Съвременните жени се чувстват най-зашеметяващи на 40

Съвременните жени се чувстват по-реализирани, уверени и доволни на и след 40 години, отколкото на която и да е друга възраст, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 дами по поръчка на компания за здравословни храни.

Обратно в новината

Коментари - Съвременните жени се чувстват най-зашеметяващи на 40 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако някой се сеща, може ли да ми припомни вица за "...... че кой ги е.е 40-годишните?" Беше супер!

Ето го и вица - един мъж на 40 години се оженил за 20 годишна мацка, и приятелите му го попитали :Е сега си на четиредесет ами като станеш на 50 тя ще е на 30 кво правим тогава. Мъжът отговорил : е има виагра стимуланти и т.н, а като станеш на 60 кво правим? А той отвърнал: Ей стига бе кой ебе 40 годишни!!!

Вицът е стар. Съвременните 40 годишни ги е..т 25-30 годишни мъже.

Така си е - на около 40 са най лесни!... Само че аз, макар и по трудно, си "хаквам" далече по млади. Уж са по неумели, ама са доста старателни...

Има две категории мъже- едните говорят за хакване, а другите не говорят- просто го правят.

Не знам за вас, но на 38 сексът ми е космически , спрямо този който правех на 18, 25..

На 45 г. става още по-супер, а сексът с любимия мъж - най-чудното изживяване!

+100!!!! Права си! Така е!

Да, 'Марлива22' много си права - това е възрастта на затварящите се врати - на вратите, които се научих да затварям в лицето на нелицеприятните ми след като навърших 40!!!

Красиво казано... Е, някои жени твърде рано разбират,че колкото по- затварят вратите- толкова по- напират да ги отворят. Други пък веднага щом предадат ключа от вратата- сменят бравата. На трети им е безразлично кой влиза или излиза през нея- стига да плаща добре на входа. Последни думи за вратата... Отваряйте само на правилния човек и тогава ще бъдете уверени и красиви...т.е. пазете пантите на вратата:)

Когато човек е здрав, обграден от семейство и приятели, които обича и които го обичат, се чуваства зашеметяващо на всяка възраст. Предимството на 40-те е, че повечето хора вече имат поотраснали деца и са постигнали нещо в материален план, от което идват чувството за сигурност и самоувереността. А относно външния вид - щастливите хора са винаги красиви! Дай Боже всекиму!

В "Б" група мачовете също са интересни.

Важното е да си в играта- не зрител или коментатор:)

На 40 лазарника са вече стари чанти.

Това и за теб ли се отнася. Че аз като гледам по улиците на какво приличат 40 / 45 г. мъже...Жална картинка!

дядка, ти сев бъзикаш, ама хал хабер си нямаш колко е досадно да изглеждаш добре по професионална линия....и колко време ти отнема....аз лично много се дразня.....и завиждам на мъже те....понякога ми се спи....та две не виждам....но трибва да си фиксирам разни работи....когато е задължително е много досадно ...по-лесно е да си мъж....

незнам по каква провесионална линия се приготвяш и фиксираш, но съсъ сигурност глупостта и празнотата в очите си няма как да скриеш.

ясно е колко добра си в бранша след като намираш поддръжката на една жена досадна. аз мислех че то си идва отвътре на жените да искат да са красиви и да се стараят за външния си вид.

въх....сЪСъ...какво съскане се заформи...

марленке, каж ие чадо къде ти е болката....за глупостта ли маици?....колкото е по-глупаваедна жена, толкова по-убава и е кожата....това е първата аксиома в бизнеса по красота

Аксиомата е измислена от някоя ,, маман,,... пък и Нана е героиня на Емил Зола- проститутка.

брях....кукуто прочела една книга...ти само за тази нана ли чела..браво....много си образована....иди в някои салон,па може да чуеш и за други нани...ха ха

Вземи прочети нешо по-ново в психологията, че то според други книги, отнасящи се за преди 100 години, ти, която вероятно си на 25, след 5 години не би трябвало да си сред живите...преди 100 години. Та ако не си ме разбрала, накратко-виж календара и се поогледай, нещата доста са се променилил

Първо е ефектът- яъъъъ ... и чааак по после е сФирката....

Май след 40 започваме да навлизаме в климакса и тогаваааа...............!

Имах предвид себе си, а това че някой се е разпознал и не му е харесало, чисто негов проблем!

За климакса- толкова жени го преживяват... При жените е така- докато свърши пубертета и започва климакса... Климаксът е пубертет- но с обратен знак. За 2-3 години- минава. През това време си намери някакво хоби или слушай много музика и не мисли за него. Иначе някои изпадат в тежка форма на лека депресия. Айде и... леко минаване през него.:)

да допалня-трето детенце.с диета,фитнес и желание и сега изглеждам много по сехъ по каси данкени гащи лятото от много 20 годишни девоики!когато жената иска да се подаря и прави всичко по силите си с желание,наистена ефекта е яъъъъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

айде айде, представям си колко си "готена по дънкени гащи", вземи прочети някоя книга или може би вече е късно.

Имаш право, умопомрачителен коментар! Така става, когато те е грижа само за това, как изглеждаш в "дънкените гащи"! Жалкото е, че няма да те разбере.

Ти от кой край на България си

и аз се чувствам супер яка сега,много по готена от преди .даже си родих бебе и се чувствам като тинеидярка.велико е чувството *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз съм се чувствала и се чувствам уверена, когато съм била на салон да ми направят ноктите, косата, обезкосмяване и т.н., когато имам нова рокля и кинти в чантата, знам че това не са ми последните пари и положението ми в работата е стабилно. от там нататъка не ми разправяйте...за една жена е важно да се чувства красива доколкото е възможно и сигурна.

щом щаастието ви зависи от салони и да си издухате косата, значи не се чувствате добре вътрешно....мен ме е гнус от салони, а за косите в салоните, използват прекалено горещ сушоар...аз лично предпочитам всякакви такива процедури да си ги правя сама (особено в бг)...едно, че не ми се чака, второ, че го правя по-добре и по-набързо....трето си третирам ноктите и косата с продукти, за които съм сигурна...купете си сушоар, една коса се издухва за максимум 15 минути....българките за съжаление са доста мърляви...косите са им ужасни, проскубани, несресани, небоядисани...ноктите и те...за кож итее да не говорим, там вече положе нието е страсно .....откаж ете ги тия цигари, че ще заприличате на вещици....парите не са оправдание....винаги може да се изглежда добре.....изисква се само самоуважение....и желание...

никъде не пише, че щастието ми зависи от салоните, както и вашето от домашните процедури. не сме на състезание тук къде е по-добре да си правиш косата, на кой където му харесва. важното е резултата. вашата коса може и да се издухва за 15 минути, но моята за 50 в салон, тъй като е супер дълга и гъста. незнам как не ви е срам да казвате на непознат човек, когото не познавате, че не се чувства добре вътрешно!

Я дай сега за кожите...

аз съм се чувствала и се чувствам уверена, когато съм била на салон да ми направят ноктите, косата, обезкосмяване и т.н., когато имам нова рокля и кинти в чантата, знам че това не са ми последните пари и положението ми в работата е стабилно. от там нататъка не ми разправяйте възраст...за една жена е важно да се чувства красива доколкото е възможно и сигурна.

Така е! Затова искам постоянно да ми шепти в ухото! Ако не ми шепти, нищо не усещам, сякаш го няма... Но ако ми пошепне ... той си знае...

В кое ухо по- точно предпочиташ... лявото или дясното?

Тази т. нар. увереност на 40-те не приклива ли и страха от безвъзвратно отминалите 20 и 30?

може би за някои - да. но какъв е смисъла на това. нека се радваме на живота сега!!!