“Уорнър“ цензурира “Том и Джери“, феновете гневни

Фенове на “Том и Джери“ засипаха компанията “Уорнър“ с гневни съобщения, след като два епизода от култовото детско филмче бяха премахнати от нова колекция с анимацията, защото били “расистки“.

Обратно в новината

Коментари - “Уорнър“ цензурира “Том и Джери“, феновете гневни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kokobrais

Ако кажа печка е расизъм, ако кажа чернокож не, така ли?:-):-):-)

А-а-а-, чернокож - не! Афроамериканец - да!

..., а пък жителите на Нигерия е политкоректно да се наричат "афроафриканци" :)

съвременните детски филмчета са просто ужасни, ненормално озвучени, свръхбързи кадри, и безмислени истории. Създадени само с една цел - зомбиране на народа още от бебета.

Светът съвсем изкукурига. Щом опряхме дотам, че да се цензурират Том и Джери заради расистки сцени и Ну, погоди заради пушещия вълк, за какво говорим изобщо... И да се налагат полово-неутрални играчки...

Само щуротии! Лесно може да се живее в разбирателство, стига да има желание!

Е,то бива,ама две "новини" за неоснователен расизъм на белите към черните една под друга вече ми идва твърде тенденциозно! Затова и аз препечатвам мнението си към първата "новина" на ДИРа: Тая циганка Опра е черна крава (да беше поне облагородена като Уитни Хюстън) и тези,които стоят зад нея с парите,я ползват като острие в налагането на изкуствения модел на анти-расизма. Такъв няма. Нямате си на представа за какъв расизъм става дума в Израел, в Китай и сред негрите срещу белите. Просто идеята е да бъде заглушен и унищожен расизма и национализма на белите хора и отвличайки им вниманието по разни "хуманни" и "демократични" инициативи да ги сведат до "прогнозираните", т.е. планираните още в 1990г 5% от световното население. Така някогашните господари неусетно ще бъдат превърнати в мизерна и послушна прослойка роби без никакво значение,използвани само за развитие на науката и технологиите!И планът си върви точно с пълна сила,по график!

А защо тогава филмът "White chicks" не е забранен?!

расова дискриминация, полова дискриминация, възрастова дискриминация, дискриминация на сексуалната ориентация, религиозна дискриминация .. амаааан бееее!! Остана ли човек на Земята (освен мен), чиито права не са защитени?! Днес не можеш да кажеш на педала, че педал .. на мангала, че е мангал .. на жената, че е жена! Добре го беше казал Иво Сиромахов - в щатите, за да не дискриминираш жената, е редно да я наричаш "вагиноамериканец"! :) Абе простотия голяма е това - който не се чувства равнопоставен, сам да си търси начин да си защити правата! Иначе така става, че хич не си е оферта да НЕ си в НЕравностойно положение - с други думи да си хетеро, да си бял, да си мъж и да си християнин!

В такъв случай, за да ми е спокойно на мен като бял човек, бих искал да пребоядисат всички негри, бели..

Негрите са като расизма - просто не трябва да ги има .

Що бе пич, какво лошо има в 25 годишна апетитно напращяла негърка ;-)