Алисия: Не се притеснявам, че вече съм на 30

В навечерието на 30-та си годишнина изпълнителката от „АРА Мюзик“ Алисия си пожела: „На първо място аз и близките ми да бъдем живи и здрави! А на фона на това, което се случва в момента в страната ни, бих искала всички да живеем в една по-спокойна и по-добре уредена държава“.

Обратно в новината

Коментари - Алисия: Не се притеснявам, че вече съм на 30 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Aсето никога от нищо не се е притеснявала, за годни ли...Безсрамница

Снимките и в началото с божинов са добри.Там е доста симпатична, но следващите след пластиките които си е правила направо са ужасни.Тази жена напрово започва да прилича на жената котка.След десетина година ако продължава във същия дух направо ще е Квазимодо.

Честити да и са 30-те,но за съжаление пластиките и пеенето в задимени кръчми са се отразили много зле на лицето.Алисия изглежда на повече от 40,милата.Но нека младежкият дух и позитивните мисли помогнат на Алисия да позаглади бръчките.

Седят си и гледат записите...ех, какви бяхме преди 10г.

Футболист с поп фолк изпълнителка. Военен с даскалица. Типичната двойка, ех любов любов...

Класика, брат.

И да се притесняваш, и да не се притесняваш, фактите са си факти, времето си върви за всички..

тя индиректно иска да каже , че се чувства вървежна и красива дори и на з0, самовнушава си.

ужас, аз си мислех, че е поне на 40 - произведение на пластичната хирургия.

Знае, знае малката перука, хванал си е кака и тя ще го отракаааа.

Честито Сийке .Таз година 30 , догодина 40 ( имаш да наваксваш ):))).Жива и здрава да си

30 ужас, та това си е направо стара чанта.

Мила Алисия, по-възрастна съм от теб,може даже да ти бъда майка и искам най-откровено да ти кажа, че наистина няма от какво да се притесняваш, вярно е че живота си тече, но особено когато си майка, и си хубава, и си обичана и обичаш, и си работиш с удоволствие работата, и си здрава, наистина няма ккакво повече да искаш от живота, дай боже всекиму..

днес се чудя защо нещо ми беше кофти,а то било защото нямаше нищо за тия кухи леики,а сега каде e оная нискогазата курволета лозанова или мара отварачката или емето сас заешката уста .о,вие от дир-а само за простакешите пишете.

Когато е продавала салам в магазина на техните това ли си е планирала за живота? Много позитивно, няма що...

Няма от какво да се притесняваш миличка гъза е ластик още :) като те остави на бащичкото момчето се ще си намериш майстора :)

Това е най-хубавото време на живота! Ако си спомняте онзи филм "Събудих се на 30", мисля че всяко 13 годишно момиченце го е преживяло. А цял живот ни лъжат- колко е хубаво да ходиш на детска градина, че студентските години са безкраен купон...лъжи, лъжи и пак лъжи! Няма по-хубаво усещане, от това да си самостоятелен, напредващ в кариерата (дори да е чалгаджийска), открил себе си.

Да е жива и здрава и с разум вглавата и цип на устата.Но пластиките по лицето я състаряват и до Никито е като лелката от зеленчуковия пазар.

И аз не се притеснявам, че вече си на 30

каква завист, какъв гняв, бе хора? аз пък се забавлявам и то много, особено на коментарите, ето до сега се смях с глас на някои от тях. особено на този дето ако алисия сега става на з5, то тя е била на 5 години, когато се е родила.

За жалост, повечето коментари никак не са забавни...

към тази статия вярно, повечето не са, но за антония(когато има статия) повечето са. тогава наистина се разгръща творческият талант на българина.

ужас дано това е лъжа

Фигурата и е хубава,но в главата с страшна,трябва да се притеснява,че е на 30 а изглежда поне на 40

Акъл като на петгодишна, фасада - като на петдесет. Ако не тя, поне гаджето й има за какво да се притеснява...

Ами 30 си е страхотна възраст! Но жалко, че за жени като Алисия животът се изчерпва много по-бързо- външният вид няма да коментирам, с дете от един, живее с друг, толкова помия се изля върху нея, заради Божинов и Николета. И най-вероятно единствената й трагедия е, че не е "вързала" с брак някой мъж....това е още по-жалко, а е фикс идея да грозноватите, тъпи селянки.

Не те ли взеха гражданко?

Май наистина не съм се изразила много добре, извинявам се. Не само селянки, а почти всички жени са с тази фикс идея, че трябва задължително да се омъжат преди или около 30. А, ако все пак ще споделям личен опит, още се смея на нещо, което ми каза един познат "Ако някой ти предложи, сигурно ще му се изплюеш в лицето и ще го изриташ в топките."

изглеждаш на 50

Аз съм на 40,ама ти Алисийке можеш само да ми ядеш отпечатъците от обувките ми.И нямам нито една пластична корекция.Заради такива като мене ,казват че българките са хубави жени,а не такива като тебе.Не изглеждам на 20,но пък нося красотата на годините си-нещо,което никога няма да разбереш,но пък стойностните мъже го оценяват!

Затова от Космоса още се чувства (разбирай забелязва), че имаш ъкъл на 10 - 12 или на 80, което е доста по-драматично! Но това ТИ няма как да го усетиш!

Алисийке,не пиши,че много се излагаш мила!!!

Дърта пиринтия! Стара дудукчийка!

И как ще пишат за Николета, като тя си мина реда преди 2 дни? Не мож така да се пререждат една друга. Аз водя отчет коя кога се появява в Дир-а. Николеткиния ред е след 2 дни - толкоз време и отнема да измисли новина около себе си. А виж, за Мара наистина се затъжих. Къде изчезна това момиче? За последно чух, че барабар с прасето си (т.нар. Гущер) у дома, отглежда и костенурка. Вече взех да се притеснявам за нея.

Само на 30 а какво невероятно творчество....

Super si go kazal/a

Е щом ще си споделяме, аз пък навърших 36, ма леко се притеснявам, имам проблеми с простатата, ишиас и косопад. Но и аз гледам философски на нещата като Алисийка, да планирам бъдещето си, ма нещо не моа да забия нито един футболист

А!?! Аз пък си мислех, че даже 40 е навършила!

само дето не стана на 30 а на 35...

Искаш да кажеш, че Алисия е била на 5 години, когато се е родила?

Винаги дълбоко съм се впечатлявал от тъпотата на чалгаджийките. Как може да се титуловат с първото си име?! Всеки нормален човек си има имена и ако е толкова тъп да не ги помни, нека си ги запише на листче и да го поглежда. Ако може да чете... Защото тези кръчмарски певачки с манталитет от Анадола и циганските катуни не знаят да смятат, нямат елементарна култура и внасят развал в националната ни култура, принизяват ни до чалмалиите и манафите, от тях вони на мухъл. Време е мутрите да си вървят заедно с ниската си култура на селски чукундури!

Тя дори и с първото име не се нарича - мисли си, че е Алисия, а не Ася.

Харесвам Алисия и искам да я поздравя за празника й! Симпатяга е, опитва се да избяга от клиширания образ на типичната "фолк-певица", а освен това се стреми да се държи на ниво и да не влиза в грозни конфликти със своите колежки. Според мен лично, изглежда много добре за възрастта си, опитва се да се облича елегантно и понякога й се получава. Единствено не одобрявам корекциите, които направи на устните си, но в крайна сметка тя решава как да изглежда.

Не се учудвайте, че пишат непрекъснато за Алисия, Николета и Антония. Така е, защото и вие не спряхте да ги коментирате и като резултат излиза, че това са най-популярните заглавия. Нормално ли е статия за Антония, например, да събира стотина коментара - толкова ли е важна тя, че толкова хора да отделят от времето си, специално за да пишат по нейн адрес (без значение какво). Когато трябва, реагирайте, когато не трябва - недейте. В случая второто, иначе се постига точно обратният ефект.

Срамота е на ден като този да пишете за тази бездарна кючекчийка.

Нямам нищо против Алисия,но според мен е много грозна и не е никаква певица.Много измислена Героиня на нашето време.

пак сме на линия,днес как се чувства,утре как е пазнувала,в други ден как се скарали с николета....после кои и го начукал и така до края на годината О4АКВАИТЕ ВКЛЮ4ВАНЕ

А трябва, трябвааа... щото вече и 50лв не струваш.

Тази "евтиния" до кога ще занимава хората със себе си?

На нос все повече го докарва на Джако, на джуки явно гони Мара отварачката. Това ако не е притеснение...!

Хайде, Ники какво се оглеждаш?Искаме сватба и бебе.До кога ще го играете гаджета?

"играете" е точната дума,,,за това няма да дочакаш, алекс, нито бебе, нито сватба от тях. откажи се!

А, моля се , да нямат бебе, че тогаз и него (нея) ще трябва да търпим. Предостатъчни са ни Валерчо, Николета, Никол, Николай, Алисия и Валери Младши. Стигат ни толкоз герой в сапунката, че иначе няма да можем да запомним всичките...

GargamelMyAss и "дядо", вие сте невероятни простаци, освен ако не говорите за майките си! Срам нямате ли?!

Тази "евтиния" до кога ще занимава хората със себе си?

май за твоята говорят...

Да си покаже личната карта.Става на 31 , а не на 30.Сакън!

пък и да се притесняваш по-млада няма как да станеш! защо на този ден ни занимават с леките жени в страната???