Дървета в гримьорната на Bon Jovi

Много зеленина и еко мебели ще преобразят зоната зад сцената и гирмьорната на Джон Бон Джоуви в един еко оазис.

Обратно в новината

Коментари - Дървета в гримьорната на Bon Jovi | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия замърсяват планетата и вредят на всички нас. Защо ли не ги подгонят еко-организациите? Това придвижване на кервани камиони, тези безумни и безсмислени глезотии , които си позволяват, рушат и унищожават. И не са само те- всички "старци" и "старици' , хукнали на турнета.

Може би трябва да пътуват с камилски кервани???

Не , просто не трябва да се движат

И КАКВО ОТ ТОВА, АКО ИСКА И РОГА ДА СИ СЛОЖИ, ВСЕ СИ Е ТОЙ. НЯКОИ ОТ ПЕСНИТЕ МУ МИ ХАРЕСВАТ, НО НЕ ВСИЧКИ.

Не прекаляват ли?

Кат има луди да плащат луди пари на дедовците за изхабена музика от началото на миналия век...

ти си пълен глупак !!!!

Никога няма да разбера какво толкова вижда тълпата в тоя рок - скимтяща музичка за посредствено радио! На сцената едни скимтенета, напявания, а тълпата реве ли реве все едно пауър метъл слуша. Да се чудиш просто! Че и сума ти пари наливат за билети... Че сцени, че тирове с ... кво, с кво са тия тирове?!?!?! Сигурно си носят американски въздух, да поддържа пенсионираните им тела Хахаха

Пич, онзи ден гледах Кreator, където съм в Лондон и както надявам се знаеш , те са доста метъл, но това не ми прави да отдам почит на ЛЕГЕНДАРНИ музиканти като Bon Jovi, които слушам от 1988-ма и затова ще бъда в бг специално за техният концерт , въпреки че ще идват месец по-кусно и тук...но аз искам да им отдам почит - така че не се чуди и не пиши елементарни коментари - излагаш се !!!

lu4ka

Чак пък "висш пилотаж" за сцената. 'Айде не се изхвърляйте толкова и ние поназнайваме нещо от тези неща.

Я да им пратим и една мотика..много е здравословно.Па да им пратя покана другио месец да дойдат да ми окопат мамулите..

публиката да се енадява, че ще бъдат читави на концерта и няма да са хапнали "дрогичка натюрлих", т.е основното им ястие....

А на теб ти личи, че си хапнал, че даже си преял.

Джовиту все повече ми прилича на Къци Вапцаров :))) Поизтрещял е малко с тези еко неща на сцената.

верно на къциту започва да докарва тоя лигльо :)

на тази снимка не ви ли прилича малко на къцамун?

тоз музикант как не си забравя текста на песните на тая преклонна възраст? или злупотребява с гинко билоба. и не разбирам защо в българия канят само рок динозаври тук да не е клуб на пенсионера.

Задавал/а ли си си въпроса: как водещите на новините гледат в камерата и говорят?

Филенце, предлагам ти преди да започнеш да коментираш да се ограмотиш, че си силно прост.Предполагам имаш и ментални проблеми, две думи не можеш да свържеш в смислен текст.

Абе га не апнат 3ка кебапчета в тарелка на кракмак, с един бирчок, кво са видяли от България бе?

да им покажем нащо родно шкембе чорба с чесан ще им хареса много *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали ще се облажат с някоя местна фенка? Тук имаме хубави, бели тийнеджърки, да се отсрамим пред чужденците.

Щом чак към Ориента тръгнаха, ако щат и говежди тор по сцената да разстилат кво им дреме - вие ще ги гледате и слушате, не те вас. ...

вии не сте ли ут бусманци, ша ма пруштавати , широка руска душа

Прочетох " коментарите " и не се сдържах да не напиша няколко думи. За най-голямо съжаление отново грозни и негативни....., явно българският климат влияе на много хора. Имах щастието на гледам концерта във Виена и чистосърдечно мога да кажа, че беше уникален. Големи музиканти, а също и личности, раздадоха се изцяло за публиката и го направиха от сърце. Мисля, че трябва да оценим по достойнство тези, които наистина правят нещо сериозно, професионално и смислено за хората и да не се занимаваме с дребни и нелепи коментари.

На българина винаги гроздето му е кисело. А на тези които пишат най-грозните коментари им е най-кисело. Това е като самонаказание. Аз лично се забавлявам с тази ни национална особеност... Чакам концерта с нетърпение - още само 4 дни...

Много ми е интересно - има група хора, които се представят като космополитни, граждани на света, широки души, знаят много за музиката, не им е проблем да отидат на концерт не знам къде си, които смятат себе си за позитивни личности. Но това не им пречи да се нахвърлят върху другите, като коментират, че били бедни душици, завистници, хейтъри, бедняци, неуспели. Има нещо много грозно в това, нещо много долно, неискрено - да мразиш сънародниците си, защото са бедни и без възможности. И в същото време да се възхищаваш на Мадона и подобните и за благотворителната им дейност.

Julia, като си била на концерта, дай насам сет-листа :)

тоя яко е изтрещял. а не иска ли горски нимфи топлес или поне червената шапчица по парфюм да шетат между дърветата

То това идва после. Спомни си фън шуй експерта чичко Чората. Лошото е ,че той сега не се занмимава с фъншуй, и не знам кой ще докара червената шапчица.

Тебе май са те подгонили лудите...

Ееее, вече големите капризи. Тия май са си повярвали, че са нещо особено.

Май те е яд?А може би и завиждаш?

Ми те СА нещо особено.И това не се променя от факта дали ти го вярваш или не.

Тези много се превземат.

Много ми е интересно откъде ще вземат домашни сладки ?

Домашните сладки са току-що изпечени, пресни, вкусни, пухкави и апетитни.Може да се оближеш!

Ще му ги сготви готвача на място. Близко е до ъкъля. а предполагам и че са няколко готвача

Вече големите луксове и изгъзици. Не можеха ли им пригодят една палатка с химически кенеф. Малко фастфуд с кола и са готови за парти.

И едно шкембе чорба за бунаци като тебе.