Ким Кардашиян: Никога няма да забременея отново

Ким Кардашиян не иска да забременява отново, разкри самата тя. В последния епизод от риалитито, което снима с цялото си семейство, пищната брюнетка официално призна, че не иска да бъде бременна за пореден път.

Обратно в новината

Коментари - Ким Кардашиян: Никога няма да забременея отново | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това му се вика - лигла...

Май ще трябва да се откаже от някои дейности отпреди 9 месеца! Иначе риск от повторно мрънкане ще има!

Като ти чета коментарите (не случайно някои от тях бяха премахнати) се убеждавам, че и ти си сред тези хора.

Хахаха, ако в основата на съществуването на "човешкия вид" беше самовъзпроизводството, то тогава защо изобщо да говорим за човешки вид, при положение, че в този смисъл нищо няма да разграничава хората от животните. Нали човекът затова е човек - защото е способен да формира свои приоритети. Тя си има нейните, имай си и ти твоите. Надявам се, схващаш, че това чии приоритети са "по-важни" е чисто субективен въпрос:)

Простако marsel, ти откъде знаеш дали и за какво "реват" вдовиците

не се става лесно маика ;)

Радо

Проблемите и прищевките, породени от болния и вече промит мозък от една изкуствена среда, в която живее тази жена не би трябвало изобщо да ни интересува, било то дори и за желанието и да не ражда повече. Ако имах възможността щях да забраня на всички да и обръщат внимание, за да се опомни от ''звездната'' треска и стане малко по-човечна. Само така би проумяла факта, че да се роди дете е може би най-сюблимния и прекрасен момент на света за хората !

Правилно решение, Ким. Ще ни дойде много да четем и за следващата ти бременност. Дано и други топ величия вземат пример от теб, че да си отдъхнем от бременските ви проблеми (поне).

Тази набедена холивудска "дрисла" да вземе да се скрие някъде. По време на бременността не престана да се облича в дрехи подобни на дамаски и безумно високи обувки, което не се връзва с поддутите й крака. През цялото време на бременността си ангажираше общественото внимание с положението си и се отнасяше към него като към тумор. Нещастница...А бебето й да е живо и здраво и горко му с такава егоцентрична кифла...

"Защо трябва всичко да е толкова трудно?" !!!!! Ами защото нищо хубаво и ценно не се постига лесно! Само, че тази жена - Ким Кардашиян е свикнала да получава всичко на готово и без усилия. Затова сега й тежи. Гледала съм я във въпросното реалити по американската телевизия и съм чела за нея в американските списания. Тя е изключително меркантилен и ограничен човек и както сама си казва най-големият й страх е да не би да остане без достатъчно много пари, които да й осигуряват суперлуксозния начин на живот. Поради тази причина и бракът й висеше на косъм, защото в един момент започна да рови и търси информация за банковите сметки на мъжа си, да не би случайно да не е толкова богат, колкото тя си мисли и на нея й се иска.... Е, с право човека й се разсърди много и беше на път да я зареже. Така, че какво може да се очаква от такава жена, освен да хленчи и да се оплаква от всяка трудност, изпречила се на пътя й....

Тя преди извесно време каза в нейното предаване (не че съм го гледал, но ми показаха точно този откъс): "Бебето ми е по известно от колкото ти можеш да бъдеш" Изглеждаше толкова високомерна и надменна над зрителите, че веднага спрях клипа. Само едни прости американци могат да взимат тази за пример, а тя да им се подиграва в лицето.

По-вече противозачатъчни и карай наред.

white trash!!!

Защо така нападате жената - всеки има право на мнение и решение. Жалко е, че е извадила бебето така рано - дано е ОК. НО не е тъпа - баща й е известен адвокат и е отраснала в богато и културно семейство, вторият й баща е спортист и световен шампион. Да ви питам пак - дали тя е тъпа, или всички ние, който драскаме по форумите? И да, не е нужно жената да мине през ада заради една бременност. Всеки си решава сам какво да прави с живота си.

За голямо съжаление, живота не предлага избор на родители....горкото дете.

НЯМА ЛИ ПО-КРАСИВИ ЖЕНИ , ТА НИ ПРОБУТВАТЕ ТАЗИ ГРОЗНИЦА

Така е,како! Тя тая работа не е като оная

да хване да се стерилизира или там каквото трябва да използва, кво ни занимава с оная си работа! щеш не щеш, майка си вече, връщане назад няма!

Грешка е бременността на майка й ... с нея!!! Почвам да си мисля, че няма по-отвратително съшество от тая! И за сведение на някои тъпи жени, пишещи глупости - жена ми имаше проблемна бременност - месеци прекара в патологията, но нито веднъж не се разколеба, а дъщеричката ни Петунка е най-голямата ни радост!!!

Тая не става и за чеп на каца! Само изглежда добре! От вътре е гнила ябълка! Моля редакторите да не ни занимават с глупостите на гнили ябълки!

А, дано, ама надали.

Най-гот се чувствах, когато бях бременна /2 пъти/ ядеш си всичко и не дебелееш, само някакви 5-6 кила, колкото е бебето и с раждането се свалят веднага! А тази като и гледам кюфтестата фигура се чудя какъв секс символ е ???? О лицето ОК, ама тяло- ????Бойлер!

ТОВА ЯВНОМЕ АМЕРИКАНСКИЯТ ЕКВИВАЛЕНТ НА НАШИТЕ ЗЛАТКИ! А ОТНОСНО ТОВА, ЧЕ НЯМАЛО ДА ЗАБРЕМЕНЯВА ВТОРИ ПЪТ - МНОГО МЪДРО!КОМУ СА НЕОБХОДИМИ КОПИЯ НА ТАКЪВ БЕЗПОЛЕЗЕН ЧОВЕК?!

значи по-гадно нещо от раждането и кърменето няма- за това е права добре че вече има методи надеждни да се пазим пък ако нещо се изпортят нещата - грешките са поправими

Браво! И за какво си призвана, уважаема? Явно целта на мизерния животец ти е друга. Май ще се окаже прав онзи мой приятел, трънчанина, който в една секунда откровение изрече следната сентенция: "Откога чакам да спре да ми става, на една жена "Добър ден" нема да кажем!" Ето го и потвърждението тук!

За сметка на това, обаче, с гаргамел сте си намерили призванието, а именно - да дрънкате глупости и да избивате комплекси по форумите:(

Раждането на деца е загуба на време - много бавно растат,отива ти живота в глупости. То само циганите го умеят това.

За раждането не зная, но възпитанието е истинско удоволствие. Особено, ако имаш какво да даеш и кой да приеме, това което даваш. Учиш друг човек и сам се учиш. Влагаш безрезервно без да очакваш нещо. Та не зная, ако се занимаваш само с раждане може и така да е, но с раждането започва съзиданието.

Е, по тъпоумен коментар не бях чела.

Чакай да започнеш да кърмиш и да не спиш по цели нощи....ама това едва ли ще ти се случи, случва се само на тъпанарки като нас...

ако можеше да си прочетеш поста отстрани....боже колко сте се извратили....вие жени ли сте? егоистки!

Направо ме е срам, че жени могат да пишат подобни глупости.Пълни.Абсолютно извратено.Кърмих сина си 9 месеца, ц...те са ми абсолютно наред и изпитвах най-страхотното чувство на света, когато бебето заспиваше спокойно на гърдите ми.Това за мен не са жени.Ненормалници.

ми беше най-прекрасното нещо, жалко че от стрес кърмата ми спря и със сумати инат и усилия продължих да кърмя до втория месец, когато вече съвсем нищо не беше останало от нея :(

ааа га еди кюфтета ни рива а сига ривеш аааа

Големи простаци пишат тук и вероятно в по-голямата си част-мъже. Има жени, които карат изключително тежка бременност. Бременност, която те кара да се молиш да умреш, за да се отървеш от мъките. Който не е минал през ада- проблемна бременност, няма право да говори.

Ако нейната бременност беше "проблемна" или екстремно "тежка" едва ли щяхме да виждаме Ким ежедневно, та чак натрапчиво, снимана в риалити- формати, козметични салони и събития в различни части на света през този период.

Когато създаваш ЖИВОТ, какво значение има колко ще страдаш? Нали майката е готова и живота си даде за децата си! Жена съм, родила и отгледала 3 деца, с тежки бременостти, с две кошмарни раждания.... но всичко това си ЗАСЛУЖАВАШЕ и бих го изстрадала отново .... но вече не съм във фертилна възраст. По-добре е жените, които раждат, за да проследят медиите бременността им, раждането, израстването на децата им ... все трикове с рекламна цел, да не го правят. Никое детенце не заслужава това.

Да дадеш живота си значи да останеш без него. Няма нужда чак от такава жертвеност. Една жена като роди - не значи, че тя спира да бъде личност, че личният й животът свършва и от тук нататък става функция на децата си и домакинството. Трябва равновесие

Че заради глезотиите й са извадили бебенцето по-рано (уж внезапно започнало раждане)...

Мързел!!!Тази е много тъпа.

КАКО, ЕЛА ДА ВИДИШ КАК СЕ РАЖДАТ ПО 10 ЧАВЕТА!

Лъже, за жени като нея, това е начин на препитание, вероятно това е поредният начин да си придаде важност. Не, че омаловажавам майчинството, напротив.

Ами добре, ползвай противозачатъчни.

Ким, по-добре е да не забременяваш отново, хем за да не репродуцираш посредствеността си, хем да не ни занимават с твоята отчайваща незначителност.

Nina

хаиде, почна се! сега всеки ден ще четем какво правят ким и дъщеря и. на нея поне и плащат за това!!!

Ако тази дебелогъза крава се оплаква, че не може едно бебе да износи с огромния си задник и танкистко телосложение...нежните дами да умират при бременност. Сега естествено ще го хвърли на един полк гледачки и ще го вижда само само когато влиза в стаята за снимки за поредното малоумно списание да видим ние поредната велика майка, колко е красива и щастлива. А всъщност жената е родила, за да има още един източник за пари - да купуват простаците по света списания с поредната сапунена история за бебето на Ким, как и насрало тоалета, как и оскубало естеншъна, как си счупила пластмасовия нокът докато се учела да сменя памперси или изкуствените и мигли паднали в бурканчето му с пюре, докато то повърнало върху силикона на майка си...за ужас на идиотите по света!

Офф, явно не четеш - ДО 9 МЕСЕЦ НЕ РАЗБИРАХА че съм бременна, направи си изводите сам. Честно казано мога да родя и 5 деца ако с всяка бременност изглеждах така. В 5 месец бях на официално събитие и носех рокля S размер с КОРСЕТ ( по принцип нося S / XS ) ... Taka че не говори глупости, в 21 век и бременна може да изглеждаш уникално, въпрос на ген и поддръжка, но явно в селото от което идваш такива жени няма.

Да, и аз бях така, качих само 8 кг. и при двете бременности :)) Можех до последно сама да си връзвам обувките и си имах едно упражнение - шпагат във въздуха - вдигах единия крак до горния праг на вратата, леко встрани заради корема :))..Може да звучи като шега, но не е.

ujasno si samodovolna chak protivno.

един жив, анорексичен скелет, който се оказа отпред с корем (т.е., бебче) :-О все още съм в потрес... дано се роди живо и здраво... :(

За твое сведение си далеч от истината, при мен до 9 месец не можеха да разберат, че съм бременна, а и това е периода от живота ми в който съм била най - красива, лицето ми сияеше без капка грим, качих 8 кг - само едно малко коремче и краката ми си останаха перфектни до последно. Просто въпроса е да бременееш красиво - за справка виж херцогиня Катрин.

Отделно, че някои жени като са бременни смятат че могат извинени да изядат всичко на тоя свят, пък после - олеле, дебела съм. Не говоря в случаите в които има хормонални причини, а за най-обикновената лакомия!

при някои може и да е лакомия, но при други е хормони и стрес... така че не съдете а тая глезла не заслужава да се коментира...

Това е периода, в който, колкото и зле да си изглеждала всички са ти казвали обратно....така,че моля те не заблуждавай хората. Бременност и красота....извинявай....

бременните жени са красиви с излъчването си, а не с телосложението и всяка бъдеща мама, която трепери над външния си вид по време на и след бременност рискува да загрози със суетата си едно иначе прекрасно и спокойно излъчване, каквото може да има само една истинска мама, знаеща кое е най-важното за нея! ;)

Херцогиня Катрин я видяхме по бански - значи ако си смени главата и тялото ще е много красива. Дано не мязаш на нея щото тогава не е добре.

ok! prekrasna si razbrahme! Nqma nujda da se obqsnqvash kolko si strahotna 4 puti! prekali leko ta pochnahme da se sumnqvame

кое ти беше по-важно - да расте коремчето или краката ти да не си развалят "перфектната" форма?! ... баси малоумните "майки"...

А,дано не е необходимо и други деца са в тежест на "известните си " родители - не му завиждам на това детенце !!! ужас!!!

Най-отвратителният период през живота е това....жената заприличва на всичко друго, но не и на ЧОВЕК....дебела, подута....отврат просто!

Nina

е, хаиде, хаиде! не драматизираи толкова! може да е наи-тежкият, но не и наи-отвратителният период от живота на една жена! пък и девет месеца са - изтърпяват се, а и си струва.

С пожелания да станеш родител /предполагам, че си мъж по коментара ти/ и да се убедиш, че това не е най-отвратителния период.

До следващата бременност!

Тая дето е известна с това, че е известна взела да се оплаква. А другите жени, които са бременни, но не са толкова на показ какво да кажат? Няма ли кой да я лупне тая с една права лопата по надутата физиономия???

Горкото дете!

ffrape

ти си по-добре, нали? сигурно живееш в панелка и работиш на заплата, ама мама поне няколко ви роди, нали? що за идиот би написал "горкото дете"?? ти осъзнаваш ли, че то ще има милион пъти повече и по-добри персепктиви в живота си, отколкото ти можеш да сънуваш за 3 месеца.

квито и перспективи, в колкото и пари да се риеш, нямаш ли си майка, татко... ееей, хора, забравихте, вкаменихте сърцата си... някои неща НЕ се купуват и често те са най-скъпите!

Не всичко е пари,приятелю....

Така и трябва... такива изроди не трябва да се плодят!

Тая овца не спря да се оплаква, като че ли само тя е била бременна. Да пази Господ, да не съжалява след време за думите си.