Откриха формулата на щастието

Професорът д-р Тод Кашдан твърди, че е открил формулата, която може да донесе истинска радост и щастие в живота на всеки човек.

Обратно в новината

Коментари - Откриха формулата на щастието | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези правила, присъщи най-вече на будизма, са много отдавна известни и би било добре човек да си ги припомня отвреме - навреме, както и да се опитва да живее, спазвайки ги. Ще бъде по-добре не само за него, но и за околните. За съжаление в България повечето от хората са прекалено злобни, завистливи и негативно настроени, за да могат да живетят по такъв начин. Те обичат да се оплакват и да се чувстват нещастни, като за това, естествено, винаги някой друг им е виновен. Ако някой си мисли, че преувеличавам, да прочете повечето от мненията по темата.

АМАН ОТ ПРОСТОТИИ! НЯМА ТАКАВА ФОРМУЛА!!!

Баси тъпотията.

Така като като гледам формулата - толкова наситена с грижа за себе си и любими занимания - или трябва да си безработен фитнесманияк, който обядва всеки ден у баба си, или да работиш като пощальон или инкасатор - та хем обикаляш, гледаш и душиш любопитен, хем се грижиш за фигурата си.

по-нещо, най-нещо - научих по-нещо ново днес, утре ще науча най-нещо и те така ще стигна до щастието!

За по-сигурно ги приемаш всичките, че не се знае кои е на смяна...

Не, няма да се удавиш ,ако имаш вяра. Вярата за това е уникална, защото е нещо много, много лично, аз примерно няма да се удавя, ти сигурно ще, разбираш ли колко е истинско и субективно това. Който има очи, ще види, който има уши......Повече не обяснявам. Само последно - духовната гравитация е по -силна от земната(физическата)...

Формулата за щастие е да си глупав, невеж и непукист. Колкото по-прост си и не се замисляш над нищо, толкова по-щастлив си и си живееш прекрасно.

Освен това и миришеш по-силно на нечистотии, което може да се приеме като грижа за околните - даваш им сигнал да те заобикалят.

Ти си наистина много щастлив човек

Формулата на щастието се учи в училище : C2H5OH . Само дозата е от значение.

Мисля, че могат спокойно да се извадят пред скоби ПАРИТЕ - има ги повече или по-малко във всеки елемент. Тогава нещото в скобите ще олекне забележимо.

а какво стана с "добро здраве и лоша памет", това отмениха ли го вече? )))

Тежеста на О и Т са толкова значителни, че дори да пренебрегнем останлите, седва да сме ужасно щастливи. Мисля, че юнакът разбира от щастие, но не и от математика.

,,О" и ,,Т" не могат да се изпълнят ако нямаш пари. А в България безработни бол. Всеки втори в провинцията е безработен.

Тази формула е лееекичко променена за да пасне не консуматорската ни култура. Останалата оригинална част е открадната.

Тази формула на щастието е открита преди хиляди години. Споменава се в много стари текстове и наистина е така само, че е малко трудно постижима в съвременните условия, но не е невъзможно. Трябва малко да попроменим начина си на мислене, да сме благодарни на това, което имаме в момента и да не сме алчни за многото. Както е казано не искай много, защото не можеш да го платиш. А всъщност статистиката сочи, че щастливи са хората , които нямат много материални придобивки и са близа до природата като жителите на Бутан например...Хайде щастливо да ви е...

Хората сме различни затова,различни неща ни правят щастливи.Едва ли има точна формула...затова радвайте се на това което ви прави щастливи винаги и не забравяйте , че да бъдеш Човек е много важно, да уважаваш хората около себе си и да имаш търпение ...Като се замисля, това което не ни прави щастливи е именно постоянният негативизъм и лошо отношение на хората един към друг.И нека има повече деца , те са смисъла и щастието закоето мисля че всеки би накарало да се нарече щастлив!

Глупости!

Аз съм най..,децата ми са най...всичко свързано с моето семейство е най..Това е формулата за щастие на много хора,независимо дали е истина за другите или не.

Формулата е елементарна: здраве, любов и маалко парички - взичко това наведнъж!

Е ако паричките са повечко няма да навреди, а иначе това са пълни дивотии.

1. Алгебрата неассоциативна, затова са скобите. 2. Бих добавил елемент, Не.. не чети Дира всеки ден.

Ти не гледай само плюсовете! Не може да се достигне само с прости операции до такава грандиозна мъдрост! Може да са използвали quantum entaglement с Принца Слънце - Джорджи. Във втората ти точка "всеки ден" май е най-добре да се замени с "никога"

а къде е работата във формулата ?

:)

много преди въпросния професор кашдан Einschtein е открил формулата на щастието, но дир. бг не си е направило труда да прочете нещо за това, като че ли наи верен е първият коментар, да приемем и носим бог в сърцето си.

Felix qui nihil debet.

Esto Beatus! Бъдете щастливи и не търсете формула. Любовта и щастието са чувства и не подлежат на формули, правила и планове. Carpe Diem! Уловете мига.

Формулата за щастие е да приемем Бог в сърцата си!!!

Не си оригинален, а вероятно щастлив - също.

....и да го следваме. Много си прав.

Само не разбрах защо са тези безсмислени скоби във формулата.

За да изглежда по-научна за хората, дето са учили аритметика до втори клас.

е тва сигурно? Учени хора са тва еееей, не съ прости кът нас

само последното е вярно , че доброто здравее щастие другото е бълвоч

Липсата на добро здраве е нещастие, но наличието му не е щастие.

Много точно казано! Добре ли сме здравословно, всичко останало си идва от само себе си.Ставаш по-позитивен, приветлив, усмихнат......ЧОВЕК ПЪЛЕН С ЕНЕРГИЯ И ПОЗИТИВИЗЪМ, А ТОВА НЕМИНУЕМО СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОТ ХОРАТА И РЕФЛЕКТИРА В/У ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ И С ТЕЗИ КОИТО КОМУНИКИРАШ!!! НО, ЗА ДА БЪДЕМ ЗДРАВИ-ТРЯБВА ДА СЕ ПОТРУДИМ ТОВА ДА СТАНЕ. АКО ЯДЕМ ВСЕКИ ДЕН БАНИЦИ И МАЗНИЦИ И ПЛЮСКАМЕ И ПИЕМ КАТО СВИНЕ, НЯМА КАК ДА СТАНЕ. НЕ КАЗВАМ НИЩО НОВО- ПРОСТО АЗ БЯХ КАТО СВИНЯ, НО БЛАГОДАРЯ НА БОГА СЕ ВЗЕХ В РЪЦЕ И...... РЕЗУЛТАТА Е НАЛИЦЕ. АКО САМИТЕ НИЕ СИ ПОМОГНЕМ И ГОСПОД ЩЕ НИ ПОМОГНЕ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ-НЕ САМО ТЯЛОМ , А И ДУХОМ!

Наскоро си взех една двайсет годишна /лада/ и се чувствам щастлив.

Ако си вземеш две на по 25, ще си още по-щастлив!

Защото е наскоро. След още малко пак ще кажеш.