Кортни Кокс официално обяви новата си връзка

Актрисата Кортни Кокс официално потвърди връзката си със своя колега Брайън Ван Холт, за която се спекулираше в медиите от половин година.

Обратно в новината

Коментари - Кортни Кокс официално обяви новата си връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- обичам такива като кака Куртни Кок - начетена, елегантна, успешна, знаеща много за доста, иде ти да я...интервюираш веднага в асансьора, в подземния паркинг или в колата и където падне, за да не изпуснеш шанса да...беседваш с такава известна жена.

Как така дъщерята на Кокс приема новата й забежка като истински баща, при жив биологичен такъв? Малко преувеличение от страна на либерало-марксистката западна медия? Западното общество деградира със всяка изминала година.

Дари

Що за закостенели възгледи?! Всичко е въпрос на разбирателство и взаимоотношения. При едни нормални отношения и при положение, че Кортни не е с различен мъж всеки месец, това е абсолютно възможно. Явно мъжът се държи добре с детето, дори, колкото и да Ви се струва невъзможно, може да се отнася към нея като към собствена дъщеря.

Хехе, Чебурашкее, това ти изказване балкански неоконсерватизъм ли трябва да представлява:))) И как, според теб, по-върви да се отнася детето към мъжа до майка й? Да бъде държан на "благопристойна" дистанция като чужд човек ли? Или пък да го възприема като някакъв "неистински" придатък, намиращ се наблизо? А може би според теб е най-добре жената изобщо да забрави за друг партньор и да си остане доживот бивша съпруга?:) Кое от кое по-"градивни" решения, псевдоморализмът тържествува в твое лице;))

За сведение - дъщерята на Кортни Кокс и бившия и съпруг е осиновена. Така че кои са биологичните й родители няма никакво значение. Ако са си поделили родителските права в полза на Кортни, нормално е детето да приема новия и мъж като баща. В крайна сметка по всички закони (включително и българските) законен баща на детето е съпругът на майката.

"Новият" е мнооого по-готин от Дейвид Аркет. Току-що 'гуугъл'-нах негови снимки. :))

Чак пък много по-хубав. явно зависи на какви снимки ще попаднеш хахаха

Оо, какви претенции имаме тук:) Интересно, с какво ли можеш да се похвалиш ти като външност, съответно като визия на партньора ти?;)

Той не играе ли в "Агнешко"

да :)