Аштън и Мила искат меден месец в космоса

Американските актьори Мила Кунис и Аштън Къчър искат да сключат брак това лято, а меденият им месец да е в космоса, съобщи Контактмюзик.

Обратно в новината

Коментари - Аштън и Мила искат меден месец в космоса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е това е резултата от гмо

Културно ще ги помоля да си останат там!

Не става въпрос за пари, и дали могат да си го позволят, а за ценности. Човешкият интелект и дух може да пътува отвъд и далеч по-нататък от едно тъпо изстрелване в космоса (ако знаете малко физика, ще сте наясно, до какъв точно "космос" ще ги пратят и че говорим за разстояние не чак толкова по-далеч от обикновна височина на самолет) Но за щастие на предприемчиви бизнесмени, неграмотни идиоти като тези двамата - бол! Ако ще и в друга галактика да иде човек, простотията му ще го следва навсякъде, ако не може да намери себе си в себе си и тук.

Обикновена височина на самолет е 10 километра накои по необикновени могат да го докарат до към 20 киломентра, а тях ще ги пратят до малко на 100 километра. Правиш ли разлика?

голям късмет има това маце, разправят че аштън бил доста надарен, ;-)

тоя пичага, милирдера ме кефи. притежава феноменален мозък и креативност как да измъква парите на балъците. Bсичките тия изброените могат да си позволят да се повозят на 100-на км от земята и видят какво значи the vomit commet. Cамо че за истинския космос са беднички тези недоносчета.

има нещо перверзно в тая компания. Хем е "върджин", хем онея космически кораби имат много заоблени форми...

Господ наказва горделивите. Тия прости грандомани, не ги очаква нищо добро или както казва един мой познат за такива - кората на лайното!

Изживяват това, което искат. Не е за ограничени мозъци като твоя. Преди век твоята баба е ломотела за някого, който отива от село до София и го е смятала за горделив. Така и ти днес. Наистина въпрос на ограниченост е преценката ти.

Грандомане имаш малък свят. Защо да е грандомания, и двамата имат възможност и искат да направят нещо което бе невъзможно до преди няколко години ?

И аз искам Терминатора да ми гледа градинката, ама не идва, завалията...

ИМАТ ЛИ ТОЛКОВА ПАРИ ЗА МЕДЕН МЕСЕЦ В КОСМОСА?? АМА ЧЕ ТЪПОТИЯ НЕОСЪЩЕСТВИМА.

Към 2009 Кътчър има 150 милиона Към 2011 Кунис има 190 милиона. Дали не могат да си го посзволят а !

ако искат меден месец в космоса с р. брансън няма да стане. неговият апарат е до 100км. височина и е 3 часа. виж на мкс може, но ще им струва по 40 млн. долара за двама на седмица. на младоженците , честито.