Дорина била объркана от чувствата си към Ангел

След победата си в "Dancing Stars" Ангел и Дорина признаха, че са заедно и в живота.

Обратно в новината

Коментари - Дорина била объркана от чувствата си към Ангел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте красиви! Бъдете много щастливи! Още по време на предаването виждах как тя го гледаше нежно. Много любов, искри и нежност им пожелавам!

Стигнахте върха и това е най-красивото нещо което се иска на всеки.Сега е момента да изживеете незабравими мигове с пламналата любов.За нас остава Огромното удоволствие да ви се радваме.Бъдете живи и здрави,превърнете авантюрата в емблема!

офф, и тези ли??? това ми звучи като "новина", с която да поддържат спомена за някакво глупаво танцувално шоу...

Dorina be6e s nai-proporcionalnoto tqlo,s nai-izq6tnite dvijeniq,s nai-inteligentnoto izla4vane.Skromna i talantliva.za sajalenie ne zaslujava6e otno6enieto na Angel.No qvno mu e prostila-de4ko.Uspeh na vrazkata im!

Сложих минус, само защото не си писал/-а на кирилица. Иначе нямам нищо против.

Живот!

нане и вуте отишли да гледат балет. някои им казал, че има голи кълки. по едно време на вуте се прикензало и казал на нане, гледаи какво става и после ще ми раскажеш. търсил къде да се изтропа, но не намерил тоалетна a онова нещо напирало да излезе. тогава видял саксiя с фикус, изтърагнал фикуса и се изтропал в саксiята, след което поставил фикуса отново. като се върнал нане му казал: един гони като гламав една по сцената, аха да я фане, она му се исплъзне, накрая я фана дигна и подуши, но не му ареса и я фърли. после един идиот излезе на сцената, върте се като гламав, па извади фикуса от саксята и се изсра у нея, после мушна пак фикуса обратно.

колкото е по нисък интелекта, толкова е по засилен промискуитета. у нас е масово явление любовта се бърка постоянно със сексуалния нагон. някои(я) имал(а) нагон към някоя(ои), значи бил(а) влюбен(а).секс нагона не е любов, има го и при животните. любовта е присъща на човека, но за съжаление вече рядко се среща.

Браво! Много са готини и двамата!

Няма да се учудя, ако партньорът на баба Латинка се окаже скрит геронтофил, и горната се уреди също така с танцуващо гадже ;)

Петко и Яна са напред - Яна е бременна

да, с тризнаци

Малко ми гее този

ми, геи му и ти

Така се прави. Понеже съм по-голям от явно пишещите, ми е малко смешно. Бих се обзаложил, че колкото млади момчета и момичета (които не са обратни) се съберат да танцуват 3 месеца ще се както казват " почувстват объркани". Че какво друго може да се случи между тях, освен да пламне искрата на любовта и още нещо. Така, че всичко е нормално.

какво има да дефинираш към тоя олигофрен?

А защо никой не пише, че и в журито се залюбиха?! Имаше връзка между Алфредо и Сърменов.

Кой го боли ГЪЗЪ за тея ...

Теб очевидно доста, за да кликнеш върху статията, че и коментар да пожелаеш да дадеш... :) Смешко.

what is seen cannot be unseen... или с други думи докато любовните трепети на някакви измислени випове са на първата в дира повечето хора ще се питат: кои по дяволите са тия?!

Супер,много се радвам за тези сладурчета!

Еми объркана е, защото си мисли, че може да закове някой по-богат и известен. Типично женско объркване, като одъртее малко ще се кротне.

БРАВО, сладури

Радо

Да и дам един компас, който ми е останал от кръжока ми по ориентиране в училище ли, за да се намери ли, какво? що за публикации и теми бе журналисти? Да бях станал и аз един като вас, че да си пиша каквото ми падне и после да прибирам надника си с най-голяма лекота.

Не знам...Ангел е симпатяга, но е лява шайба, ще видим...

С танца може да се "гътне" кое да е парче, но никой не верва. Мъжете просто не могат да танцуват! Като дървета са, особено в пияно състояние. Все гледат да се докопат до задника и да опипват като старчоци. Стегнете се бе, от вас зависи, дали ще имате това което искате! :)

btw харесвам ги и двамата, много са ми симпатични, само неприятно впечатление на финала остави това, как Ангел така и не се сети за Дорина, и че тази купа не е само негова, а е на двамата! Та те една снимка двамата с купата не си направиха...да я беше прегърнал поне....кофти

да - и на мен МНОГО неприятно впечатление ми направи, даже ми поразвали кефа.... дали не са се разбрали предварително нещо.....

Егоист като повечето мъже!

Много точно! Само чувствителен човек може да забележи това! Абсолютно същото си мислех, когато гледах финала...няакак си тя не стоеше до него, по - косро той беше пред нея, забравил, че не е тацувал сам!

Това шоу трябва май да се преименува на F.c..ng with the Stars....

Дорина това не е новина не може три месеца да си дишате феромоните и да нестане заварката... Питай батко си.

Гласувах за тях и страшно се зарадвах, като спечелиха! Ангел е страхотно ритмичен и пластичен! И през ум не ми мина, че са започнали връзка в живота!?! Браво!!! Пожелавам на доръб час. Дорина има най-хубавото тяло от всички танцьорки - професионални и не. Пропорционално развито, нито висока, нито ниска, като статуетка е. И Яна има примерно хубави крака, ама е "равна като бадем", както казва Чудомир за една своя героиня:) Още веднъж на добър час на връзката!!!

я го зарежи този тьнкопишковец ,хич не ти трябва.

Твойто пишле колко, че го предлагаш? Да не се окажете в една партия с малкия :) Или пък си му го замервал? Един по-напред писа, че момъка бил ляв. То и БСП са леви, ама не са педали, нали? :)))

Сладурчета са и двамата. Абе тези танци много сближават - и други двойки се залюбиха след съвместните танци...

Тя не му ли е кака? Той е на 20 до колкото знам. И така да е - супер новина. Много ги харесвах в Денсинг Старс. Танцуваха страхотно. Желая им всичко хубаво.

Хвани си как да те отрака.:)

Само с 2 години му е кака - тя е на 22, а той на 20. Нищо разлика, особено на тяхната крехка възраст.

Млади, хубави, талантливи. Дано да са щастливи и да не ги затресе звездоманията.