Лили Иванова с голям концерт в Брюксел през есента

На 12 октомври 2013 година Лили Иванова заедно с музикантите си заминава за Брюксел за самостоятелен концерт в зала Au centre Culturel & Congres de Woluwe Saint Pierre.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова с голям концерт в Брюксел през есента | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той беше член на Съюза на френските композитори, защото нашите не го искаха. Песните му "Джулия" и "Моя страна" бяха в първата десятка на европейските класации и се изпълняваха на английски, немски, френски и испански 1970 - 1972 г.

Лили има уникални песни на чужди езици. Не случайно са я наричали Рита Павоне.

Просто в началото на кариерата си имитираше едно към едно италианската звезда!

поздравления и успех за Лили Иванова.дорба,че навреме разкара вякакви "съпрузи" от живота си.

и е красива и млада и глас има и пее по-добре от баба тина и от селен дион и от марая кери и от всички американски деви.да си жива и здрава лили,набутаи всички чалги в кошчето за бб bokluk.

Ти колко песни знаеш на СелЕн Дион?

ами една песен знам но и бъркам името , дали беше "хризантеми" или "гербери" не помня вече.

ВЕЛИКА И НЕПОВТОРИМА! ТОВА Е ЛИЛИ ПОЖЕЛАВАМ И ЗДРАВЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ, А НА ВСИЧКИ КОИТО Я ОПЛЮВАТ И ТЕ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ТА ИЗТРИЯТ ЗЛОБАТА ОТ СЪСЗНАНИЕТО СИ. ТОВА Е ПЪТЯ КЪМ ДОБРОТО

Слушах я как пее новите песни. Жената вече се мъчи много - и себе си, и публиката. Очевидно е, че след определена възраст, какъвто и режим да спазваш, както и да поддържаш гласа си, той просто рухва.

Гласът се променя с възрастта и това е естествен процес. Харизмата не се променя- именно тя привлича хората към даден певец или музикант. Малко са певците, които на концерт звучат като на запис- има много фактори, които оказват влияние. Пример- Джон Бон Джоуви и неговия концерт .

Ама тя и на записите се мъчи...Напряга се много и вече не може да контролира гласът си...С кански мъки излизат някакви викове и стонове... И така цялата песен се затрива . Мисля, че й става все по-трудно да следва мелодията на песента...

Сигурно си някой завистник,непостигнал нищо в живота.

Е, на кого да завижда човека? На певица, на която й забраниха да пее песните, които я направиха такава ли?

Само да не стане така, че публиката да нзнае новият й репертоар, както стана на концерта в Армеец. То част от песните и самата Лили си ги четеше докато пееше. Пожелавам й успех и дано се разберат с авторите на по-известните й песни, че иначе ще разочарова много хора.

Браво Лили, бъди здрава още дълги години да ни радваш

и да бодне ония късите панталонки, мноооо са фАшън

За къси панталонки някои могат само да мечтаят. На Лили стоят перфектно. :)

не е важно дали е позната някъде по света,важното е че е позната на полютбурото на бкп и беше снаха на пеко таков.колко неизвестни в света певици като шер,тина,лопез,хилл,теилър,дион са били толкова известни снахи .да е жива и здрава ,тя направо е готова да полегне до другаря ленин поради липса на мавзолеи в бг.мръсни демократи защо гръмнахте мавзолея.

Лили Иванова е един от тримата най-велики българи от Освобождението на България до сега!

...наред с Бай Ганьо и Гюро Михайлов.

и цика цацева.

Изненадана съм от куража й да се яви там.Времето е друго, публиката друга, тя там не е позната! Желая й успех!

Бог обича смелите. Всички тези неща са само един голям шанс за Лили, защото е прерфекционист- умее да подбира музиката и текстовете и не пее бозица. Успех!

никога не е късно да станеш за резил,но това е неин избор-каквото ти си направиш и наи-големия враг не може да ти го направи.

Лили винаги се е гордяла,че е българка. Като гледам колко помия и злоба се излива върху нея се чудя защо се годее. Лили, ти си единствена и неповторима! УСПЕХ!!!

...освен когато ругае българите, че не я оценяват "достатъчно"! Никъде извън България и български общности не преде горката, там е тотално неизвестна. Да не мислите, че в Брюксел ще идат да я слушат белгийци, холандци, люксембургци и пр. европейци.

Повечко парици за черни дни щеше да изкара в Болшой театър в Москве! Запри са ма бабке,не се ли усещаш че по-назапад от Сливница никой не се интересува от върховата и кариера (а, пардон, може някоя баба от Праги или Берлин да се сети,ако не я е хванала алцхаймера)...

Не би могъл да си й внук, тъй като това егоистично същество ненавижда децата, пък и хората въобще - има мин. 4 аборта, вероятно са повече. И преди да слагате минуси се информирайте, познавам лично акушерка в Ловеч, при която е абортирала!

Явно не си даваш сметка колко долно и просташко е това, което пишеш... А си на възраст ако си 52- ри набор... Липсват ти първите 7години и правилото да не се вреш в личния живот на другите. Отврат!

а неиното изоставено дете е в дома джурково близо до лъки(см)

Концертът в Брюксел ще се яви естествено продължение на предишни бляскави изяви в Рим, Атина, Персеполис /Дарий Първи бе направо възхитен/, Вавилон и Мемфис :)

Дай Боже всекиму

Тая пък кой ли я бръсне за слива още? Работил съм с нея - музикант съм.. Познавам я доста добре.. Своенравна и комплексирана бабка.. това е другото лице на Лили.

И да си работил при нея, никой не знае името ти , Лили всички я знаят! Можеш само да да изтъкваш , че евентуално си работил при нея!

Кои са тези всички? В малка България дето всички сме братовчеди и баджанаци?

Видях.

Брюкселци ще имат възможността да видят как една бабичка подскача на сцената, показва кълки и понякога загатва какво има между кълките. Остава да излезе на сцената и яхнала една метла, тогава наистина ще заприлича на каквато си е.

Ама ти нали не мислиш, че някой от местните жители ще иде на концерта на тая? Ще идат само турци, българи и други имигранти, които са чували името на Родината ни. От любопитство. Ще пожъне същия успех, който би пожънал и Веско Маринов, ако бе отишъл да вие, хоп, сори.. да пее там. Тая никой не я ебава за слива извън България! Това трябва да ви е ясно!

Голям концерт бил 10 000 Ами в Армеец бяхме 15 000

е да де, голям концерт в брюксел в зала за макс ш50 души!

Има си парици, плаща си за концертите. Иначе е една обикновена регионална певачка и нищо повече

Ами що не направиш нещо по-добро от нея, кретен такъв!!!!

Аз и футбол не играя, но мога да оценявам играта на футболистите, нали.

Злобата ще те изяде човек. Ако имаш талант и търговски нюх направи нещо. Впрегни тая злоба в нещо полезно и се радвай на резултатите, а не плюй опите на другите.

ВЕЛИКА ЕДИНСТВЕННА НЕПОВТОРИМА УСПЕХ ЛИЛИ

Ботев е бил доста по- грамотен от теб!. Пише се с едно"Н", неграмотнико!

Що бе, тая пък какво е направила? Кой и в коя държава я знае? В Англия дали са чували англичаните- не имигрантите името й? Айде стига вече комплексирани мърли са се правили на звезди, а? Нека се докаже на света.. и тогава ще е голяма. Сега е квартална певачка. Тая тъпа овца ще ми дава мнение за Мадона.. На кутрето на Мадона не може да стъпи, оценка ще ми дава мърлата дърта от Кубрат! Ай сиктир..

Да и изядеш задника глупак такъв. Има ли друга като Лили. Не те ли е срам да гвориш, та нали тя единствена пя на голямата сцена "Олимпия" в Париж. Кажи ми кой друг изнесе концерт в тази зала. Вместо да се засрамиш пред възраста и способностите и ти плюеш от злоба глупости. Няма втора като Лили и когато някоя на тия години пее на живо и с този глас ми се обади. Простак такъв

Как пък нищо не знаеш за нея, а знаеш че е от Кубрат. Баба ти Лили си е извоювала място в историята. Може да се само българската, но и това е нещо. Свалям й шапка за това. А че напоследък се е обърнала на заядлива и свадлива бабка не може да омаловажи таланта й. Артиста живее докато твори.

Мадона е продукт за пари. Лили е певица. Това, разчекване и попипване на сцената на Мадона отдавна не и отива и може да си го прави у дома. Но от друга страна защо да го прави у дома след като има глупаци да плащат за да видят една застаряла жена в критическа възраст да показва повехнали прелести на сцената, тъй като вече няма гласови данни.

в англия всички знаят баба лили,но никои не познава адел,шаде и дидо

Чета коментарите и за пореден път се убеждавам,че няма да имаме просперитет в нито една сфера - трябва да се научим да уважаваме талантите си, да признаваме качествата на хората, както и да признаваме труда , дисциплината им, и желанието да са най-добри в това, което правят. Кой е спрял младите тланти, кой не им дава възможности? Истината е, че който е добър той се научава да е борбен и да реализира мечтите си . Другото е злоба и рядка кал, в която сме царе да пръскаме.........Успех пожелавам на Лили Иванова - една достойна жена, която събра млада и не толкова млада публика в зала Армеец...... А кой друг българин успя да го направи?.......

колкото и да е добър човек в сферата, в която работи и специално в шоу бизнеса ако се изтъква постоянно-аз съм единствената певица пяла в зала олимпия, колкото и да не им харесва на някои ще пея, българите не оценявали таланта и тем подобни няма как да изпитват всички хора уважение към нея. кога сте чули майкъл джаксън да казва за себе си аз съм единствения, който... ако го беше казал щеше да бъде оплюван. освен гласови качества хората гледат и отвъд това какво има.

УСПЕХ ЛИЛИ ОБИЧАМЕТЕ

Познавам Лили от първият и концерт в София.Действително талантлива певица.Но забелязвам че от тогава до сега си остава еднообразна в жестовете тоналноста на песните и подчертано екстравагантното обличане.Някак си не е присъщо на българският манталитет да гледат бабичка по къси гащета като тинейджер.Силно преиграва във всяко едно отношение.Помня едно нейно интервю в американски вестник на руски език защото тя е позната на руската публика.Такива глупости говореше че се засрамих от руските си приятели.И до кога ще стиска тия пари.Известни артисти на запад са прочути филантропи.Осиновяват и се грижат за деца помагат на болни.В едно друго интервю се хвалеше че тя никъде не ходи.Само от хотела до залата и обратно.Крайно време е достойно да слезе от сцената.

love it.....thank you.....do u have more?

Лили Иванова е ненадмината,чудовищно талантлива, посветена на песента.Винаги я слушам с голямо удоволствие,харесвам всичките и песни,имам ли възможност посещавам всеки неин концерт.Желая и УСПЕХ !!!

сенилна работа! къде са социалните служби да помогнат на женицата. това е концерт в брюкселкото читалище, в чест на връщането на червените кхмери на власт. тя и партията им са връстници.

вие 650 места голям концерт му викате бе? Голям концерт е поне от 10000 нагоре.

Ти къде прочете голям? Пише САМОСТОЯТЕЛЕН концерт. Имаш ли представа какво е самостоятелен концерт или...

В заглавието бе, душко...

Цъкни си един гугъл и виж общинската зала преди да се пениш. То в такава зала няма как да не е самостоятелен концерт... Редакторите: кой пръв каза "голям концерт"? PR-а й ли?

Браво Лили! Обичам те!

ми че вземете се бре! :-)

Моите уважения към таланта и творческото дълголетие на Лили Иванова. Това, което тя е направила до сега не може да се отрече, както и факта, че до ден днешен тя успява да задържи вниманието и уважението на публиката към нея. Но, мисля, че е крайно време някой спонсор да организира концерт извън България и на наши млади и талантливи певци, които ние безспорно имаме. Аз мисля, че нашите сънародници в чужбина биха посетили с удоволствие един такъв концерт както ще посетят и концерта на Лили Иванова. Би било хубаво хората с възможности и средства да започнат да обръщат внимание и на идващото младо талантливо поколение, което безспорно има нужда от поле за изява и съотвентно финансова подкрепа за това.

Само че Стефан Зашев иска да дава пари само за Лили, а не за някои неизвестни младоци! Какво да го правиш иска да се къпе в нейната слава, а младите като се прочуят чак тогава Брюксел и Париж! Такива са ни меценатите!

Това българите сме си голями злобари, а иначе се възхищаваме на певици като Тита Търнар, Шер и други. Или ще я оценим когато вече няма да я има. Пожелавам успех на Лили и да ни радва още дълго време.

Не обръщай внимание на орките и тролчетата. Това не са българите.

На Българската простотия няма угодия! На троловете по-долу да кажа, че Лили достатъчно дълго е работила на Запад (както те го наричат). По-конкретно не къде да е, а в Германия. И броя на годините прекарани там, вероятно надминава възрастта на няоки от веселите тролчета. Същите вие със сигурност не знаете, че на концерта на Лили в Арена Армеец бяха продадени и местата ЗАД СЦЕНАТА. Попитайте някой по-разбиращ от вас, да ви разясни какво значи това! И не плюйте срещу вятъра, защото нали знаете къде отива :)

Лъжи умерено, за да ти повярват! Баба ти Лила НИКОГА не е работила "зад граница" и то пък "в Германия". Вероятно искаш да кажеш ГДР, където наистина навремето работеха много български певци и артисти въобще. Когато бях студент в Дрезден Лиленце-Пиленце участва там в нянакъв соц-конкурс за песни. Тъй като не изпя нищо на немски, публиката я отпрати доста хладно. В типично свой стил тя наруга здраво гедерманците и се закле повече да не стъпва при тях. Каквато е волева удържа на думата си!

Наборе, изложи се. Цитат: "През 1981 г. излиза албумът Предупреждение и немскоезичният Kein Film War Schoner." Там откъдето го взех, пише и още. Ако искаш подготви се преди следващия ти постинг по темата. Единствено, което попреувеличих е продължителността на ангажиментите на Лили зад граница. Простимо е - заради троловете.

Лили Иванова е неповторима!Изпълнител с огромни талант,борбеност,трудолюбие.дисциплина.Успех!

добре, защо не бъдат честни и да напишат както си е. хората много повече ще я уважават. да бяха написали"-лили ще изнася концерт пред малка аудитория за нейни ценители в брюксел. вероятно и някои от местните жители ще се запознаят с таланта и. "

Ами защото иска все да е в центъра на вниманието и славата! А няма достатъчно човешки качества за това!

не се напъвай толкова... Не си ти човекът, който може да дава оценка за качествата на певици от височината на нейната. Колкото и да плюеш нагоре, не можеш да я достигнеш. Само се излагаш.. с простащината си.

Сега, моето уважение към дълголетието и труда на продукта Лили Иванова, но да уточним мащаба на този "голям" концерт. Живея в Брюксел от години и се впечатлих от заглавието. Но прочитайки новината и името на залата, избрана за концерта, си мисля, че някой от ПР-ите и пр. кохорта около жената силно я е заблудил. И за да не се заблуждава и читателят, нека уточня, че въпросната зала е на културния център на един от кварталите на Брюксел и такава "квартална" зала имат всичките общини тук. Капацитет макс. 650 души.... на вас оставям да прецените "мащаба" на концерта. Но все пак, успех на Лили и приятно изживяване на онези, които я харесват!

е то ние преценихме вече и без да знаем капацитета на залата. то е ясно1 но грандоманщината не прощава!

Слаба музика и текст! Скука!

този стафан е някакъв фен гей сигурно, който и пчлати наема за залата и в париж. после билетите как ги продават или подаряват незнам, защото ако чужденец иде на неин концерт то е от чисто любопитство и скука. както аз където живея( не в бг) ми се е случвало да ходя на разни концерти от любопитство и на каквото и да отида да гледам все ми е интересно, разнообразява ми живота. и самата зала е красива, просто знаеш, че отиваш на едно хубаво място за 2 часа. но това за лили съвсем не означава, че почва да покорява запада както изглежда от новината или чге ще напълни голяма зала. поведението и дразни с тази вечна самовлюбеност и вйобразяване за величие, също както и антония първанова. те и двете са зодия телец, може от звездите да е.

В Испания

lu4ka

Лолче, то като гледам и писането си го учила ей тъй, от любопитство и да се разнообразяваш, но май не си внимавала много- много и всичко е отишло зян.

лучке пишех още на четири, преди всички останали, така че в последствие в часовете по писане хич не се разнообразявах, а умирах от скука. разбра ли, разбирач/ке!

много я ценя като изпалнител. успех

Защо не изпратим, онова прасе Фънки или някой от грачещите певци, които непрекъснато плюят по нея. Ама не се плучава само с храчене, трябва и талант, а при Лили е в изобилие. Успех!

Браво. Един път да се представим в чужбина с нещо хубаво. Успех на Лили.