”На светло с Люба Кулезич” вече и в събота

Ръководството на Нова ТВ и No Frame Media решиха да преустановят излъчването на "България говори".

Обратно в новината

Коментари - ”На светло с Люба Кулезич” вече и в събота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая какив пол има и от кое племе е?

лелеее.. толкова и е трудно на тази злобара да е мила,че и в заставката на предаването никак не е убедителна ..

Тази е направо ужасна.

Тази вярно само на тъмно може да се пуска, ужасна особа, от къде има връзки? По-добре да иде на бригада за моркови - на чист въздух и да не плаши хората!

Жалко!!! Г-н Вълков се справяше в пъти по-добре от повечето си колеги.....Не знам колко време е отделял на предаването, но се вижда, че има подговка , която се гради с години......колкото и да се готвиш за кокретно предаване, като ти липсват първите 1000 книги не става. За Кулузич нищо против, ама както са тръгнали всички телевизии, да назначатат един водещ за всички предавания........

ЕФИРА!ПРЕВЪРНАХТЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА В ЕДНА ГОЛЯМА ВУНЯЩА ГОВОРИЛНЯ.СКОРО НЯМА ДА ИМАТЕ РЕЙТИНГ, ОСВЕН РОДНИНИТЕ ВИ.НЯМА ПОЛЗА НИТО ОТ ВАС ,НИТО ОТ ГОСТИТЕ ВИ,КОИТО ВМЕСТО ДА РАБОТЯТ СА НА ТОПЛО В СТУДИОТО.НАГЛЕЦИ!!!!А ТАЗИ КЛОЗЕТИЧ ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ГРЪМНЕ.

няма отърване от нея.

Тази е зла вещица, облъчва лошо от ефир.Пазете се

Ей, ама измисли го "На светло с Люба Кулезич", защото си краде заглавията както си иска. Макар и в една малка, но не лоша телевизия, предаването на "На светло" се излъчва вече около две години, всеки петък вечер с Ваня Манолова във VTV. Люба, не ти прави чест тази кражба, а още по-малко пък на медията Нова тв. Гледайте тази вечер по VTV от 18,00 часа, "На светло".

тъпа овца!!!

Луди ли сте? Как може да позволявате тая гротеска да плаши хората? Крайно време е да я свалите от екран, докато не сте загубили и последния нормален зрител.

Първо на саме, после и на светло, а накрая-и в събота, та и в неделя! Той и Дачков и не издъжа на това темпо, та какво остава за "драгите зрители"!

Отвратителна и злобна, неадекватна изкуствена усмивка за политическо предаване, натрапваща се.

Ужас! Тия от Нова са луди! Да плашат зрителите си рано в почивните дни с тоя вампир...Ще гледам всичко друго, но не и Нова.

Имам усещането че не е жена, а вампир!

И пак да покани Даниел Вълчев

Можеш да разбереш кога една жена е изперкала в критическата си възраст по няколко причини: когато започне да носи дрехи и си прави смешни прически като на 25год. момиче. Но когато си показва обилно двете твърде бели ченета...това вече трудно се понася. В добавка и напъните за сексапил, флирт и жалък чар - всичко това ти действа като позив за духовна диария.

Неможе ли да се намери кой да и направи по добра фризура, иначе добре си води предаванията.

kokobrais

Фризурата да и е кусура.....

За съжаление Ние(bg), се заглеждаме и злобеем върху всичко, като най-малко ни интересува професионализма! Питам Ви Уважаеми, има ли го при Кулезич?!

kokobrais

Кой е казал,че съм от България?

Кое дали го има? Професионализма ли? и на теб ли ти прави впечатление, че го няма?

Кулезич е голяма кокошка. Една от най-ярките подлоги в медииното пространство. Очебиини са неините пристрастни и явно свързани с лични интереси коментари. И освен това много неприятна личност. Отвратителна квачка. А като жена е грозна колкото устата и.

Страхотна е, добре е че я има. Защото вече няма журналисти .

А на тъмно?

Още по-приятно-страшно :-)))!

Ама с козелич требе само на тъмно!