стихотворението не е лошо, ама някой го е шернал от статията за Николета

Някой чувал ли я да пее и може ли да запее или ми каже някоя нейна песен?

Аз знам две, но ще ви запея само първата: На-наа-нааааа-на-нааа-нааааа! И припева: Нана-нананааа-нааа-нана-на!

НЕ БЕ МУНЧО - ДАЙ ,ДАЙ ,ДАЙ Е ТЕКСТА

Аз се сещам друга: Мен, ако нямаш, значи нямаш нищо, нищо, нищо, нищо.......

Кефи ми , има добри парчета и е чаровна.Грозните колежки от форума да знаят , че злобата ги загрозява още повече ; ))) А чалгарите направо да се скрият.

И все пак ще си купя списанието заради подаръците....

Адски тъпо парче. Такива приказки издават само нейната комплексираност, да не говорим че не е много умно да разправяш такива неща наляво и надясно. Колкото да песните й, същата трагедия като "творчеството" на онова графче. Дето се похвали че е в топ 100 с идиотията "Дим да ме няма".

според мен Мария е хубава кобилка

за кобила съм съгласен.

НИТО ИМА ГЛАС, НИТО Е ХУБАВА. СЪВЕТ, ДА ИЗЛИЗА В ПАНТАЛОНИ, ЗАЩОТО КРАКАТА Й СА.... УЖАСНИ. ИМА МНОГО ВИСОКО САМОМНЕНИЕ, КОЕТО НЯМА ПОКРИТИЕ. КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО, ДА СИ НАПРАВИ РЕАЛНА САМООЦЕНКА. А ТОВА ПЕСНИ ЛИ СА, КОИТО ПЕЕ? КАКТО КАЗВАТ ТУК, НИТО ЕДНА ПЕСЕН НЕ МОЖЕШ ДА ЗАПЕЕШ...., ТА СТИГА ТОЛКОВА С ПРИНЦЕСАТА! :))