Миранда Кер: Трябва да оставим мъжа да командва

Супермоделът Миранда Кер разкри тайната на щастливия си брак.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер: Трябва да оставим мъжа да командва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам я!!!

"Аз доминирам доста в кариерата си, но когато се върна вкъщи, се отпускам и се оставям в ръцете на съпруга ми". ами детето, ами манджата... ??? като гледам и у вас ти командваш....пък той май ти прислугва :)), в кръга на майтапа естествено

Виц на деня - Извинете, имате ли картички, на които пише "За единствения МЪЖ в живота ми"? - Да, разбира се. - Добре, дайте ми шест...

Оженили се Вуте и Пена и Вуте рекъл_ - Глей сеа Пено, да ти кажем! Арен съм ного, но сабаалем като станем ако си накривим капата е те така назад - много да внимаваш. А Пена рекла: - Арно Вуте! И я не сум лоша. Ама сутрин, като станеш глей първом каде са ми рацете и ако са те тека на кръсто мисли му на дека че си кривнеш капата..

Аз на Мирандка съм й казала какво да прави и да върши. Научих я какво да му готви, какво обича момчето ми, кога да говори. Слушка момичето. Мама е една, жени много.

С няколко приятели си пием бирата, жена ми не знае, и чакаме да почне мача по волейбол Бразилия-България. Много интересно пишете и различно ни се отразява. Един се възбужда за комшийката, понеже била подобна. Друг малко се депресира, че му ставали ясни някои неща, които временно го били изненадвали. На третия нещо го налегна мисъл за малката смърт...Браво! И ние се правиме, че Ви верваме...

Това,което куклата Барби, описва не е мъжът да командва, а напротив- хитро да го накараш той да върши всичката, или поне част от работата, като мисли, че командва!Хитро и умно, и все пак отблъскващо, а и начинът, по който го казва е в духа на най-противния тип жени, който не играят нито за женския отбор, нито за повече честност и справедливост между мъжа и жената

Хайде бе, това да не българската жена и мъж. Те там имат жена, която да им чисти, да им гледа децата, да готви. Какви толкова задължения мислиш, че имат. Важното е, че не му се налага и го сотавя той да взима решенията.Защото никой мъж не харесва да бъде под чехъл, независимо че има и такива.

Е как ще ми хареса тъпо решение...и как ще го оставя да мисли, че е умно? Едва ли стойностен мъж ще се кефи, че му оставят първенството в ръцете просто така... да се радва Би трябвало да може да си извоюва правото на първенство.. А и въобще в динамичното равновесие е хармонията според мен. Все пак с жена си/мъжа си човек споделя живота си - не само леглото..

Старите хора казват, че мъжа е главата, а жената шията на къщата.Накъдето се завърти шията, натам и главата.Когато трябва да помоля мъжа ми за нещо първо го посрещам с усмивка, после го нахранвам с дом. салата,гозби с мн.месо, правя му компания на ракийката и биричката, нагушквам го хубаво и изтощително и проблема е решен.

Ако не направиш тези неща отказва ли ти това за което го молиш????:)

Не.Това е стратегията за" по-специални молби"А и на мен това ми харесва да го правя-обичам аз да въртя къщата.

Само дето освен всичко това и двамата сте еднакво образовани, и двамата ходите на работа, и ти сигурно имаш мисли, идеи, че някои и по-добри... Е защо му клякаш нолкова ниско - за баба ти е ясно - тя е от дрг филм отвсякъде, но ти???

Защото съм хитра жена.Като се направя "клекнала веднъж" съм "права "10 пъти повече!

"....Това е номерът на стария майстор. винаги се преструвай, че разбираш, дори да не е така. На жените никога не им трябва благоразумие, единственото, което искат е да си отмъстят емоционално на някого, за когото им пука прекалено много. В общи линии жените са тъпи животни, но се концентрират върху мъжа толкова силно и изцяло, че често го побеждават, докато той мисли за други неща." Откъс от книгата на Чарлз Буковски, Записки на стария мръсник

Хехе, знаем го ние този окаян дърт мерзавец и неговите запиШчици:)

Може и обpатното да е, нещата в случая опират до индивидуалности, не до пол.

Тоя филм с дребните ежедневни неща съм го играла и добре, че се откачих навреме. Реално всичко е дребно и ежедневно, така че не ти остава време за нищо. Тактиката на Миранда е добра, и жената е човек :)

Едно е даден мъж да командва, друго е да поеме ангажиментите в свои ръце, а трето - да накара половинката си да се чувства жена. Според мен в статията се има предвид по-скоро второто и третото, с идеята онези мъже, които по някаква причина имат по-чувствително его, да се съсредоточат върху първото;)

Така е - важното е да повярва, че той командва ;))

Ако бях мъж бих бягал от такава жена - много подло бе - добре, че не съм мъж и че не съм подла...

Жената командори вкъщи, мъжът дава общата насока на семейството. За мен това е по-успешната формула използвана от хилядолетия.

Абе стигне ли се до командорене, нещата са скапани. Хората трябва да си партнират, не да се командват, освен на игра в леглото :)

Големият трик в семейния живот е да го накараш да МИСЛИ, че той командва

Щом излизаш с трикове...не си истинска.Любовта ти не е чиста.Наясно съм,че и тази обич все по-малко съществува м/у двама души,но с трикове и сметки...

Хубава и умна! Орландо е късметлия!

хъбава и умна?! в лице е като крокодил. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нейното дупе е по-красиво от твоето лице, обзалагам се!

Браво повече такива жени!

Хитруша е тази Миранда, но наистина е права, като се върне една жена, трябва да се остави в ръцете на мъжа си. Няма нищо по-хубаво от това да ти е сготвил, да ти е сервирал и ти само да седнеш с едно питие (по негов избор, разбира се!). Жената нищо не трябва да решава и прави, мъжът да командва вкъщи, подкрепям! :)

повечето жени са според мъжете :) ако иска да доминира, но да не го закачат - няма как да се получи