Котката - по-любима от партньора

Повечето жени, които отглеждат котки предпочитат да обръщат внимание на тях, отколкото на партньора си. Това показва ново проучване, проведено от компанията за производство на храна за котки.

Обратно в новината

Коментари - Котката - по-любима от партньора | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чел съм какво ли не за котките. Като например: когато обзавеждаш стая трябва да пуснеш в нея котка, тя показва къде е най добре да ти бъде леглото, котките усещат какво те боли и лягат на това място като въздействат благоприятно и болката отшумява, котката усеща отицателните хора и не дава да я погалят бяга от тях и др...Аз я сравнявам с жената, защото е гальовна,мила, мърка, а когато я оплашиш тя бяга, а после се връща отново но с недоверие. Дава да я галиш, но наостря уши и опашка предпазлива е. Така е и при жените, трябва да си мил и грижовен иначе ще те дращи с ноките си.

аз такава котка, каквато описваш досега не съм виждала, но кучета съм виждала такива. няма какво да обобщавате. зависи как третирате животното и какъв характер се е оформил, както и при човека. вчера гледах в ютюб видео от южна африка 6 лъва и един мъж се търкалят по тревата и си играят, той е израстнал с тях.

тя е избягала от кучето, а не от ревност, че ти си с куче. и не идва вече при теб, защото ти няма доверие.

На готините мадами им викат МАЦКИ,а на гадните-КУЧКИ ! Защо ли?

Защото истинските мадами са малко. Те нямат такива определения. Имат лични имена и всяко определение от типа коте,писе,маце е обида за тях.Ако определението за мадамата е слънчице- това означава,че мъжът очаква жената да огрее навсякъде, докато той си лежи на диванчето. Ако определението е мишленце или мише- това означава, че мъжът във всеки момент може да се нахвърли върху мишето, да го одраска или да го изконсумира и да потърси друго мишленце. Та жените и мъжете е добре да внимават как им викат на галено или не. Още въпроси?:)

Така де... Всяка стара мома гледа мачка :)))

kokobrais

Аууу че неочакван край....

Котката е много изискана и интелигентна.тя просто е дар за всеки човек с добро сърце - дето се казва: по котката ще го познаете този, който влиза в дома ви и онзи,когото тя реши да ухажва!

Котката драги е хищник. Колкото и да го опитомяваш, природата си е природа..... Виж кучето е друга бира, интелект......

И кучето е хищник... За жалост достига нивото на 2 годишно дете. А котката е и дете, и мъдрец. Също така, на всяко клипче с куче и котка можеш да видиш кой доминира :)

Котката е най-невероятния манипулатор в природата! Знае как да накара хората да я обожават и да й търчат по желанията. Ама пък с какъв кеф го правим! Само като й погледнеш сладката муцунка - как да й откажеш???

Може да знаят как да постигнат своето, но НЕ са лицемерни - не можеш да ги накараш да ти се галят и мъркат, ако не са в такова настроение. Най-характерното за тях е, че са търпеливи и съобразителни, което е признак на висш интелект. Разбира се говорим за животинки над 1 г. възраст :) А, и още нещо - те са безкрайно добродушни - не са отмъстителни, много бързо прощават и могат дълго и мило да молят, както и да чакат да се сготви храната с часове - без при това да им мине през ума да се разкрещят или напсуват :) Хората имат много какво да научат от тях.

И, аз обожавам котките! Имам котка, която взех от улицата. Тя ме посреща на вратата като се върна от работа и започва нежно да мяука, като че ли ми говори. Започва да бяга из "къщичката" ми - гарсониера. Много, много си обичам котката и тя ме отговаря със същото.

най-добрите създания,ако са божии творби!най-добрите ако са и еволюция на природата!С всичките си странности и бели,които ни правят,с вс си нежност и грациозност,просто приятел!

Котките са чудесни животни.Обожавам ги.Много интелигентни и магнетични.

В едан книга за котките пишеше: Срещата между котката и човека е щастие за човека и нещастие за котката!

Защо нещастие за котката?Просто ти вече си нейният човек и тя прави каквото си иска,а ти й угаждаш за всичко.Домашната котка е господарката на дома!

При жените- котки е обратно.