Дженифър Лопес: На 18 бях бездомна

Дженифър Лопес притежава състояние от 250 милиона долара, но в интервю за списание "W" разкри, че била бездомна като тийнейджърка.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лопес: На 18 бях бездомна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е зле човек да преживее такъв период особено ако после успее ,лошото е ако с годините изпадне или цял живот се клатушка в такова положение

И аз бях бездомна на 20 години и трябваше да спя в бричката която беше единственото нещо което притежавах. Сега съм на двойно повече години и имам собствен дом и огромен заем. Горе-долу е 50 на 50 дали няма да го загубя този дом и пак да спя в друга по-нова бричка или пък ще успея да го изплатя през следващите 20 години.

Какво му трябва на човек - една двуцевка и една свирка. Всичко останало само ще си дойде на мястото.

Защо няма възможност да се коментира темата "Станишев кръсти сина си Георги"?! Да не би да ви е страх да прочетете мненията на хората по този въпрос! ;)))))

"че когато била на 18 години трябвало да спи на дивана в денс студиото си," = БЕЗДОМНА!!!! Голяма тъпня!!!!

Нека да те изгонят от вкъщи и започни ти да спиш в офиса на шефа си или в училището, в което учиш, пък нека някой те убеждава, че не си бездомен! Хора, що за разнообразие не започнете да мислите преди да пишете?!

Стига с тая завист!Дженифър упорито е следвала мечтите си и е успяла да стане една от най-богатите и талантливи жени-певица, танцьорка и актриса.Искрено й се радвам!

ммдам била е бездомна за 2-3 дена...

От Бронкс на много хора са им дошли силите, както и са си отишли. Що гангстер се е родил там, сал историята помни!

Аз се чудех дълго време защо Ло се държи като неадекватна в личния си живот. За подрастващите чувството за отхвърляне и неприемане е жестоко :( Но пък винаги може да се потърси професионална помощ.

Стефчо

Малко са тинейджърките , които не са се карали жестоко с майките си най-малко за хигиенните си навици. Тая се е чудила какво да изсмуче като информация за интервюто си , вместо да каже чисто българското " Роди ме мамо с късмет , пък ме хвърли на смет !".

е тва не е точно бездомна - скарала се с мама и не се прибирала в къщи, ама ако не беше успяла, вратата на мама е винаги отворена

И аз така бях! Сега съм на 40 и вчера от банката ми казаха, че пак ще съм.

хахаххахахаххахахаха

За танци мислила ли си?

Само за това мисля.

Аз не съм бил и няма да бъда... но най-сериозно може да се завърна при мама, а съм на 47... а и за танци не ставам...

Поне "на задник" докарваш ли го хаххахахахахаха